Navštíveno 9449x

14.02.2009, 23:40 |
Satas
Paneboze!!! To jsi mi nemel ukazovat!
Ten Megane nemuze byt myslenej vazne a Tipu bych pohar nedal ani nahodou...

14.02.2009, 23:53 |
dolph uf :) tak tipo...fabia... a audi 200.. je masakr :)))))))))))))))

14.02.2009, 23:55 |
Pluto tak to je masáž :-)
profi firma :-)))))))))))))))))))))
Tak nejvíce mě je líto Leona a Fábie..
sice tam píšou, že lamináty na auta dělali hlavně podle přání a náčrtů zákazníka...ale i tak je to hruza...jako :-(

15.02.2009, 00:34 |
Luigi Chtěl bych vidět ty zákazníky..takovou sbírku jsem ještě neviděl...
Luigi: tak to sme na tom stejně :-)))

15.02.2009, 00:46 |
maxov tak se me konecne povedlo jit blejt:)

15.02.2009, 00:52 |
m.j. skoro to vypadá jako soutěž o největší "lamino hnus", dal bych cenu téměř každýmu

15.02.2009, 00:56 |
Timbo a dost jich ma ty kridla co se valej po dalnicich :-))
Uff,ani nevim co napsat..
To si fakt delaj prdel, jak za tohle muze nekdo platit. Vidle tuning jak vysitej. Ten lak na meganovi, nechapu toho zakaznika, ze s timhle od nich mohl odjet.
pecka lepší než chip foose :-D ne to někdo udělal stránku a dal tam snad auta co vyfotily někde na ulici :-)

15.02.2009, 09:13 |
kucik Tak to je ale jako pěknej nářez,nejvíc by mě zajímalo,kde mu za to Tipo dali pohár.
ta fabie je nejviiiiic :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
JJ už je to tu zase. Někde si pročetl tuning forum a aby byl zajímavý tak to hodil i sem. Kdybys to tam pročetl pořádně, zjistíš že není slovensko jako slovensko, tohle je od košic což je úplně z východu. Tam dojde všechno o dost později. Vzpomeňte si co se dělalo před několika lety u nás. Jinak co se týče firmy tak jak už bylo zmíněno dělá to na přání zákazníka. Jinak když se podíváte na zpracován, tak to je velmi slušné.
tohle není o tom kdy to tam dojde... v dnešní době globlaizace :o) ale prostě o tom, že majitelé těch aut nemají žádný vkus.. to je celé
Tweety_xx: slusne zpracovani? zkus mrknout na lak megane.
nechapu, jak nekdo muze hodnotit kvalitu prace podle fotek.
Na prani zakaznika? proc jsou vsechny auta delany ve stejnem fujtajbl stylu?

15.02.2009, 12:45 |
Mááša tak tohle je moc...:D
nejvíc mě dostalo: "Predpokladáme, že sme už dospeli na takú úroveň, keď sa s tým môžeme pochváliť aj verejnosti." ....... řekl bych, že tohle není jenom o zákazníkovi :)
kondor: to je virtuál ne? :-D
Reknete, ze to je virtual, to preci neni mozny. Auta v jednom strasnym stylu, no to nema styl. Pohar to muze dostat za nejhorsi auto.
to kondor .... tak tohle je už moc ..mega rozšíření :D

15.02.2009, 14:44 |
Kesam Tohle jsem viděl asi před 14 dny na seznamu v tuningu diskuzi a to je hard core hlavně ta fabie:-)

15.02.2009, 14:46 |
Kesam To rozšíření je mazec jak tam leze do kufru ?? Je to komplet zahlazený :-)
to že sou pozadu mi nepříde, třeba nárazniky ala audina neni zrovna nejstarší- móda předešlý sezony(?). jen mi příde že moc koukaj na F&F.
Bladzej: spíš moc koukaj na startrek :-)))

15.02.2009, 15:12 |
Kesam mishan::-)

15.02.2009, 15:22 |
DaveX No čumák od toho leona se mi nezdá až tak hnusný zase. Jinak, pokud to dělají na přání zákazníká tak jim nic jiného asi nezbývá než to udělat. Dostanou za to zaplaceno a dobrý. Prostě s laminátem umí no :)
..to nebude Košicema,to bude těma houbama....

