Navštíveno 5015x

23.02.2009, 14:07 |
Thomas | Upraveno: 2009-02-23 14:09:13
Mam zničené značky nejspíš od mrazu popraskaná barva a tak ale nechtěl bych přijít o své číslo jde to nějak zařídit na inspektorátu nebo nechat někde vyrobit,poraďte..?
na úřadě určitě ne..... český font asi taky u nikoho, kde dělá "reklamní" značky taky asi nenajdeš....

23.02.2009, 15:52 |
Kesam Když je natřeš tak tě asi sejmou benga
Kesam: natřít určitě ne,jsou reflexní.

23.02.2009, 18:31 |
Kesam No proto to píšu.Nové se stejným číslem ti nedají?
Ne, nedají. Proč by měli? Nechat nebo vyměnit za jiné.
Řešil jsem po bouračce. Nechal jsem si udělat v Německu, ale samozřejmě v jejich fontu.
jako kozzy s tím, že mě policajti nestavěli, mám to tam druhým rokem a s autem nejezdím denně

TheTimo: třeba si myslej že jseš němec..teda nemec :oD
R659: a vzadu ten CZ font s CZ EU proužkem :o))))))))))
Taky jsem to po bouračce zjišťoval, no a dopadlo to, že jsem ji naohýbal zpět...můžeš vyřešit nálepkou, ten předek by snad tolik nevadil, ale narazíš na debila a vyfasuješ flastr...
Ale pokud píšeš, že jsou zničený obě, tak s tím asi nic nevymyslíš:-/
kamil306 : dneska pokuta až 10K a papíry na rok čau. + bonus, že auto odstavíš u krajnice a necháš odtáhnout.
v tom případě lepší ji tam nemít, nechat ji v autě a říct že upadla:-)
Je vlastně pravda, že se takhle vyhneš radarům a kontrolám, protože na ně nefunguje infra přísvit..
Ano, je lepší nevozit nic a říkat že zrovna ted upadla a že před jízdou tam byla, ale pořád zůstává bonus odstavení auta a odtahovky :)
TheTimo: P&CH auta vídaj většinou zepředu ne? :oD ..pokud tedy někde stojej s plácačkou.
Tak ať ti to hlavně vydrží bez "zastávky" ! :o)
R659: většinou to tak jest, ale jak říkám, s Coupasem najedu ročně max. 10 tis. km, takže problém nemívám...snad mě letos nezastaví :oDDD