Navštíveno 4503x

28.07.2008, 19:00 |
w4tch1 | Upraveno: 2008-07-28 19:01:23
chci se zeptat jake mate zkusenosti s autofoliemi na zatmaveni. jakou znacku folii?
popr. koho doporucite v brne.
diky moc
nechal jsem polepit od mistniho clena FBS /taky z Brna/ a super. solidni jednani,rychlost i kvalita.
driv lepil sunguard, nevim s cim dela ted

28.07.2008, 20:09 |
jenik 3M spokojenost
Značku folií vřele doporučiji Bruxafol, mam na všech autech už pár let a naprostá spokojenost.
Doporučiji TI400, to bych řekl že je tak akorád pokud chceš dávat černé.
sencom: A kde to dělá FBS?
jj,plněmetalizované folie od bruxafolu,budu je davat taky!!!

29.07.2008, 08:44 |
Pagoš Na všehc autech, co mi prošli rukama, mam LLumar a supr!
tak koukam ze Bruxafol a LLumar. a cxo SunTek?
ja mam bruxafol uz snad vic nez 7 let a velka spokojenost
ale dnes bych si uz asi ne nechal delat folie ale kovani
to muze byt i vpredu tmave
zrovna v brne to jeden dela

29.07.2008, 09:35 |
Smrada (M)
Ono je v podstate jedno ktere folie. Zaklad je aby byly znackovy. Bruxafol, 3M Panther, Sunguard, LLumar apod. Vsechny tyto folie zajistuji nezkresleny pruhled a maji barevnou stalost. Ne jako folie z obchodnich retezcu. Pri vyberu davej pozor na vzornikach jsou vzdy o kousek svetlejsi. Duvod je jednoduchy. V aute neni takove svetlo jako okolo vzorniku
2 kleneex - ja nechal delat pokoveni na vectru a uprimne uz nikdy vic. nemam s tim dobre zkusenosti. staci, aby to sklo nekdo osetroval nejakym pripravkem co ma v sobe silikon a to je potom sranda. odmastit to tak aby se to pri vypalovani chytlo. a nedea se ciste tmava (cerna)m ale s kovovym nadechem a to se k laku auta nehodi.
2 Smrada: dekuju za radu. ja bych si je stejne nekoupil v nejakym obchodaku. necham to udelat v nejaky firme a chtel jsem vedet jakou znacku.
ja bych videl jako hlavni problem u pokoveni nutnost demontovani okna, takze ti kdo mate tlumene tvere mate smulu... ja o tom docela uvazuju, jen co dostanu zpet auto a opravim predni napravu, tak necham pokovit zadek kvuli pohledu do kufru, zadni sedacky asi taky ty se daji vyntat neb tam neni tlumeni a predek ma holt smulu, preci nebudu rvat tlumeni kdyz sem se s tim tak delal...
2michal - ja to mel samozrejme dole. myslim okna. jinak to ani nejde. skla se vyndaji, nanese se na ne nejaky prasek a jde to do pece.
mám LLumar a dobrý. Dělal mi to Vladimír Maršálek v Brně a super poměr cena/kvalita
Collin: lepi v brne ve slatine ale po dohode to nalepi i u tebe v garazi
ale pokud vim ted je na dovolene
jinak na druhem aute mam pokoveni a nikde vice....to jak se to upatlava a musi se to lestit me vzdy neskutecne tocilo...
w4tch1: kde si slysel ze se na skla nanasi pred pokovenim nejaky prasek? A je jedno jestli nekdo v aute strika kokpitakem co ma v sobe treba jiz zminovany silikon nebo je silnejsi kurak, pak jsou skla mastne nastejno a odmastit je jen otazka chvilky takze v tomhle problem nevidim, jediny problem je v nutnosti demontaze skel, coz je ale u vetsiny aut taky otazka zhruba 30 - 60 minut ;o)

30.07.2008, 14:19 |
BULOH W4: pokud bys měl zákem o nalepení značkových folií za bezkonkurenční cenu, písni mi na ICQ
Když už jsme u těch cen, na kolik vás vyšlo nalepení, na jaké auto, jaká značka folie ?

30.07.2008, 21:36 |
trlon my dáváme jenom Bruxafol a zatím si nikdo neztěžoval a nareklamoval že by folie (vybledla,odlepila se z okna)-doživotní záruka
jsme ze zlínského okresu
tak schvalne -> koho doporucite pro nalepeni folii v Praze? vuz Ford Mondeo :)

31.07.2008, 23:05 |
trlon