Navštíveno 5074x

By me zajimalo co si o tom myslite?

14.03.2009, 12:01 |
Otes@nek | Upraveno: 2009-03-14 12:02:36
no nevím, ale podle mě to na tenhle motor co máš nic moc no. Ten jsem jednou měl taky tenhle motor a když už torbo kit, tak bych to dal na lepčí motor asi..... ;-)
a to ako aj funguje? Co zivotnost motor?
není to fotka té slovenské feliny z AT AH?

14.03.2009, 15:29 |
Kesam A sakra to je 16 felcka ne?

14.03.2009, 17:51 |
cira Mluvil jsem s majitelem a po 30t km motor furt šlape a řídící jednotku nechal odladit na slovensku na brzde a má to 150 koní.
No ja to nemam prave borec to prodava a ma tam tuhle fotku a pise ze ma 150 koniku tak by me zajimalo jestli stim nejsou nejaky problemy a jestli to hodne nesnizuje zivotnost motoru
divil bych se kdyby s tim problemy nebyly, a jestli to nesnizuje zivotnost motoru, na to snad ani netreba odpovidat :-)
by me zajimalo jak vyresil davkavani paliva, predstih, a kompresi

14.03.2009, 22:31 |
cira to Rajdlos: O dávkování paliva se staraj vstřiky z 1.8T, kompresi upravil dvojtim tesnenim pod palicí a co se týká předstihu atd. tak to bylo odladeno na brzde
Ten co to prodava tak stimhle : Felicia 1,6 svody + turbo + downpipe + vstriky

14.03.2009, 23:40 |
Olda Co za to chce? :)
hmmm.. felinka v turbu to je slusnej vejmysl, fotka celyho auta by byla?
felinu turbo postavila firma MotorTech ze slovenska tušim
[ Link ] zajimavej pocin, vypada to , ze vnitrek nebyl menen vubec, se divim, ze to jeste jezdi
Olda: Chce 10 000,-
P3RF3KT: Ma tam jenom tuhle fotku prave.
Ale je to mazec.
i s programovatelnou ECU? jsem cetl, ze tam maj dvojitou vstrikovaci rampu, a kvuli tomu prave standalone
Tak to nevim pise akorat tohle : Prodám sadu pro přestavbu na turbomotor pro felicii 1,6 svody (ocelové) turbo IHI VL5 vodou chlazené, 1.díl výfuku ke katylyzátoru, vstřiky pro tuto přestavbu, použivané a odskoušené pro 150HP!!!
tak to mas tak polovinu veci :-) samo tu levnejsi polovinu
vypadá to opravdu zajímavě :-D
kamos to mal a povedal super,len firma co mu to robila nebola schopna to doladit,tak im to vratil.ale islo to super.taka biela felda a aj bola v casaku.