Navštíveno 5024x

Dokázal by někdo opravit takto poškozená kola ? Jedná se o kola Tomason tn1 . Dvě kola jsou poškozená více a dvě jen trochu . Dalo by se to nějak zaleštit , nebo to bude na lak ?

14.03.2009, 08:26 |
Kesam To asi záleží jak je to hluboké dalo by se to možná zbrousnout pokud je to hlubši tak navařit housenku tigem a pak zbrousit problém bude ale stím pokud jsou leštěná tak to už nebude ono protože netrefíš drát a buh ví co v tom kole všechno je za slitiny a bude tam třeba takovej flek jako jinej odstín.(nejsem znalec)

14.03.2009, 09:01 |
*DM* Zkus tady u Tomáše Marka,loni na podzim jsem s nima řešil nějakou opravu svých chromových kol,tak uvidíš.
[ Link ]

14.03.2009, 09:21 |
fredh mám navařeno na límci a vyleštěno a není to poznat vůbec
Kdyžtak dejte kontakt na někoho , s kým máte dobré zkušenosti , ale za rozumné peníze , za 7tis co je na leštíme kola to je docela dost . to už se vyplatí koupit kola nová
presne tyhle kola jsem nechaval opravovat, stredy se vylestily a vnitrky strikly do cerny barvy vypada to skvele. Jen bacha az se to bude varit na bubliny.

14.03.2009, 11:52 |
fredh mě to vařili tady na vysočině, to máš docela z ruky
jj, chtěl bych to jak psal Rajdlos .středy černé a rozleštit čelní plochy . Pokud by někdo dokázal , tak napište maila . Děkuju :)

14.03.2009, 17:14 |
Kesam Když to odrbaný uplně vybrousí tak tam žádne bubliny a rybí oka nebudou.Nejni blbej ne svářeč :-)
na tom by se toho asi moc nemuselo snad vařit , snad by to stačilo jen nějak přebrousit
tohle uz je na vareni
btw. nam to delal taky svarec, nejekaej kokot z prahy, kterej dela primo alu kola a bubliny tam byly

15.03.2009, 10:59 |
Corry co je to za rozmer? koupil bych je

16.03.2009, 17:55 |
Kesam Rajdlos (P):Tak to nejni svářeč ale truba kterej to neumí.