hahaahahaa,tak to je mazec nej kalibru,tjůning :DDDDDDD
Rajdlos: Co má společného lak s firmou, která dělá lamino.
A divili by jste se jak i v dnešní době globalizace můžou být některé regiony pozadu. Prostě to berte tak že je to region blízko k ukrajině. Ne nadarmo se říká i na slovensko šaleni vychodňari.
asi tolik, ze ten lak nekde zajistujou
jestli tomuhle rikas kvalitni prace, tak pro takovyhle lidi jsi presne delanej zakaznik :-) krasne zpasovane auto, utopena kapota, spatne vybrousenej naraznik, opravdu kvalitni prace :-))) a to jeste fotky dost zkresloujou a vypada na nich vse o 1000% lepe

A ty z fotek poznáš že je to špatně vybroušené? A stále nevím kde je napsáno, že ten lak dělkali oni, že si ho zákazník nestříkal sám třeba někde v garáži.

15.02.2009, 17:01 |
JP Nikdy jsem si nemyslel, že jde z tak hnusnýho auta udělat ještě o několik tříd hnusnější:-))
Jinak probírat kvalitu zpracování je podle mě naprosto bezpředmětný, to je jako upéct dort z hoven a hádat se, jestli je upečenej kvalitně...

Tweety: a Ty to jako nevidis na tom prednim narazniku? kam si dal oci pro Buh
Tweety_xx..mazej si k nim udělat objednávku :D
MeGa sTyling GheTTO nejvíííc PImp my Ride :DDDDDD kdo nemá nepozná zlaté retazky ...

15.02.2009, 18:07 |
Hrabi Fabia Darth Vader :-D

15.02.2009, 19:09 |
Satas Tweety promin ale mame rok 2009 a internet na výchdě slovenska jsem byl hodněkráte přesneji v Humennem a to je jako total bronx 20 km od Ukrajinskejch hranic a nezaregistroval jsem že by tam jako byly v něčem pozadu.A košice jsou o 60 km blíž takže asi bude skutečně neco špatně.
Doba jde dopředu,někde jsou ještě ve 20.století :-((

15.02.2009, 23:31 |
Corry Konečně inspirace pro DaveX ... :oD

15.02.2009, 23:35 |
Syrup Ja jsem byl par dni v Michalovcich, coz je asi 5 km od ukrajinskejch hranic a taky jsem nepozoroval ze by tam byl nekdo pozadu :) Az na ty cikansky osady teda, ale to je jina kapitola ;-)
hustě...
Tohle by se mělo založit někam do složky TOP 100 tuzing:-)
Syrup: Nic proti ale v těhle věcech otevři trochu oči. Jsem tam každoročně jelikož z tama mám rodinu a rozdíl opravdu vidím. Je sice pravda že za poslední roky je to lepší. Jinak není to z mojí hlavy. Stejné konstatování mají i lídé, kteří tam žijí. Ale to je jedno. Jak vidím tady je polovina odborníků, kteří z fotek poznají vše. Tím nechci říct, že by byly auta vkusně upravené, ale práce je podle mě velmi slušně odvedená.

16.02.2009, 12:02 |
Tweety_xx | Upraveno: 2009-02-16 12:03:12
Syrup: Jo a jinak Michalovští cikáni jsou na tom často lépe než místní. Je tam spousta takových, kdy když vidíš drahou káru, tak je od cikánů.
Tweety_xx.. sociální přídavky rulezzz ...nedal bych jim nic ..hlavně že retazka a mega gyga ghetto car

16.02.2009, 12:14 |
Tweety_xx | Upraveno: 2009-02-16 12:15:10
JJ v sociální přídavcích tam chodit uměj, byt jsou tam dalekjo tvrdší podmínky než u nás, ale jim to stále nějak vychází. Hlavně se tam stále hodně kšeftuje s cigárama a benzínem z ukrajiny.
Kua ale totok bych mohl:)
[ Link ] Jinak kondor je husteeej:) chtel bych videt finale, nemuselo by to byt uplne marny:)

