Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Jak na tapec dveří?

o Navštíveno 3358x o
o 10.07.2008, 11:06 | motokarista.41
Zdravim chci se zeptat, cim lze upravit dverni tapec aby zmizly pory a nerovnosti a pak se dal nastrikat? Chtel bych ho do cerne leskle barvy. Lze to natrit pryskyrici a pak lehce dotmelit vybrousit a nastrikat? Foto je jen ilustracni, muj tapec je domrdany tak ho chci trosku vylepsit, ten latkovy stred bych nechal jen precalounit. diky

foto k příspěvku  od motokarista.41

o 10.07.2008, 15:06 | Kesam
motokarista.41:To maš moc jednoduché stímhle je trošku vic práce.Zalejt pryskyřicí :-)
o 10.07.2008, 17:20 | Kleneex
v brne o nekom vim kdo to dela myslim lakuje atd
o 10.07.2008, 19:29 | motokarista.41
ja vim ze to neni jednoduche ale to jsem dal jako nejaky priklad, nevim jak se to dela ale pokud by mi nekdo porad urcite bych to zvladl.
o 10.07.2008, 20:46 | Zephyr
co takhle stříknout plničem.....)
samozřejmě nejdřív důkladně odmastit...
o 10.07.2008, 21:09 | motokarista.41
mam prave strach aby se to nezaclo loupat, skoro vsechny tapeci jsou nahore zvlnene tak to chci poopravit, jeste jsem to dukladne nezkoumal ale melo by to jit sundat je to asi kozenka nebo neco takoveho, a nebo to pouzit jako kopyto a udelat odlitek z lamina, ten stred se da demontovat udelat odlitek a namontovat ho do nej
o 10.07.2008, 21:34 | kucik
Nejlepší by bylo,odmastit antisilem,stříknout stříkacím kitem,vybrousit,plnič,vybrousit apak by to mělo být hladké,ale jestli to máš zvlněný,tak to jen tak nesrovnáš a vyprdnul bych se na lakování a počalounil to celé
o 11.07.2008, 01:38 | karma
jako kucik..., případně na začátku ještě obrousit 120, tu stříkačák v poho zaleje, já jsem tak dělal všechny menší plasty v interiéru. A ještě hlavně nezapomenout před stříkačákem na základ na plasty.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.364 sekund.