Navštíveno 5918x

...aned čím víc pruhů, tím víc adidas?
Nedá mi to sem nevložiť, boli sme dnes navštíviť manželkinu sestru s rodinou a pred ich barákom stála táto nádhera :o))))

ajajajajajajaj.... do škodováckýho muzea s tím, to bude jednou ceněnej kousek :-DDD
Nechapu lidi co si tim zaserou nove auto...
takovy sportovni vzhled :))
a to jsem nevěřil, že dvojková fabie jde ještě víc zkazit :-)

08.03.2009, 22:30 |
xid Mne se libej ty poklice :-D
neuvěřitelný že ještě dneska se taková "nádhera" dá na ulici najít:-)

08.03.2009, 22:46 |
Nora | Upraveno: 2009-03-08 22:49:02
alespoň to nikdo neukradne, levnější než pojistka :-))))

08.03.2009, 22:47 |
PL113 :DDDDDDDd
Přesně takovou jsem viděl dneska v praze jedničkovou v sedanu a navíc měla na kufru...teď se podržte:
nosič zavazadel jako mají klasické sporťáky...mno málem jsem naboural jak sjem valil oči!!!
by mě zajímalo co za člověka v tom jezdí
ale nikde nevidím ty plameny :-D
to mishan:
na kapotě jsou nějaký podobný sajrajty
tykeev: no jooo, už to vidim, nevšim sem si :-)))
Co se divíte? Zkuste si sehnat nějakej pořádnej tuning ve 12 večer...to už maj otevřeno jen na benzince:)
beztak ma slevu na pojisteni proti kradezi :-)
ty woe a ja nadavam otci ze to s tema samolepicima chrom listama prehani :o)))
fuj, neskutečně zprasený auto, třeba je o cikán ty lepěj takový sajrajty
2 PAVELK: nene, cigán to nie je :o))) Je to normálne vyzerajúci típek, akurát je poznamenaný tým, že švagrovi som zariadil cez m3maniac-a Oktávku Elegance alebo Laurin? Neviem ktorá verzia, proste to má decentné lišty miestami z chromu z výroby. Tento človek si kúpil dvojkovú Fábku a to by v tom bol čert, keby jeho auto nemalo tiež chrómové lišty ako "staršia Oktávia". A opodiaľ stálo auto jeho syna, Feličita v podobnom vizuálnom prevedení ale tú som už nefotil :o)))))
2 tykeev -souhlas - ten kdo navrhnul design fabie 2face byl snad uplne stejne zhulenej jako majitel tohoto exemplare...
kazdy ma jiny smysl a cit pro lepeni doplnku

09.03.2009, 11:34 |
Kesam Masakr tohle jezdí na cupatku červeném v CB mazec :-D

09.03.2009, 12:54 |
Rudi věřim, že byl ale nadšenej, že si to fotíš :-))

09.03.2009, 13:02 |
tygrm Cigán to možná není, ale v rodině to musej mít to přesně ten styl:)
škoda nový Fabky..ať je jaká chce..tak tohle je fakt někdo,kdo má vkus.. :oDDDDD ale takovejch je víc..Mě pravidelně ráno cestou do práce dostává smrtící ZUZI - z její hranatý koncovky nakřivo v kulatým výřezu se vždycky udělám.. :oD o těch lemech už nemluvim vůbec..já ty lidi nechápu...

2 Rudi: vraj si to tiež fotil a že to dáva niekam na tuning klukům :o)))))
2 Rusta: neee, LOL!!! Ja globálne milujem tie super nápisy vzadu na autách :o))))

09.03.2009, 15:00 |
fredh ty fóbie maj hroznou smůlu na majitele
[ Link ]
Slim: LOL nápisy jsou mazec...jak něco potkám cestou,tak to sem hodim :oD
mazec fábka :D stát tam majitel tak se mu opravdu du vysmát :D

09.03.2009, 15:40 |
Kesam Prostě jedním slovem oplastoauto :-)
2 Nismo: nie veľa chýbalo aby za mnou prišiel a chcel ma zbiť, ja som sa zo svojho auta nevedel pozbierať, tak som sa mu smial na otvorenú hubu a on to videl z auta :o))))

09.03.2009, 19:02 |
PL113 Jak sem dam fredh, tak takový jsem dneska viděl santa-fe (každo škvíru na karoserii měl oblepenou stříbrným proužkem)...takže i lepší auta jsou oběťmi:(((
kam se hrabou ty proužky na ty lemy blatníků, ty mě dorazily :o)))))))))))))

09.03.2009, 20:04 |
Kesam Petura:To aby se odlišil od paní v Citroenu ta tam má jenom ty lemy a už to nevypadá jako dotáhlé do konce :D
Jako ty lemy jsou strašný zvěrstvo...párkrát jsem to už vidělj na různejch autech fakt děs. Vždycky musim takový auto předjet,abych se kouknul co v tom sedí za majstra:)
to je zlo. globus tunnning car

10.03.2009, 11:54 |
Atrey tohle potkávám u nás, má husté výfuky

Atrey: uááááááá tak to je moc...Jen houšť ! :oDDDDD
ne, tak to je moc :D
to sou ty imitace bočních výfuků u sporťáků a on si je lípne, jak zdvojený bradavky na prd*l.

10.03.2009, 18:38 |
Nora dnes jsem na D1 u Meziříčí potkal Octu II od zřejmě stejného designera/tunera, dokonce i stejný základní lak. Nicméně čím víc chromu, tím rychlejší. :-)))
Nora přesně jak píšeš po tom chromu ten vzduch prostě líp "klouže" takže potom není takový odpor.......
Loni v chrochtvatsku....

až vyrostu bude ze mě ferrari:-)

15.03.2009, 16:49 |
Cormi to je teda psycho jsem myslel že tahle éra už je dávno pryč :-))) ale i v Německu se najdou takovýhle expreti