Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Prosba VT

o Navštíveno 4456x o
o 10.03.2009, 07:18 | KubasWCS
Zdrawim vas,chtel bych se optat,zda by nekdo z vas nemohl udelat navrh na mou hondu,barva zustava bila,pouze bude perlet,chtel bych do toho zamichat cernou,mozna kapota,mozna kola,bilej prouzek na kolech,neco ve stylu JDM...urcitou predstavu uz mam,ale zajima me nazor nekoho jinyho....bohuzel lepsi foto nemam,ptze se hned rozebrala....predem dik moc

foto k příspěvku  od KubasWCS

o 10.03.2009, 07:24 | KubasWCS
urcite budou i jiny kola,takze kdybyste meli naky zajimavy,tak nebudu proti...
o 10.03.2009, 20:26 | Bladzej
kola co tam máš bych nechal, zkoušel jsem ruzný barvy a tahle se mi líbila nejvíc. černý jsem nedělal páč se mi nedařila chytnout (černá-bílá ty se dělaj vždy nejblběji)

foto k příspěvku  od Bladzej

o 10.03.2009, 21:01 | KubasWCS
Ty jo jako je to zajimavy,akorad ty cerveny kola mi tam nejak nesedej a zkusil bys misto bili dat neco jako cernej mat+cerveny kola...Jinak parada,dik moc
o 10.03.2009, 21:02 | KubasWCS
nebo i ty kola trosku matovy a cervenej prouzek na gume
o 10.03.2009, 21:10 | KubasWCS
tyhle kola by k ni myslim sli,sli by tam dat?

foto k příspěvku  od KubasWCS

o 13.03.2009, 06:28 | KubasWCS
Nikdo zadnej napad?
o 13.03.2009, 20:27 | kupis
Jenom pokus, neumím s tím, ale byla nuda...

foto k příspěvku  od kupis

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3193 sekund.