16.02.2009, 13:08 |
Kesam JP: :D
[ Link ] tohle je taky hrozný každý kolo jiný ale na ostatní nemá
Jako Rajdlos,všechno podobný styl...
Ten post od kondora by mohl vypadat fajn, kdyby na kazde strane ubrali aspon 5 cm. hlavne zadek se mi celkem libi.
já se po slovensku pohybuju dost a rozhodně je kec od stolu, že je zaostalý a východ že je ukrajina. Je tam dost "čmoudů" kteří tomu dost snižují úroveň.
A Košice jsou konkrétně pěkný město, kdo nezná mi asi nevěří, ale rozhodně to není zaostalý region kam se informace dostávají se zpožděním několika let. Udělejte si po slovensku výlet chlapci a budete hodně koukat kde jsou oni a kde jsme my:-(((

16.02.2009, 19:06 |
cila Pani tuneri neviem ako Vy ale ja tam vidim kus prace. Aj keby to bolo vsetko tak ako opisujete tak snaha sa zapriet neda a ruku na srdce kolki z Vas by sa do takeho niecoho pustili? Aj ja som z vychodu Slovenka a nehanbim sa za to. Pokladam sa za garazoveho tunera ale do takychto uprav by som sa asi neodvazil. Na druhu stranu ale odvahu upravcovi nemozem upriet. A na zaver chyby dokazem najst aj na vyrobkoch od svetovych upravcov. Tak sa pustite teraz aj do mna, som Vas. Tuneri z Vychodneho Slovenska spojte sa!
..spíš Tuzeři spojte se :)..nějaká práce tam je to možná ano...ale není zbytečná??? výsledky ??? ....
cila: miň je někdy vic a tady u toho to plati dvojnasob

16.02.2009, 22:16 |
MaxxT ROFL :-D
Na tohle se nic normálního napsat nedá jednoduše hnus !!!!
Prukopnici slepych tuningovych ulicek. Je videt, ze praci s laminem maji zmaknutou, bohuze je taky videt, ze vkus si proste nekoupis.
na východě maj především popi*i baby...
Syrup: byl jsem v Sobrancích,to je ještě dál..:oDDDD a nebo blíž...jak chceš..

17.02.2009, 19:19 |
Syrup Rustapha: jj, je to dal :-) Ja na Michalovce mam nahodou supr vzpominky, byly jsme tam pred 2ma rokama s kamosema delat promo tour s renaultama a drandili jsme tam okolo zemplinsky siravy v cabriu, lagune atd, docela pekny silnice a nikde nikdo, takze parada. Navic bylo fakt nadherne cely ty 2 mesice, 30 stupnu a za tehlech okolnosti se mi Michalovce fakt moc libily, i kdyz jsem tam byl asi jen 3 dny...akorat jsem teda vubec nezavidel tomu typkovi co nam v noci hlidal "stage" a auta u makra, nebo co to tam je :))

17.02.2009, 23:10 |
Dr.T Nebudu cist vsechny prispevky, jen :
SCHIZOFRENIE JE JIZ LECITELNA, jestli je nekdo znate poslu jim kontakt na moc sikovneho pana hehehe.
A to porad zvazuji pristi rok stehovani s celou rodinou zpet na SK po 14 letech...

17.02.2009, 23:20 |
Dr.T Nebudu cist vsechny prispevky, jen :
SCHIZOFRENIE JE JIZ LECITELNA, jestli je nekdo znate poslu jim kontakt na moc sikovneho pana hehehe.
Cituji:
Zatiaľ sa tuningovaniu aút venujem len ja s otcom.
[ Link ]
Dr.T - ta fotka me rozsekala a to uz skoro spim :-)
Syrup: JJ v Michalovcích je fajně. S tím počasím je to tam tak skoro většinu léta. Málokdy se mi stane že by tam bylo dlouho hnusně. Ale jak píšeš že kolem šíravy fajne cesty (to je pravda) ale prázdno, tak to že tam je prázdno je právě škoda. Bývalo tam nádherně, ale ted to tam nějak upadá a lidi tam přestávají jezdit. Vždycky tam bývalo mraky různých akcí.

