Navštíveno 10223x

[ Link ] snad to tu ještě nebylo,perfektní práce a navíc schváleno pro provoz v ČR a má to i techničák....trochu mi to připomíná Astru G,ale je to pěkný auto
Som sa na to díval v Autoblabla na Prime. Podľa mňa to za tie prachy nestálo, ale ako reklama, prečo nie...

14.02.2009, 10:59 |
Mario no nevim jak vy ale porad byl zaber na zadni naraznik zboku, tam kde to bylo nejhur zpracovany :-( prechod mezi zadnim naraznikem a blatnikem teda hrozny. Ale jinak dobrej napad :o)
hezký, ale škoda že jen 1,6
skoda ze je to jen uprava od firmy kdyby to radsi škodovka zacala vydavat jako serii

14.02.2009, 12:36 |
tj To neni uprava od firmy,delal GOGO z
[ Link ] , jinak kdo to nevidel na zivo tak o celkovym zpracovani nema ani paru, v tv to mozna vypadalo divne a nazivo je to hodne precizni prace...
jj taky sem to dnes videl v TV a musim uznat ze me to docela zaujalo,akorat na tom motoru by meli zapracovat...
Zpracování je možná fajn,ale každopádně mě to nesedí tvarově,prostě pravý Coupe nedělají jenom dvoje dveře ale i celkový proporce...Tím nechci srážet ale nápad atd...

14.02.2009, 17:05 |
Mario asi silham, nebo se me to jen zda. bud je to tak divne nalakovany nebo blbe nasroubonaj naraznik nebo nevim.

...zajimavá přestavba..pořád lepší tohle, než přestavby z minimálně 3 ruzných aut! ....jinou motorizaci, jiné kola ...víc dolů a bude to platný :)

14.02.2009, 19:54 |
Mááša hodně zajímavý... každopádně slušná práce..
ta zád mi příde taková tlustá, vysoká proti zbytku. snížit a bude to vypadat líp :)
Nemůžu si pomoct, stejně to vypadá jako běžný koncern, který nacouval zadkem do zdi, nafouknul se a zapomněli ho při opravě "natáhnout zpět"....
Mario: Ta od tebe není ta Sherlog ne? Ta má ještě nějaký prolis na tom zadním nárazníku co jsem si všiml. Tahle bude asi nějaká samo domo

15.02.2009, 11:04 |
Mario ne, to je vona:o)
Moc hezká práce a dost povedena....
je to moc nakopnutý nahoru, chtělo to možná trochu snížit sloupky a nebo ostřejší sestup C sloupku, je to takový divný, i když jde to no :-)

15.02.2009, 13:27 |
Syrup me se to teda vubec nelibi... proste octa s 3ma dverma, humus.
hnus velehnus........ nelíbí ani trochu

16.02.2009, 21:14 |
Thomas | Upraveno: 2009-02-16 21:17:57
Tady v tomto dílu autosalonu je představen,má to zajímavé ovládaní klimatizace.
[ Link ]

17.02.2009, 08:53 |
Pekys Zajímavý, už na to pustit jen Timona.z aby tam narval pořádnej motor jako do tý svý, pak by to byl masakr :o)
mno...Michal Procházka alias GOGO byl vždycky šikovný a nebál se pustit do různých plechových úprav.
kdyby místo oplastovaných "scout" verzí dělali tohle, tak věřím tomu že budou mít hodně velkej kšeft i kdyby do toho dávali 1,2HTP
ještě by mě zajímalo kolik stála ta homologace aby to mělo svůj TP