Navštíveno 3059x

Jsou to 16 ctky,195/45,límce.Mam strach že když prohodim pružiny který mam na tom bouranym golfu tak bude problém s lemama.

Ten rozbořenej

ehm, kde sou ty límce?????
To bylo z boku,byly to jen 14 ctky 185/55.S toho chci prohodit ty pružiny na to nový ale asi bude problém.

Límce?na tom prvnim obrázku přece
zaleží jaké máš ET na kole jeslti je to tak 38 tak by to mělo být v poho a taky zaleží o kolik si to snížil.
Aha,no mam dojem že je to snížený o 35mm

04.07.2008, 16:15 |
Kesam mishan: No ja jsem si jich take nevšiml :-) Kolik maji 3/4 cm?

04.07.2008, 16:21 |
Tichy misham,Kes@m: jak se tomu tedy rika??
jinak si myslim, ze kola se vejdou..
Kámoš si to taky myslí,že se vejdou,tak prohodit se to dá na heveru,ty pružiny,stahovák mi pujčí,a dá se stim pak projet a skusit to,když to bude ještě tvrdší na tom profilu jako předtim tak to vrátim.Je to pak strašně o hubu,kvůli dírám a tak,nebo i blbej zpomalovací práh je problém,protože přední spojler je strašně nízko,musim najíždět hodně šikmo a to je mazec:-))
já žádné limce nevidím,nebo ty 2cm co tam máš považuješ za límce???
Kesam: si asi těžce přestřelil :-)))))
pro tvoje info Prochytreku,tohle jsou límce....
....ne to , co máš na autě ty :-)))))))

04.07.2008, 16:33 |
mishan | Upraveno: 2008-07-04 16:36:43
já následující týden dávám golfa na -60/40 nebo štelovatelné na -60/60 , standartně je to vysoký jak koza
jdoizo, -60 mám já a pohoda, sem zvedaf co na to budou říkat nové 9" :-)))))když bude škkr škrrrk, tak se na to podíváme flexkou :-)
Aha :-))))

04.07.2008, 16:42 |
Mááša taky jedny přihodím teda .. na ukázku

Hmm,dobře ty,hezký ozta .-)

04.07.2008, 16:46 |
Skury Docela koza... Myslim, že s pružina sníženýma o 35mm to bude vypadat mnohem líp a dřít to nebude.
Máš Borbety T 7,5x16 (Rial, Aluett 7x16) s gumama 195/45 a disky mají ET35... To nebude dřít ani při propružení. Fakt bych strach neměl... :)
BTW: Ty jo, já mám -60 a teď půjdu -80... Nizko není nikdy dost. ;)

04.07.2008, 16:47 |
Skury Tak fotku tvých kol vidim až teď... Takže Aluett 7x16 ET35, levný kopie Borbet T. :) Neškrtneš ani omylem...
jdoizo:
Jojo,máš recht,standartně je to hrozně vysoký,prostě to stáhnu o 35 a bude .-)
Skury:
Ano máš pravdu,jako za tu cenu i z obutím s hodně dobrýma výsledkama v testu.Kupováno v německu,disky plus obutí,vyvážení a nazutí=14 800.Podotýkám že jsou nový .-)Dík,tak já to snížim bez obav,ty ůdaje od tebe jsou přesný .-)

04.07.2008, 16:55 |
Skury Ono jde o to, že já taky jednou kupoval rialy s pukličkama borbet... A pěkně jsem si naběhnul, protože Borbet kola 7x16 nevyrábí. Njn, člověk byl mladej a blbej... :-D
Ale jinak slušná cena za nový obutý disky. Pak hoď fotku před a po. :) Pic
Aha,no to chápu,právě,za ty peníze jsem řekl jo,beru je,ani ošklivý nejsou.Dobře,až to stáhnu tak dám info a foto.Zatim
fulda carat excelero??? no nevím, tyhle bych na auto asi nedal....ikdyž vyšly dobře v testu....chtěl sem je taky, ale byly mi nedoporučeny, to spíš dunlopy anebo goodyeary, ale je to tvoje volba
No snad mi nechceš říct že barumky jsou lepší než fuldy.Jde o to na co a kam je dát.Nedoporučit můžou vše,ale výsledek nikdo nemůže vědět,a může být na tom autě a rozměru ráfku uplně opačný než se domníval .-)

04.07.2008, 22:33 |
Katy | Upraveno: 2008-07-04 22:34:38
ja mam snizeno -7 na stejnym rozmeru gum a v pohode (akorat kdyz jedem ve dvou lidech,tak si obcas skrtne zadek,tam je cca -5).ale zas mam tuhost na max .. tak jestli to chces davat na seriove tlumice...tak ti to muze pekne pruzit ale jen -40 by nemel byt az tak problem.
Proste to dej a uvidis... za den to mas zmakly aj s vracenim puvodnich ;) a neni co resit...
tady je poradnej limec :)

Prochytrek: Barumky??? ses zbláznil ne??? :-))))

05.07.2008, 07:24 |
Jindrs | Upraveno: 2008-07-05 07:25:26
Prochytrek:Je to pak strašně o hubu,kvůli dírám a tak,nebo i blbej zpomalovací práh je problém,protože přední spojler je strašně nízko,musim najíždět hodně šikmo a to je mazec:-))
zas tak nizko to mit nebudes a to lizo tak nizko nad zemi mit taky nebudes aby ses bal.Ja mam to Gti lizo snizeno odhadem 80/80 protoze mam stelovak a pneu 205/40 R16 a spomalovaci prah mam akorat mam tam jeste asi 1mm mista :-D takze v pohode :-)))))A s autem jezdim denne a zadnej problem
Tohle jsou límce :-)

Koukám že jsou i o hodně víc stažený golfy a neni problém,takže to posadim na ty pružiny a uvidim jak se to bude tvářit.Na tom bouranym to bylo v pohodě,ani při plnym autě nic neškrtalo,sice to bylo dost tvrdý ale v pohodě.Ale tady budou jiný disky i gumy takže to bude taky jiný,to se uvidí,pak všem co mi radili sem dám info a foto jak to dopadlo .-)

06.07.2008, 10:54 |
Kesam Hanys73: A kurwa to maš safra pravdu takhle nemam široke kolo jak je ten limec :-D