18.02.2009, 08:42 |
cila ... neda mi este raz nezareagovat. Netrufam si odhadnut vekovy priemer prispievatelov na tento prispevok ale odporucam zalistovat, pogooglit na tuning auta z konca 80.rokov - zaciatkom 90.rokov a hlavne take firmy ako KOENIG, GEMBALA ...
no hlavne že se tomu laminovani venujou od 86tyho.
škoda tech aut,nejvic me nastvala ta Cortina
[ Link ] nejmin co me pohoršuje je asi ten Trandak
[ Link ]
fujtajxl , sakra to jsou tuneři :-)
je to krutý, przněj auta a ještě si za to berou peníze :-(

26.02.2009, 15:48 |
Chris | Upraveno: 2009-02-26 15:53:34
tu nejde o to ze je to z vychodu Slovenska a vobec uz nie ze moda dochadza neskor... ale hento je KS.. to je kategoria sama o sebe... ked vidite auto s KS znackou tak radsej zastat co najviac nakraj a modlit sa aby to dobre dopadlo...
btw. tu fabiu kupil asi pred rokom moj kamos, lb si myslel ze je to "tuning", no po tom co mu zobrali minimalne 15x papiere.. tak par veci uz odjebal a ne a ne sa toho zbavit.. nikto to nekce ani kupit...
spracovanie je zle... lb to puka vsade na spojoch :)
doufam, ze si to precte Tweety, kterej se tady jejich kvality prace krute zastaval
Nezastával jsem se práce jen toho, že nemůžete hodnotit podle fotek kvalitu zpracování.
Chris má jak vidět osobní zkušenost a to je něco jiného pokud napíše, že to je špatně udělané.
Muze za to moc houbovyho caje...

27.02.2009, 19:21 |
Duffy :)))
ale ved to je znama firma ... aj ja som z vychodneho slovenska a nehanbim sa zato. ano je to tu diera velka , ale co uz .. takych dier je v cechach milion . to mate to iste chalani , staci si prejst aj niektore auta na tomto fore .. a taketo kokotiny su aj v USA.. tak co . a chalani , asi ste neboli na ukraine vsak ? alebo nedajboze v rusku ? staci si prezriet ruske weby o hifi.
CILA , no len hod nejake fotky carboniek :)))

28.02.2009, 08:32 |
Alda Po roce váááánoce váááááánoce....
[ Link ]

28.02.2009, 15:49 |
Chris takto to vyzera teraz samo muselo sa to opravovat :)

Promin, ale vyzera to porad stejne hrozne... jak el. nuzky na travnik, i s drzatkem...

28.02.2009, 17:22 |
Chris tappaja mne sa nemusis ospravedlnovat, ja si tiez za tym stojim ze je to grc no neviem kde nechal rozum ked to kupoval...

28.02.2009, 18:58 |
cila tak aby si bratia Cesi nemysleli, ze sme tu na vychode 100 rokov za opicami aj tu sa robi tuning. Ci uz kvalitny to musia posudit iny ale snazime sa. Pani tuneri uvedomte si, ze kto neskusi akukolvek pracu v tuneni nema pravo kritizovat. A tie fotky pohladam aby ste videli ako zacinali nemecki pani tuneri. Vo vsetkom aj v tom zlom treba vidiet ludske usilie a snahu. Nie vsetko sa ale vydari. Ja stale hovorim kto tomu trocha rozumie najde si tam detaily ktore stoja za pozornost. Este raz veci na zakazku sa vyrabaju pre ludi ktorym sa to paci a chcu to tak mat. Nie kazdemu z Vas sa to bude ale pacit o tom je tuning. To ale neznamena ze je to grrrrc ked sa to nepaci mne. Druha vec je samozrejme kvlita spracovania o tom nebudem diskutovat. Ale ked to licuje ma to tvar nie je to krive tak preco nie? Na druhu stranu kazde mame svoj rukopis tuningu...

28.02.2009, 18:59 |
cila

28.02.2009, 19:00 |
cila

28.02.2009, 19:00 |
cila

28.02.2009, 19:02 |
cila

28.02.2009, 19:02 |
cila

28.02.2009, 19:03 |
cila

28.02.2009, 19:05 |
cila

28.02.2009, 19:06 |
cila

01.03.2009, 17:22 |
cila Naposledy sa vratim k tejto teme. Nerad by som bol aby niekto z fora chapal, ze sa niekoho chcem zastavat, obhajovat. to si musi dotycny sam. Ale ako som vyssie spominal prinasam par foto zahranicnych tunerov a to nie hoc jakych. O znackach niektorych majitelov snad netreba uvazovat ze by mali hlboko do vrecka ...

