Takze par z Vas to vi, nicmene vetsina ne... 13.11.2008 jsem se stal soucasti dopravni nehody. Jel jsem v rychlem pruhu na Hradecke ulici v Brne smerem do mesta. U technologickeho parku jisty pan s A3 se rozhodl ze uz ho nebavi cekat v pomalem pruhu v kolone a vyjel do rychleho. Bohuzel jsem tam v tu chvili byl ja s 944kou. Sejmuli sme se bokama a on me natlacil na obrubnik o kterej sem vylomil preni kolo...
Vysledek: ohnuty obe dve tehlice, predni zadni blatnik nmraky, zrcatko, servo v haji, dalsi blbosti na naprave, pomlaceny litaky a to dost podstatne atd atd...
Narazil jsem na naprostyho ignoranta likvidatora ale to uz je na jiny povidani...
Po dvou mesicich a 4ech dnech mi prisly penize na ucet... i kdyz malo, ale prosly... takze se na aute zaclo delat. Vcera sem si autiko vyzvedl po prvnim kole oprav... opraveny tehlica a vubec naprava, prehozen blatnik predni - striknut do cernyho zakladu at tak nekrici na rychlo vyrovnanej zadni blatnik...
Druhe kolo oprav (klempirina, silentblock motoru, lak atp.) nastane v druhe polovine unora...
Dneska jeste na geometrii zjisteno, ze bude potreba vymenit tlumice, nebot leve kolo ma vetsi zaklon,nutna vymena jeste jedne tycky rizeni a vypada to na servo po smrti... uvidime co se vyvrbi dale...