Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Famfáry

o Navštíveno 4871x o
o 07.02.2009, 17:23 | praalien
koupil sem si novou famfáru jednak protože mi to netroubí a taky proto že sem chtěl nějakej hezčí zvuk. Už jí mám přidělanou včetně kompresoru takže tohle už mám pořešený . bylo k ní i relátko a prostě vše co je potřeba. Mám peugeot 106 a řešim několik problémů , jak dostat spínací tlačítko z páčky na střed volantu (mam novej sportovní s tlačítkem ), tedy kudy protáhnout kabely aby se při řízení neukroutily nebo neutrhly a pak ještě problém s tim jak se to zapojuje , nemam šajna kudy mam protáhnout kabely, tušim že vedou někde pod blatníkem a zezadu do palubní desky. fakt sem uplná lama a moc toho o autech nevim takže každá rada drahá .

[ Link ]

o 07.02.2009, 18:01 | Kesam
Ta je dost velká ti ulétne kapota až to spustíš :-)
o 07.02.2009, 18:47 | praalien
jo to velká ona je a zní taky skvěle . uchycení sem dneska dodělal ale fakt nemam šajna kudy protáhnout kable , jestly tam nějakej klaksoun tedka je poněvač sem nikde žádnej nenašel a taky jestly se nemusí kvuli tomu sundat palubka takže jenčekám kdo mi co napíše na co se mám připravit jestly to nakonec radši neodvezu do servisu dokončit.
o 07.02.2009, 18:53 | Kesam
Kdo hledá najde.
o 07.02.2009, 20:28 | Komba
Ona 106 nemá troubení na levé páčce?
o 07.02.2009, 20:41 | Pepíno_Honda
komba: co takhle pořádně číst ??

...a řešim několik problémů , jak dostat spínací tlačítko z páčky na střed volantu (mam novej sportovní s tlačítkem )
o 08.02.2009, 08:19 | Verano
já to udělal normálně naprasáka....vypojil sem ten seriovej klakson a na to plus sem napojil nový fanfáry a je po starostech :D:D
o 08.02.2009, 09:46 | Rustapha-659 | Upraveno: 2009-02-08 09:47:47
praalien: ..obávám se ,že bezpečně tvoje(ne)překroucení kabelů vyřeší jen nába,která to má v sobě už připravený právě pro tenhle volant.

..a nebo to pořešit "telefonní šňůrou" :o)(lustrová ze stahovačky by mohla mít i odpovídající průřez vodičů a patřičnou výdrž.

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 08.02.2009, 10:02 | Rustapha-659
zapojení by mohlo bejt třeba tady :o) ta tvoje horna bude stejně na 90% kopie STEBEL [ Link ] koukni na jejich stránky..u každýho klaksonu je náhled,zvuk,zapojení,tech.data..
o 08.02.2009, 11:59 | praalien | Upraveno: 2009-02-08 12:07:41
RE :Rustapha-659 to se nechápeme , schémátko mám a ani na tom nic neni prostě ovládací tlačítko přez relátko na kompresor tomu rozumim ale nevim jak dostat drát z motoru k volanu kudy ho protáhnout jestly se kvuli tomu nemusí sundavat palubka. a to s tim zapojenmim na starej klakson bude asi problém poněvač tam klakson neni, je to bouraný a nejspíš ho pak zahodily pokud byl v háji a pokud ne tak to nefunguje a mužou bejt dráty v piči takže by nešel ani novej a nebo sem uplně slepej. nevíte kde u 106ky bejvá zašitej klakson ? ale to s tou telefoní šnurou je dobrej nápad jen aby se to nezamotávalo.
o 08.02.2009, 18:40 | Komba
Bych to plesk na tu páčku a na tlačítko na volantu bych se vykašlal,akorát tam budeš mít omotanej kabel kterej stejně brzo praskne...
Pepíno:promiň,nějak jsem to uplně vypustil z hlavy a neuvědomil jsem si že to psal,ale věděl jsem že to chce na volant
o 09.02.2009, 18:00 | w4tch1
tak me dnes dorazili taky Horny... premyslim kam to napasuju, ale nejspis nekam do narazniku. takovyho prostoru v motor.prostoru nemam a houkacky mam dve.

nicmene musim tam to relatko davat??? diky za ten odkaz, aspon sem pochopil zapojeni.
o 09.02.2009, 19:11 | praalien
w4tch1
já sem si ten prostor taky musel udělat [ Link ] . Jinak pokud mám správný informace tak musíš jedině že by si tam natáhnul nějaký pořádný kabely. pokud se totiž moje nepletu tak klakson má spotřebu jak hovado a tenký dráty by se ti svlíkly. relátko slouží k tomu aby si ovládací část oddělil od silový a nemusel táhnout tlustý kabely až na volant, já ho tam dávat budu. pokud ale jenom prohodíš stávající klakson za famfáry tak ho tam nedávej.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3244 sekund.