Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Kde sehnat???

o Navštíveno 4292x o
o 12.03.2009, 22:35 | Verano
Zajímalo by mě kde sehnat tu mřížku co má v masce a nárazníku,hledal jsem a nic sem nevypátral. Neví někdo???díkys

foto k příspěvku  od Verano

o 12.03.2009, 22:51 | Pluto
Vím, kterou myslíš, ale na tý fotce to fakt nikomu, kdo nezná nic neřekne, protože je tam jen černo. Jinak by se mi taky líbila a taky jsem na ní ještě nenarazil :-(
o 13.03.2009, 06:33 | KubasWCS
zkus se podivat po rally shopech,ve speedpro v plzni ji kdysi meli,ale co jsem koukal uz ji nemaj ani na sklade..
o 13.03.2009, 07:35 | Pagoš
Mrkni se v hypersuperbauhausech a podobně po rohožkách, jeden kamrád to tak řešil a nevěřil bys, jak to skvěle vypadá jako high performance díl :)
o 13.03.2009, 07:46 | Pepíno_Honda
hele, a vy tam jako fakt na tý fotce něco vidíte v tom nárazníku ? :o)
o 13.03.2009, 07:54 | tappaja
No ja tam vidim Fabii, cerny RS s oranzovejma pruhama a tu mrizku tam teda zretelne vidim, jak v masce, tak pod SPZ a v mlhovkach. Jedu starou verzi fora teda...
o 13.03.2009, 08:12 | Verano
návod pro ty co nemají crt monitor : stačí se kapálinek naklonit směrem nahoru a rázem to uvidíte,nebo si zesvětlete lcd :)
o 13.03.2009, 08:49 | Nismo.Power | Upraveno: 2009-03-13 08:50:54
na CRT jí samo taky vidim líp než na dellim ultrasharpu :)
ten nárazník má určitě custom vyřízlej pro větší IC, řek bych taky že to je bud nějaká rohožka nebo z auta kde to origo má takhle velkou plochu ala audi..... lae rohožka asi výjde líp pokud to teda neni jen stupidní tahokov a je to opravdu profil i pár cm dozadu :)))
o 13.03.2009, 09:04 | carlos
je to taková mřížka z plastu co se dává do dřezu
o 13.03.2009, 09:10 | Verano
hm tak to tam rozhodně nebudu cpát nějaký rohožky a něco z dřezu,jen sem myslel že se to dělá jako originál přímo do toho.
o 13.03.2009, 09:18 | w4tch1
2 verano - se mi libi tva veta "nebudu tam cpat..."

ale kolik lidi tady mluvi o tahokovu v souvislosti z autama, ale ze to jako prvorady slouzilo a slouzi v designu, resp. architekture, stavebnictvi to malo kdo vi a stejne si to lidi na auta davaji.

ja bych se naopak nebal experimentovat, hlavni je ucel a jak to bude vypadat a ne z ceho to je.

ja bych tak navstivil obchody pro kutili... tam je tolik inspirace, jen mit fantazii.
o 13.03.2009, 13:47 | schimi
Zosvetlene a doplnene :-)

foto k příspěvku  od schimi

o 14.03.2009, 09:12 | P3RF3KT
ale tovize takovahle vec existuje jen ne primo v rozmerech na fabii. Johny to mel prece na omeze taky tak si kup treba plát 50x50cm v takovehle podobe a vyrizni si to primo do masky a narazniku, optal bych se po tuning shopech, videl sem to uz na x autech takovehle plastove mrchy
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3101 sekund.