Navštíveno 2548x

Sháněla jsem světla do golf III,už jsem si dvoje vyhlídla,ale chtěla bych poradit,kdo a jaké máte zkušenosti.A co do světel,aby fakt dobře svítily.

pokud chces nejaky svetla co budou svitit, drz se tech Hella. S replikama typu TYC apod. mam spis spatny zkusenosti.
In.Pro. . ...
kindlik se tady k tomu taky určitě rád vyjádří
Hella, nebo In.pro, ale ty In.pro jsou "jen" dobre zpracovane, ale extra valne nesviti, sam jsem je mel

27.06.2008, 10:10 |
Kesam Mě se zdá že ty světla s angel nesviti nic moc.
Nevim teda jak in pro ale autostyle sviti na p***.
co vim tak kindlik vyzkoušel asi 5 různejch na G3 a in.pro jednoznačně nejlepší.......... za čočkama měl normál jen lepší žárovky a svítilo to fakt bezvadně , bejt tam xenon tak to musí svítit fakt libově :) samozřejmě hella taky nejsou špatný :)
Sakra,nějak se tu nevyznám,omylem jsem si tu založila to samý dvakrát.Na to druhým mam dvě fotky světel a tam si dopisuju s fredym.Nemůžu to najít.Oboje světla jsou helly.Jestli to někdo najdete.
Už jsem to našla,mám to v ostatních,pište mi prosím tam a omlouvám se.
měl jsem helly ale bez čoček , tam je kvalita dobrá , ale nejlepší co sem měl tak In.Pro . Max spokojenost , když se do nich daj xenony tak super , to už sem nestihnul . Jinak nekupovat nic levného , fakt se to nevyplatí
ja mam na golfu 3 taky In.Pro, myslim, ze dokonce ty same co mel rajdlos a na normalni zarovky H7 pres tu cocku teda nic moc proti origo. Ted tam mam xenony pres puvodni cocku a uz je to lepsi. Jinak s nimi max spokojenost tak pokud se ti libi vice nez Hella nebal bych se jich, netece do nich atd. Jinak asi take hella...
Me to prave svitilo taky celkem debilne, ale tak v noci jsems tim jel tak 3x v zivote :-) A trosku se mi ty svetla mlzily.