01.03.2009, 17:23 |
cila

cila

cila

01.03.2009, 17:24 |
cila

01.03.2009, 17:25 |
cila

01.03.2009, 17:26 |
cila

01.03.2009, 18:12 |
tappaja | Upraveno: 2009-03-01 18:14:57
Tady asi plati, kdyz dva delaji totez, neni to totez... Nerek bych, ze jsi zvolil stastnou ukazku, zrovna to co jsi sem dal je paradni a srovnavat to s tim tuzingem by me nenapadlo ani ve snu.
Bylo to poplatny svy dobe, na hranaty auto hranaty veci, dnes je to stejne ceneny jako kdysi, ne li vic, nehlede na jiny upravy co na tom jsou. Ty siroky kola tam nejsou pro nic za nic. Snad jen to bily kabrio je divocina, ale i tak nesaha to ani po paty tem vytvorum od Kosic.
Jak tu nekdo psal, je rok 2009 a verim, ze internet tam maj taky. To, ze svoje vytvory povazujou za normalni, to je jejich vec a je to bohuzel smutny.
P.S. Snad jen to Corrado vypada slusne.

01.03.2009, 18:37 |
FMsedan | Upraveno: 2009-03-01 18:38:28
cila: to je dřevo nebo jenom airbrush? je to bomba
tappaja: tady je vydět že má každej úplně jinej vkus protože třeba mě tyhle body připadaj tuzingovy obdivoval bych to jenom tehdy kdyby to někdo dělal z plechu ale jenom tu práci ale zase na druhou stranu některejm autum sluší tyhle kity ;-)
Ano, dnes kdyby nekdo dal takovejhle bodykit na cokoliv, tak to bude hnus. (jako ostatne vytvory na tech strankach)
Vem si, ze tohle vznikalo, ja nevim, pred 20. rokama!!!

01.03.2009, 19:16 |
cila to FMsedan: poctive korenove drevo a diha. Ziadny airbrush, folia a pod. V skutocnosti je to este krajsie ...Cim som starsi tym viac inkliminujem k drevu. Priatel ma zlate ruky!
to tappaja:Fakt nechcem rozoberat co je pekne co je skarede ja som len vyslovil svoj nazor, ze ja si na ukazanom tuningu z fotiek najdem aj pekne detaily ked ich chcem ovsem vidiet. Foto som hodil preto, ze na zakazku sa da urobit vsetko ....ked s tym majitel suhlasi.
ten drevenej interier je LUXUSNI, to tmavy to je nadhera, kamarad musi mit fakt zlaty ruce

01.03.2009, 22:17 |
crestik | Upraveno: 2009-03-01 22:22:17
...no, a tady další důkaz, že vkus má každý jiný: Mi ten interier příjde strašný, a mít to auto, které chci koupit, tak tohle je důvod, proč bych to nebral :-/
A zatím budu nevěřící Tomáš, že tohle je opravdu dřevo ;-)
neni treba jezdit na slovensko, me pobavilo tohle, v Mlade Boleslavi...

pro pomaleji chapajici

02.03.2009, 19:38 |
cila | Upraveno: 2009-03-02 19:41:24
to crestik: uz som dost stary nato aby som niekoho o niecom presviedcal, ze to je drevo (diha, koren) tak si bud isty. Skoda ze nejde dat vacsiu fotku aby si videl detail.

02.03.2009, 19:41 |
cila

02.03.2009, 21:45 |
JP Budu zase za toho "netoleratního", ale jestliže nějaký úpravy vypadaj po 20 letech směšně (zatímco původní neztuzenej objekt ne), tak je odmítám považovat za tuning. Opravdovej tuning je nadčasová věc, která neztrácí smysl podle toho, co je zrovna v módě. Větším brzdám, většímu turbu a lepšímu podvozku se nikdy nikdo smát nebude. Oplastování neni a nikdy nebyl tuning, když teda zrovna nejde o zlepšení aerodynamiky, nebo přivedení vzduchu tam, kde je potřeba (což splňuje počítám tak 1 úprava z 50, když se projdu po libovolnym takytuning srazu).
Jinak ty interiéry vypadaj přinejmenším zpracováním fakt hodně dobře, i když já osobně dřevo v autě nemusim. Dávám palec nahoru:-)
No zrovna v tom Nissanovi je to dřevo jako pěst na oko. A tuning Mercedesů bych nechal firmám jako AMG,Lorinser a Brabus(a to spíš jen podvozek a motor) jinak se z toho většinou stane pojízdnej cikánistán. Zvlášť ty olaminátovaný se žábrama ala Testarossa jsou na poblití..