Navštíveno 5002x

25.02.2009, 22:21 |
Olda Zdravím umí někdo levněji jak za 10700? případně jestli máte někdo jetej a pustili by jste ho dál do světa :) Dík
dal se koupit bez dane kdyz v HP chvilku skemras ;-)

25.02.2009, 22:46 |
Olda houby fakt? :) no myslím, že pro normálního smrtelníka to je asi trochu nemožný :) Ale kdyby to někdo dokázal, byl bych mu vděčný :)) samosebou i s odměnou. Měl jsem teď rozjednaný málo jetý hpčko a borec se na mě asi vyprdl.. uplně přestal komunikovat :( a přitom jsme byli domluveni že to pošle..
no ja tam zajel osobne a delal sem smutny voci az sem odjizdel s podvozkem bez prospevku na stat :-D

25.02.2009, 22:51 |
Olda Tak to seš dobrej já bych to neukecal :)
Luke-Jeep přišel se svojí postavou a škemral u Huška tak dlouho, až se Hušek rozklepal a nechal mu to :-)
LJ to si škemral fackama ne? :o)))
bejvavalo jinak cena 10700 je uz cena bez DPH, skemrani ti opravdu nepomuze... dostanu se kolem 10tis s tim ze dokazu bezplatne pridat par drazek na vetsi snizeni...

26.02.2009, 15:59 |
Olda asi koupím novej no :) tak dík kluci a kdyby jste někdo věděl o jetým, tak dejte klidně vědět :) ale prolezl jsem už hodně inzercí i google a našel jsem aktuální jen dva a z toho jeden se na mě vybodl a druhej má najeto myslím 20tis. a to už je na repas
Hovno, po 20tis km je to už na repas? A ten stojí kolik?
xenonman...na kolik by se dalo dostat kdybych měl zájem jen o zadky?díky za info
Životnost je někde kolem 60-70tis km - podle Huška.
Repase záleží jak velká:)
S povrchovou úpravou kolem 5k