Navštíveno 5176x

Ještě není teda úplně hotovo, ale chtěl jsem slyšet vaše názory. Poznáte z čeho jsou světla?

27.02.2009, 16:43 |
mishan | Upraveno: 2009-02-27 16:46:25
opel astra G
jsem zvědavej jak to bude ve finále vypadat, na tý první fotce je to takový, no, jak to říct, prostě divný:-)
Zrovna jsem řešil jestli jsou na zafiře stejný jako na géčku. Jj, je to z géčka:). Jsem čekal, že to půjde poznat hůř:(.
to ruffrider: no snad to nejak dopadne, hlavně s nárazníkem bude problém.
houbik_kadett: taky sem si myslel, že to je nejprve ze zafiry, ale vygugloval sem si i Gčkovou astru a bylo to jasné :-)
Já si myslím že to bude zajímavé..
bude to vypadat asi nejak takto ;-)

28.02.2009, 00:02 |
aphex Jednou bude rarita
mít originál kadeta :)
aphex: pekna rymovacka :o)
Mas recht.

28.02.2009, 00:47 |
Kesam No nárazník bude masáž když tam nebudeš dělat do nárazníku masku tak to pujde dobře tedka se snim takë seru.
...no jo, člověk není nikdy první, já ty svetla mam ale trosku jinak sklonené..tak snad to bude vypadat trochu jinak
to kesam: masku udelam zvlast a naraznik chci aby vypadal jako ten 1.6 kadettáckej, akorat s trosku jinyma parametrama

28.02.2009, 19:55 |
maxov nevim,na kadeta maji jit svetla podobny originalum a nebo 2oko,dle mě:)

01.03.2009, 12:06 |
Kesam Houbík kdy vyjedeš?
ty jo, zatim opravdu nevim,ale zkusím do 14 dnů. Jsem si myslel, že to nebude zase taková šílenost to předělávat, ale postupně jsem zjistil, že to je celkem dost náročný:(...no snad to bude stát za to

01.03.2009, 12:17 |
Kesam Tak to ¨seš borec mě se to protáhlo o rok :-)

01.03.2009, 14:07 |
houbik_kadett | Upraveno: 2009-03-01 14:09:43
ne to ne, já si na to jenom dokážu udělat čas...taky nepočítám s tim, ze to nebude v barvě atd.beru to tak, že za 14 dní snad vyjedu:)
...opět lego... těmhle přestavbám asik nikdy rozumět nebudu ..
jinak jako aphex!
jako Nevřa - postradam smysl...
dulezity je, ze se ti to tak libi
Zajimave. Hlavne, aby to to pak sedelo. Ja jsem se s tim naprapil dost a dohnel to aby to nejak vypadalo, ale jinak bych to uz nikdy nedelal....... :-(

03.03.2009, 10:46 |
Kesam Barthez já je předělával 2 krát měl jsem je tam strčené jako je tam měl coper na astře jenže to byla dle mě strašná prasečina tak jsem nakjkonec uděl normální lemy do blatníku aby tam pěkně seděly.
Jinak už do tohohle také nikdy nejdu :-)
tak v tom jsem s vama za jednno...asi si to budu příště hodně rozmejšlet. Do konce týdne by to mělo bejt v kitu, tak pak pošlu nějaky foto.
ale vypada to docela zajimave....

07.03.2009, 21:38 |
dewar Sorry že ti sem seřu,ale kámo zase zkoušel nějakou techniku airbrush a je to zrovna na kapotě na Kadeta,tak to sem přihodím.Prý kdyby někdo chtěl,tak by jí levně nechal.Díky

07.03.2009, 21:40 |
dewar je to jako kdyby to bylo mokrý

bixenon čočka a nejjednodušší a nejlepší varianta :-)

leva strana v kitu, pravá už je teda taky, ale neni zbroušená

přední pohled

jeste boční pohled...za tu fotku navic se omlouvám, ale blblo mi to tu...a za tu geometrii přední nápravy mi nekamenujte, ještě jsem tam nebyl:-)