Navštíveno 5137x

Takže další hračka nasvětě,sem budu dávat informace o projektu Porsche 944 s podvozkem Audi A5 quatro 4.2 228kw.Poršák má momentálně motor 2.5

15.02.2009, 10:52 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-02-15 10:53:38
tuhle prestavbu sice nechapu(proc rusit to nejlepsi co na aute je - transaxle system + idealni rozlozeni vahy 50:50) ale sem zvedav na provedeni... takze urcite fotky sem
tohle auto bude na sprinty,proto 4x4
a neni tim padem tech 300 koni malo? ja jen ze 944 turbo ma prez 250 koni (ted si nejsem jistej s tema poslednima verzema jestli tam neni vic... nicmene prace je to fakt mazacka... kdyby jste meli nejakej odpad z tech puvdnich veci dej vedet ;-)
ten motor budu překopávat na max.T písty,ojnice,bi-turbo...bude toho hodně.944ka má slabé válce na neco takového
jj to souhlasim pokud se pak bude predelavat tak je vse ok... bez toho by to jaksi nemelo smysl.... diky a uz mlcim ;-)
tak to už se tešim na fotky :)

15.02.2009, 21:37 |
zipp taky se těším..projektu fandím... konečně pořádná 4kolka :-)
neni lepší teda vzít ten spodek A5 a vylaminovat na něj tvar 944 ? :))))

16.02.2009, 10:36 |
FSAL NP :D
nismo ty si ocas :-D jinak jako ostatni sem zvedavej jak to bude vypadat a hlavne jezdit
tak taky mě zajímá co to bude za paskvil ve výsledku o tom žádná :) řidil sem S5 a podvozkově je to velice zábavný auto ale za tu cenu si můžu koupit 2x lepší takže mě to zase tak nenadchlo........ ono i zadokolka když se pořádně udělá tak si 4x4 ani trochu neprdne ale to je věc druhá, když chce 4x4 tak proč ne....... :)
docela se na toenhle projekt těšim, hlavně by mě zajímalo, jak se tam ta 4,2l potvora vejde, protože do 9x4 jen tak něco nesedne - má to totiž přím pod motorem nápravnici a haupna je hoodně nízko....

17.02.2009, 15:21 |
Silan No spíš si mohl počkat až nějaký ty informace budeš mít a pak to sem hodit i s fotodokumentací, takhle se budem těšit, ale doufám že né zbytečně :D
4.2 neni velkej motor je hodně kompaktní , a řek bych když tam bude komplet spodek z A5 tak nějaká 9x4 nápravnice překážet nebude :)