Navštíveno 11496x

12.08.2008, 20:45 |
kucik Nedávno jsem sem vložil lakování podběhů a podvozkových dílů
[ Link ] a s alkytonem jsem těžce nespokojen.Vůbec se nechová tak,jak píše výrobce.Po nalakování super ale dnes jsem to začal dávat na auto a hrůza: sebemenší ťukanec nářadím nebo kamkoli se ten díl položí a trochu se s ním šoupne,tak barva jde dolů jak nic,je to neskutečně měkké a to sem to nechal schnout asi 10 dní a neskutečný vrchol bylo,když sem o sebe opřel ramena a ta barva se k sobě přilepila a tak sem to samozřejmě utrhl,takže teď jen opravuji odřený místa a vypadá to hrozně.Rozhodně nedoporučuji na podvozkové díly,sem zvědavý za jak dlouho to půjde dolů v provozu.

12.08.2008, 20:53 |
Kesam kucik.Mel jsi to vzit tim body. Takhle to v provozu asi moc dlouho držet nebude jak píšeš.

12.08.2008, 21:09 |
kucik Podběhy jsou bodyčkem a pak barvou,ale na díly přece nebudu cákat bodyčko.Ten alkyton má právě býr oděru vzdorný a pružný tak aby se to hned nezedřelo,ale to teda není ani náhodou

12.08.2008, 21:14 |
swep tak to je maso, a mel si to dobre odmastene?

12.08.2008, 21:32 |
kucik odmastit to snad nai víc nešlo,bylo to celé opískované,takže vlastně i odmaštěné,pro jistotu sem to vzal nitrem a pak ještě odmašťovačem brzd
Hele a dobre si ho promichal? To spis vypada, ze netvrdne diky spatnymu rozmichani...

12.08.2008, 21:48 |
swep hm to je nejake divne
ja chci ty napravy taky lakovat bez bodycka primo na plech ale jak to tak pozoruju tak mozna to nebudu davat na plech primo..
tady pisou ze by to melo fungovat:
[ Link ]

12.08.2008, 21:59 |
kucik Jasně že sem to pořádně promíchal,schlo to celkem rychle.Kvůli takovému popisu jsem to taky koupil,ale prostě je to holt tak měkká barva,že stačí ťukanec čímkoli a jde dolů.třeba nosník sem si položil na dřevěný trámek,trochu sem ho po něm sunul a barva dole.Dělá to i přímo na plechu i na základovce(ta na tom drží jak sviňa).Sem zjistil,že nejsem jediný,komu to dělá.
je to zvlastni, ja to mam delany taky a drzi to dobre :-) na podbezich, na brzdich a i na dalsich castech podvozku
já mám alkytonem celou bránu. a drží to jak sviňa. je to černá barva.

13.08.2008, 08:36 |
Fipo já mám alkyton na motoru a drží, já ho ale míchal s ředidlem, jelikož bylo pod 10°C...schlo to ale fakt dlouho, dlouho to bylo dost měkké
Napadá mě,zda jsi neudělal dost silnou vrstvu...
ja natiral vozejk, neredil sem, jelikoz redit se melo jeno na strikani, zaklad drzi jako svina, modra vrchni se na hranach hned odrela,a le bylo to pouzivane uz 2 dny po natereni - vozejk sem vezl nasim, museli s nim jet k tete a od te doby sem ho nevidel, az se mi vrati, kouknu jak na tom je
Kromě pružin kde je komaxit, tak vše na nápravách Alkytom a takhle vypadá po třech letech letního ježdění a že to nešetřím...
[ Link ] Občas se najde ťukanec od kamínku, ale ten mám i na předním čele a tam je vypalovaný celolak za ranec a taky to nevydrží. navíc ťukanec jde zakápnout tak, že z půl metru nikdo nepozná kde byl, ale chce se to s tím "pomazlit". Já to dělám vždy jednou za rok po sezóně a je to tak max. 2 - 3 místa. Jinak neředit a pořádně promíchat a je to super barva.

13.08.2008, 18:59 |
VWoky Alkytonem sem měl celej spodek a nemůžu si stěžovat.nyní ho mám i na druhém autě pro celoroční provoz a supr.
nekoupil si nějakej přemrzlej nebo špatné namíchání????

13.08.2008, 20:49 |
kucik Tak snad nejsem blbej,barvu sem pořádně promíchal,přemrzlý snad taky nebyl,už po otevření plechovky ta barva byla krásná,žádný film navrchu.A slabou vrstvu fakt nee,dal sem tam 2 a každou až na hraně stékání(někde se teda nezadařilo).Fakt netušim,kde je chyba.Jinak je to teda stříkané,ne natírané

13.08.2008, 22:20 |
kucik S6005,tak jak je napsané na plechovce
kucik, právě jestli to nebude tím, já jsem dával 4 vrstvy tenké a drželo to suprově

14.08.2008, 08:33 |
Pekys sry za OT, ale jako .mycTD. To je masakr jestli na tom takhle jezdíš :o)) Ale snad to bude jen rezerva.

14.08.2008, 10:05 |
Kesam kucik:Ja jsem to blbe napsal myslel jsem podvozek body. Tak to je situace teda ja to chtel delat take.

14.08.2008, 17:48 |
VWoky | Upraveno: 2008-08-14 17:49:33
.mycTD: co je s gumama?v pravo je Pirelli P5000 195/50-15 a na druhé je na zkoušku kolo BBS
pravá strana:

14.08.2008, 17:50 |
VWoky levá strana:

VWoky: pacient už se v tom zas hrabe :-) Co XTC pořád drží ten přísun několika kW?

15.08.2008, 18:50 |
VWoky VWoky se vtom už nehrabe G1 papa Luxembursko a muzika se povaluje doma neni jí do čeho dát
Aha, to je škoda, byl moc hezký a tlačilo to fakt neskutečně.