Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > poraďte která světla

o Navštíveno 2548x o
o 27.06.2008, 08:33 | Daniela
Sháněla jsem světla do golf III,už jsem si dvoje vyhlídla,ale chtěla bych poradit,kdo a jaké máte zkušenosti.A co do světel,aby fakt dobře svítily.

foto k příspěvku  od Daniela

o 27.06.2008, 08:35 | H-Honza (M)
pokud chces nejaky svetla co budou svitit, drz se tech Hella. S replikama typu TYC apod. mam spis spatny zkusenosti.
o 27.06.2008, 08:43 | Nismo.Power
In.Pro. . ...
kindlik se tady k tomu taky určitě rád vyjádří
o 27.06.2008, 09:34 | Rajdlos
Hella, nebo In.pro, ale ty In.pro jsou "jen" dobre zpracovane, ale extra valne nesviti, sam jsem je mel
o 27.06.2008, 10:10 | Kesam
Mě se zdá že ty světla s angel nesviti nic moc.
Nevim teda jak in pro ale autostyle sviti na p***.
o 27.06.2008, 10:17 | Nismo.Power
co vim tak kindlik vyzkoušel asi 5 různejch na G3 a in.pro jednoznačně nejlepší.......... za čočkama měl normál jen lepší žárovky a svítilo to fakt bezvadně , bejt tam xenon tak to musí svítit fakt libově :) samozřejmě hella taky nejsou špatný :)
o 27.06.2008, 10:19 | Daniela
Sakra,nějak se tu nevyznám,omylem jsem si tu založila to samý dvakrát.Na to druhým mam dvě fotky světel a tam si dopisuju s fredym.Nemůžu to najít.Oboje světla jsou helly.Jestli to někdo najdete.
o 27.06.2008, 10:20 | Daniela
Už jsem to našla,mám to v ostatních,pište mi prosím tam a omlouvám se.
o 28.06.2008, 09:43 | Kindlik
měl jsem helly ale bez čoček , tam je kvalita dobrá , ale nejlepší co sem měl tak In.Pro . Max spokojenost , když se do nich daj xenony tak super , to už sem nestihnul . Jinak nekupovat nic levného , fakt se to nevyplatí
o 30.06.2008, 16:34 | -Tomas_217-
ja mam na golfu 3 taky In.Pro, myslim, ze dokonce ty same co mel rajdlos a na normalni zarovky H7 pres tu cocku teda nic moc proti origo. Ted tam mam xenony pres puvodni cocku a uz je to lepsi. Jinak s nimi max spokojenost tak pokud se ti libi vice nez Hella nebal bych se jich, netece do nich atd. Jinak asi take hella...
o 30.06.2008, 16:59 | Rajdlos
Me to prave svitilo taky celkem debilne, ale tak v noci jsems tim jel tak 3x v zivote :-) A trosku se mi ty svetla mlzily.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3188 sekund.