Navštíveno 9986x

sakra, paráda..hlavně ty alfácký:) škoda, že už jsem jedny na podzim pořídil... šli by ještě místo těch půvoních "samolepek" přešít? ještě se do auta nedaly
na kolik by vyšel takovyhle zakazkový kobereček do celého auta s vyšíváním?

20.03.2009, 10:25 |
clown magor :o)))
ale to chci :o))
Pěkný, pěkný, já jsem spokojenej i s natištěným, ale bylo by dobré, kdyby jsi reagoval na maily...

20.03.2009, 11:52 |
Kesam Parádička
Mam takovej dotaz ale bylo by možné vyrobit takovýto koberec s obšitím a vyšívkou ve větším rozměru ? např do zavazadlového prostoru kombíka ? a jaka by byla kdyžtak cena ?
Chtěl bych si vybrat koberec, ale né podle webu, máš někde vzorkovnu, popř. můžeš poslat vzorek nějakého silnějšího koberce. Nejlépe tmavě šedý.
Newman:Dokážeš také barevné koberce, tušim že Johnik měl od tebe ty orange...? PS. potřeboval bych světle šedý jako jsou RS sedačky ve fabii.

20.03.2009, 17:23 |
Alííí Stejně jako Honza 2.016V . . .
A mě kupodivu ty nápisy slejzaj, a to s nima nejezdim, jen je tam dávám na srazu. :-( A byl jsem na 5-ti srazech... :-((((
Měl sem ve Fabce a super, i když tenkrát "jen"p potištěný, ale dvojitý koberec a super :-) DO novýho auta budou muset přijít taky, tohle je moc pěkný :ú)

21.03.2009, 01:26 |
Katy tak to si do fiatka pak taky poridim.
btw: v golfu stale drzi i ty lepeny flock pismenka a to prochazi dost zatezovym testem !
jaka tedy bude cenovka ?
jj i mne zajímá cenovka...
taky bych měl zájem, ale záleží na ceně...potřeboval bych to do Clia r.v. 2000, černý a bílej maltézskej kříž a nějakej ten nápis tam hodit....
-Ano namisto puvodni technologie poliflock by to slo (stary odstranim a novy vysiju)
-cena zustala stejna 1500,-/sada (pokud bude logo vetsi nez 1dm2 tak cena o malinko vyssi, ale nijak zavratne)
-bezove mam
-v praci jsem prisel o net (prilisna aktivita) , tak reakce na emaily jsou pomalejsi
-koberce jsou hodne tuhe (zadna benzinkova prusvitna tloustka)
-barevne mam taky
-loga jakekoliv - jakoliv velikost - jakakoliv barva
- lze vysit i na operky hlavy, sedacky apod.
luxus! jakmile budou chechtáky, tak objednávám!
Musím si to osahat, ale pak budu chtít dvoje. A až to uviděj kluci od nás z klubu, tak určo další. Už jsme koberce řešili na podzim na srazu, ale nikdo nechtěl být první.... 603 579 928 Roman
Vyšívání dělají tady
[ Link ] Myslím, že ty ceny nejsou tak strašný.
Asi ti po cestě do Zlína hodím ty koberečky od tebe na předělání :o) Ten nápis už mi dávno slezl.