Navštíveno 6090x

prosim o radu co pouzit na usazeni zadnich svetel, cele svetlo je chyceno asi na ctyrech mistech ale dokola bylo utesneno necim mezi silikonem a modelinou
ani podle dobove dokumentace tam zadne tesneni jako takove nebylo navic mi jde o dobrou funkci a aby to nebylo moc drasticke k novemu laku, do budoucna se totiz budou pravdepodobne svetla menit za nova nebo jina , nehodlam experimentovat tak neco osvedceneho diky

05.02.2009, 15:25 |
Kesam Kámoš dával na boru na čiré silikon nějakej pruhlednej.
zkus v autodílech černý tmel na dotěsňování autodílů(přímo se to takhle nějak jmenuje) - není to ani silikon, ani lepidlo, něco mezi tím, ale drží to.
myslim, ze to,cim se lepi autoskla, by melo stacit...
skuutr - ale to když to světlo pak bude chtít vymontovat tak jedině kladivem.
řešil jsem něco podobnýho, do auta teklo přes zadní světla, chyběla tam těsnící guma a nechtěl jsem tam patlat silikon, nalepil jsem tam gumový těsnění co se používá na těsnění oken, koupíš ho v obi, popřípadně nějaký železářstí atd.Těsní to super, nalepil jsem to přímo na to světlo ne na kastli.
ruffrider...diky zkusim se jeste nekde poptat
skuutr...lepidlo na skla fakt nee to drzi az moc me staci kdyz to bude tesnit a drzet to bude na ty srouby
mára...pokud nepridu na neco lepsiho asi to zkusim

07.02.2009, 08:18 |
skuutr | Upraveno: 2009-02-07 08:18:47
ruffrader: sorry, spatne jsem to precetl. Myslel jsem, ze chtel nalepit skla na paraboly...
skuutr - nic se neděje:-)