Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Přestavba Pionýr 21

o Navštíveno 8582x o
o 15.03.2009, 22:30 | Komba
Někdo tuní auta a mě draplo potunit dachlíka a přestavit ho od začátku.Trochu mě tu inspiroval jeden článek o Jawe...dneska,když bylo to ošklivé,deštivé počasí jsem se do toho pustil.Nastartoval jsem flexu,rozehřál céóčko,trocha fantazie a rám se začal předělávat,který disponuje centrálním tlumičem uloženým na ležato,který byl hlavním důvodem přestavby....nakonec jsem kvůli tomu musel hodně zakročit a uříznout celou podsedlovku,ale výsledek se nakonec dostavil a tlumicí efekt je na výbornou.
Přiložím pár fotek jak sem začal a je toho předemnou ještě hodně
Snad to nebude nikomu vadit a nebudu kritizován a spíš se příspěvek hodí asi do Dachlfora,ale myslim že to neuškodí

foto k příspěvku  od Komba

o 15.03.2009, 22:31 | Komba

o 15.03.2009, 22:31 | Komba

o 15.03.2009, 22:32 | Komba

o 15.03.2009, 22:40 | Timbo
no pekne cece. z ceho jsi nakonec vzal ten central?
o 15.03.2009, 22:49 | Komba
Jé hele čau,no centrál jsem nakonec zkusil použít z Jawy 350,jak si řikal a je vidět že vyhovuje na jedničku.Už ho jenom někde sehnat,abych tento vrátil.
o 15.03.2009, 22:54 | Timbo
no vidis. jinak sis vybral prima zabavu tise zavidim pac ja na takovy veci nemam cas :-( at se dilo dari, central ti neurve koule az praskne svar a davej prubezne vedet budu rad sledovat. mej se
o 15.03.2009, 23:08 | Komba
Sváry by prasknout asi neměly:D,si věřim
Jinak já na tom s časem taky nejsem nějak dobře,taky jsem si vědom že to nebude za měsíc hotový.Jsem rád že tě to zaujalo a pokud budu mít foťák při ruce tak určitě nafotím další aktualizace a přidám a rád vyslechnu zlepšováky...taky se mej:)
o 15.03.2009, 23:12 | Timbo
no muzui ti rict uz ted ze na ten central pusobi enormni sily podivej se u motorek co ho maj seriove ze je to dole dost slusne prepakovany kazdopadne bych ty drzaky jeste vyztuzil. nemusi prasknout svar ale rek bych ze se to urcite ohne. driv kdyz jsme si ze starejch emzet a jaw delali krosky tak sme s tim laborovali ale porad nam to praskalo. ale my sme s tema motorkama neskutecne kravili ty budes pocitam jezdit jen po silnici a to jen vikendove pro zabavu ne?
o 15.03.2009, 23:20 | tappaja
No cece, je tam paka jak hrom, rek bych, ze si parkrat zapruzis a ulitne to. Ale mozna se mylim, jednou kamos delal barovy zidlicky do hospody, sedak uchycenej na nejakym plechu pribodovanym, rikal sem mu, ze tomu davam tejden a vydrzely tam 5 let...
o 15.03.2009, 23:20 | Timbo
urcite bych zesilil v techto mistech ikdyz na ty kyvce to nebude sranda tam bude problem s uhlama a mistem kvuli kolu

foto k příspěvku  od Timbo

o 16.03.2009, 08:46 | assassin
no konstrukcne je to absolutne mimo... obe tycky co drzej tlumic nejsou "zavetrovane" takhle by to dlouho nevydrzelo ani na kole...
o 16.03.2009, 10:16 | Kesam
Hele dobrý chlape :-)
o 16.03.2009, 11:32 | Nismo.Power
dobrý dobry ...... akorát smo to na tý kyvce vzádu ti nebude držet ani omylem :)
o 16.03.2009, 14:53 | .mycTD
na kyvce to musi upadnout, i kdyby se mela ukroutit ta trubka.
o 16.03.2009, 15:18 | Nismo.Power
no já bych hlavně kompletně zlikvivoval tu spodní uhnilou trubku, nahradil to tim stejnym profilem a pak to ještě spojil nějak jak je naznačeno modrou čarou

foto k příspěvku  od Nismo.Power

o 16.03.2009, 15:24 | .mycTD | Upraveno: 2009-03-16 15:24:59
spis za tu trubku dat jeste jednu, a nosnik tlumice do trojuhelniku.
ale pocitam, ze hned za trubkou uz je kolo.
o 16.03.2009, 15:34 | .mycTD
nebo prinejhorsim tu aspon chytit nahore i dole

foto k příspěvku  od .mycTD

o 16.03.2009, 18:31 | Komba
Chlapy,nesmíte bejt takový poserové:D...né dělam si srandu,samozřejmě že přední uložení na rámu jsem už vyřešil jak radil Timbo a vystužení na kyvce jsem chtěl udělat stejně jako Nismo,akorát bez jeklíku,ale dám tam tyčky do proti tlaku.....jinak fajnový návrhy
o 17.03.2009, 15:41 | Chris
heh to mi pripomina casy ked som tunil "fichtla" :D.. setky plechy prec, odlahcit ako sa len da.. ale aj tak to nejelo :) ... inak good luck
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3397 sekund.