Navštíveno 4236x

zdarec jakou variantu neonu pod auto zvolit?co je podle vás lepší?A je pravda že jsou led neony tenčí než klasické co se pruměru týče?

06.03.2009, 23:44 |
clown za mne zadnou ..., je to uz trochu traparna, ne ?
nevic mi ted vyvedl clovek s novou BMW 7r .. mel pod ni cervene LED :o)))
nejcasteji se objevuji podsvicena auta po vysilani nejakyho blabolu v TV :o)
jako clown myslím že doba neonů pod autem je pryč
ale vyjímka potvrzuje pravidlo

07.03.2009, 00:38 |
Kesam Jelikož je mám 3 roky doma tak je tam dám :-)

07.03.2009, 11:28 |
jiras Dnes už jsou led s velkým rozptylem světla a myslím i delší životností než neony, tak bych určitě šel do diod.

07.03.2009, 13:05 |
Kesam Já jsem spíše pro trubyce.nejvíc mě dostávaj ty kteří si to tam napálej a jedou a ta trubyce je vidět z venku humus jako svině to musí bejt schované.
prej trubYce :-D, kurwa Kesame, jednou to bych jeste zkousnul ale dvakrat napsat trubYce to uz je masakr :-D
ty vole trubYce... co se dozvím tady mi fakt nikdo nevěří :D jinak jako ostatní.. neony pod auto už tu byly
no taky si myslím že už je to dávno pryč. To jsem dával pod auto když jsem tenkráte stavěl golfa, to je už asi snad 6 let zpět... ;-) Jinak co jsem viděl led, tak teda vždycky nic moc, je možný že jsou už lepčí, ale osobně spíš taky trubYce.... ;-) :-)))
Thomas987 myslím tak 3 roky max 4
no to ne, to ho tak minimálně 2 roky nemám a měl jsem ho min 3 roky... ;-)

08.03.2009, 16:10 |
clown mno ja to mel na Cordobe a tu uz nemam 4 roky :o))

10.03.2009, 19:57 |
sk8ty A není jedno jestli neony letí nebo ne??Třeba mě osobně se to na tuningovém autě líbí,ovšem na seriovce katastrofa,spíš k smíchu...Ale neony k tuningu tak nějak patří,sám jsem měl diodové,ale příště jdu do neonu,ty diodové délají spíš fleky pod autem,neon pěkně podsvítí celý auto.
A ted do mě pánové:-D
Lukin.xxx:máš ode mě mejla