Navštíveno 6157x

18.02.2009, 14:42 |
Fresh ma nekdo z vas zkusenost s Allard Power Pipe Kit
[ Link ] , popripade vase nazory

18.02.2009, 22:50 |
Pagoš Za jakým účelem ho chceš pořídit?
při nízkém a středním zatížení... což znamená i podle toho co jsme brali ve škole, že při plné náloži se tato věc už neděje. pokud jedeš na nízké a střední zatížení tak nepotřebuješ výkon.
EGR je sračka a do auta to nepatří o tom žádná nicméně tohle k tomu opravdu nepotřebuju abych ho odstranil stačí mi plátek pásoviny vyrobim záslepky a hotovo......... dle mě to ztrácí smysl jen tak z lidí tahaj peníze......
Mno jo, jenze nekde ta obycejna zaslepka opravdu nestaci a motor jen tak nevochcijes. Co s tim pak? Na kontrolku emisi a naslednej nouzovej rezim nejsem zvedavej.
na těch TDi bez problému potřebuješ jen hadici a zlikvidovat T spojku nic víc........ EGR to stejně většinou nepoznaj ty motory takže kontrolky se nekonaj jako u katalyzátorů :)
Nismo.Power: možná tak u starých TDIček... nové včetně PDček odpojení poznají a pak svítí kontrolka, jedinnou možností je uprava ŘJ

19.02.2009, 23:06 |
Fresh mam O1 1.9 TDi PD 74 kW 4x4, zacal jsem pokukovat po par vecech aby nebyla tak leniva, zadnej extrem nechci a ani neocekavam, je to auto na kazdodenni jezdeni
Pokud sezenes na PD, dej vedet, asi bych vzal taky, ale na 96kW (asi to bude stejny)

20.02.2009, 16:16 |
Fresh ok, zjistim