Navštíveno 6101x

Ahoj chlapy, chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s odsáváním prachu při lakování auta. Potřebuju si něco vyrobit, tak jestli jste to už někdo neřešil.Pokud byste někdo měl doma nějaké schéma nebo nejaký postup tak klidně na mail Vladan.V@seznam.cz
Díky moc
Tak jako jestli chces lakovat neco doma v garazi na hulvata, tak oblep vsechny steny mikrotenovou folii, podlahu muzes taky.
Kamos zachytaval prach tak, ze steny pokryl mejdlovou vodou, nicmene pocitej, ze urcite tam nakej bordel vzdy bude.
Jinak odsavani profi boxu jsem videl do podlahy s tim, ze ohratej vzduch sel pak seshora pres docela vychytanej system filtru.
Jo a jinak tam se neodsava prach a bordel, ale prakticky jen vypary a nejakej ten sprach z pistole. Jinak je box pokud mozno skoro sterilni :o)

05.10.2008, 18:23 |
Komba Jestli máš nějakou komůrku nebo prostě místnost,tak je dobrý abys na podlaze a na stropě měl něco hladkýho aby stoho nemohl padat bordel(nejlépe dlaždice).Jinak dobrý všechno natřít lakem pokud máš holou zeď a to odsávání je spíš na ten prach co je z laku.....
když sem doma stříkal auto, tak všechny stěny namočit a co mám ventilační okýnko a okyýnko pro posouvání materiálu ke strojní pile, sem vyrobil jednosuchý osávání ze starejch stojanovejch ventylátorů a bylo to sakra znát (před rokem sme bez odávání stříkali motorovej člun a byl to děs).

07.10.2008, 14:59 |
Kesam Ja jsem tenkrat strikal doma cele auto v tzv garaži a stalo to za pič* zaprašene jako prase ale od laku.