Navštíveno 4820x

Celkem me prekvapilo, ze v holandu nekdo jezdi i ceskym starym autem :-)

Zadni svetla jsou z autobusu, uplne stejne maji holandske MHD
Me osobne se to docela liby,takovej kousek se uz dneska moc nevidi
nevidim zadnej tuzing, vidim docela hezky udelany Fa pickup, me se to teda libi.
dovolil bych si změnit jeden drobný detail a to budíky za ty z fava po faceliftu, ty jedničkový se tam moc nehodí, jinak vkusně a pěkně udělaný
mě taky líbí,a zvláš tenhle pickup,u nás po ustí kdysi jezdil krásnej se zelou metlou,pěkný kola,palubka felda a podobný chomový rámy,no prostě piánko :)
o tuzingu tady sice nikdo nepsal ale mě se to taky docela líbí :)

13.03.2009, 09:52 |
Kesam Pěknej kousek unás v CB jezdí pěknej černej
je vidět že i škodná se dá udělat vkusně
Pekny a hezky udelany. I ta trubka u toho prahu to nerusi. Libi, me se to libi.

13.03.2009, 11:24 |
Skury Phitypaldy: Zadní světla jsou modulový světla od Helly. Sice se dávají na nějaký autobusy, ale dají se koupit zvlášť. Stojí asi 9t/sadu. ;-) Doufám, že mají stejný uchycení jako stará verze, chtěl bych časem vyměnit svý modulový světla za tyhle.
tak na tohle hodit štěrk jak na moje to by asi nebylo ončo

13.03.2009, 20:15 |
bafis Verano : řekl bych že ten zelenej tenkrát skončil u nás ve Vdf. Koupil ho jeden albín, rozprodal z toho ty doplňky za cenu kterou dal za celý auto a nechal si ho na zedničinu.

13.03.2009, 22:08 |
*DM* Pěkný
te z čb je v oranžovočerný kombinaci a už se ho snažim dlouhou dobu chytits fotákem a jinak tenhle taky pěknej
me se taky libi - decentni, jednoduchy, prakticky

15.03.2009, 02:29 |
DaveX líbí :)

15.03.2009, 12:30 |
Mááša luxusní :)
je to pěkný,v NL jsem skoro pořád a těch pěkných aut je tam taky dost,nedavno jsem tam potkal hezky upravenou Š120 kabrio