Navštíveno 3841x

mam ten filc co je zespoda kapoty kvuli teplu dosti v hnusnym stavu napadlo me jestli to pujde i bez nej u spoustu aut na tuningu jsem to videl ze ho tam nemeli meli tam treba zrcadla nebo proste nic chtel bych ho sundat a nalakovat na bílo kapotu ze spoda otázka zní jestli když drží teplo od motoru to pujde i bez nej...?
určitě půjde, ale motor je hlučnější, hůř se v zimě zahřejvá a ta. Tecsound dělá pláty, tak nařezat míst původního

07.05.2008, 17:38 |
bastr v brozanech jestli prijedes ti ukazu jak to mam ja
brozany sou presunuty k nam do usti na letiste užín a tam urcite budu :) ale tam uz bych to chtel mit hotovy tak kdyztak foto sem pls
vyhodit -vyhodil sem ho ze všech aut..protže vždy , kdžy jsme něco dělal pod kapotou tak jsem od toho filcu byl neuvěřitelně zasranej -ať už normální špína a prach ze silnice, nebo v případě mýho tipa, kde bouchla hadice, tak to nasáklo nějakej sajrajt..to že motor je hlučnějšií sme nějak nepostřeh -ono to "tlumí" stejně hluk jdoucí ven z podkapoty...

09.05.2008, 12:34 |
Rudi taky ho tam nemám
ja uz taky ne foto prilozim vecer :)
já ho kvůli přívodu vzduchu zanechal

no jo ale ty ho mas hezkej ja tam mel svini spinavou roztrhanou
P3RF3KT -sliboval si foto!!!! :)
v sekci tuning sem zakladal novej prispevek kde je vic fotek myslel sem ze si videl

ja sem ho zachoval take...