Navštíveno 1875x

09.04.2008, 19:44 |
Kakin Máte nekdo zkusenost se srouby na zmenu roztece? ( srouby s plovouci hlavou) Budu potrebovat asi prodlouzene,ale bylo me receno prodejcem ze 14ky srouby se uz neprodavaji ,ze se pry trhaly a ze by si to na auto nikdy nedal ...ja mam sice 12ky srouby ale trochu me to zarazilo
Jezdite na tom nekdo? nepovoluji se?nebo snad nedejboze netrhaji?
Podlozky na zmenu roztece nechci to je moc siroke. Chci nova kola... mam roztec 4x98 a tam je strasne malej vyber chci 4x100
jezdi na tom spousta lidi. vecer budu sundavat kola, tak ti zmerim, jakou mam delku.
jinak jediny rozdil, kterej jsem zaregistroval, ze kdyz se ti povoli kolo, tak nezacne hazet, jako u klasickych sroubu, ale boucha pri rozjezdu jak vymlacenej cep.
.mycTD:Měřit mu to nemusíš jelikož záleží na tom jaký bude mít kola,protože délka šroubu se vybírá podle daného kola.Každý kolo má jinou tloušku stěny přes který je protáhly šroub,podle toho se pak odvyjí délka šroubu která je potřebná k dostatečnému dotažení do závitu.

09.04.2008, 20:09 |
Kakin | Upraveno: 2008-04-09 20:09:57
to mycTD : takze Tobe se to uz nekdy povolilo samo ?
Kakin:Nikdy jsem se nesetkal s tím že by se někomu trhali nebo povolovali.Aby se nepovolovali tak je NUTNÝ mít kolo vystředěný pomocí vymezovacích kroužků.Když tam nebudou tak kolo bude držet jen za šrouby a pak bych i uvěřil že se utrhnou.Jinak se prodávají.Ale záleží jakou délku potřebuješ.Myslím si že bez podložek stačí klasická délka,ale to záleží na tom jaký kola si pořídíš.

09.04.2008, 20:13 |
Kakin | Upraveno: 2008-04-09 20:13:48
to zdenek81: Jo ty stredici krouzky jsou jasny ...podlozku tak 10 max 15mm
Kakin: použij vyhledávání.. řešilo se to tu mockráááááát
Kakin:Samozřejmě musí být tedy i ta podložka přesnou díru na náboj tak pak nebude problém i s tou délkou.
Kakin:sami se nepovoluji, jen kdyz je nedotahnu:-)
jinak moje maji 35mm k zacatku toho kuzelu. delsi jsem teda zatim nevidel. podlozky mam 5mm.
to Kakin: mám na prodej docela pěkný 16" 4x98, kdyby měls zájem?
Vrablik: Zkus mě pls polsat foto těch kol. Díky!

10.04.2008, 15:38 |
Kakin to Vrablik : ja mam 16ky 4x98 ale chci 17ky...taky budu prodavat :-)