Navštíveno 4578x

Zatím mě každý říká že jsem se zbláznil,ale myslím že to nemusí vypadat špatně....popř.nemáte je někdo na A4?

kola jsou to pekny na A4 ale malý pokud je vemes v nake 19'' tak by to pak nemuselo byt spatne :)
auto pude o 35 mm dolu,jen ještě nedošli zadní tlumiče...takže prej víc jak 17ky tam nedám...
tyhle kola měl někdo na takový šedivý Boře, ne? Jsem párkrát viděl někde na sraze něco podobnýho, ale jistej si nejsem.
Myslím že to není krok správným směrem,obzvláště pří téhle velikosti.Mě osobně se na A4 líbí Brock B1, který jednoduchým designem sedí k A4, ale pořád ji dostatečně okoření:)

...aby to taky trochu, vypadalo tak je zapotřebí podvozku :) ..samotnýma kolama te srandy moc neuděláš...
to ebeerman: ..to by šlo :)

14.02.2009, 16:08 |
karma tommas: Na jedné Boře byly, ale byly to 3-dílné Carline, tohle budou asi jenom napodobeniny MAMy a ty se mi nelíbí. Já bych také volil něco jednoduchého jako třeba ebeerman...

14.02.2009, 16:10 |
Kesam Mě to k té audi nějak nesedí a když už jo tak o 3 palce větší.
Nevřis....podvozek tam bude 35 mm dolu....víc na quattro udajně nejde i stímhle užjsou problémy
ebeerman....jo,jo toto je krása ale chci to nějak odlišit

14.02.2009, 19:38 |
Mááša za mě palec dolů... volil bych něco jednodušího
ebeerman: moc hezkej kousek :)
bombardo: tak těmahle kolama se moc neodlišíš, jsou celkem už profláklý
Odlišení je fajn věc,ale ne tím že na auto dáš kola, který se k němu absolutně nehodí... Aspoň můj názor...Zkusím najít další podle mě vhodný:)
K tmavě modré bych se nebál jít do černých kol:)

Pecka je to takhle,ale to už bude asi finančně trochu mimo...

Nebo tyhle od ABT,vyrábí myslím Borbet.

Pěkný jednoduchý,ale efektní jsou i tyhle migle millia ...

ty hodně paprskové jsou fakt bomba
bombardo ty vícepaprskové jsou luxusni,ale asi ta cena..no,za krásu se platí,ale jinak jako ebeerman,ty co jsi ukázal jako první spíš na MB.
jednoznacne Yky, slusi fakt nejvic, ty B1 taky hezky
to Ebeerman:
tyhle ABT jsou původem OZ RACING
tykeev:Rád se nechám poučit:)Už dokonce si vzpomínám na jedno tak cca 8 let starý číslo Autosport&Tuningu kde je měl na sobě Golf III ,a byly to fakt OZ:)
btw. když už je tu Tykeev,tak má v nabídce moje oblíbený MB kola od OZ za luxusní cenovku:) Třeba po přelakování na tmavější by mohli slušet i Audi,jen nevím jak je to z roztečí:)

a tady důkaz o těch ABT:
foto vnitřku toho kola, které mám skladem

16.02.2009, 15:31 |
slama Já tam mám 9,5*17 vpředu a 10*17 palců vzadu.

16.02.2009, 15:32 |
slama