Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Přisvicování mlhovky

o Navštíveno 5143x o
o 20.03.2009, 14:41 | DaNNy
Ahoj všichni, mám dotaz ohledně přisvicovájní jedné mlhovky při zatočení volantu na danou stranu, jak to mají nová auta. Jak by se to dalo udělat?? Chtěl bych to zkusit dát na VW Polo. Šlo by to nějak a když, tak jak?? Máte někdo nějaký nápad?? Prý existují i nějaké přídavné el. moduly... Díky za každou radu.

o 20.03.2009, 15:53 | Vlastah
mam tuseni, ze to ma vazbu na blinkr
ale jinak to je strasnej vymysl, predpokladam, ze koncern ma tuhle hightechsuper ficuru za priplatek :-)
o 20.03.2009, 15:55 | mishan | Upraveno: 2009-03-20 15:56:08
Vlastah: nemusí to být jen na blinkr, rozsvicuje se to i při natočení kol bez blinkru...
o 20.03.2009, 15:58 | Prochy1551
Co vím, tak je to vázané na snímač polohy volantu (návaznost na airbag a ESP) - alespon audi to tak má, takže to podle mne nelze jednoduše dodělat...

o 20.03.2009, 16:01 | michal_smsmsm (A)
mno blby je ze pouzivani svetel do mlhy jindy nez pri snizene viditelnosti je u nas brano jako poruzeseni nejakyho predpisu (nemuzu ted najit to sravny slovo), cili te za to muzou jebat PACH, stejne jako jebali naseho sefa predevcirem v noci... to ze to takhle maji nejaky koncernovy vozy je holt smula... pokud s timhle patentem bylo auto homologovano pro provoz na cz komunikacich trochu si to odporuje, ale je to tak... ja bych se na to byt tebou vybodnul, jestli nechces resit pripadny prusery, za pouzivani mlhovek mimo snizenou viditelnost...
o 20.03.2009, 16:02 | Mááša
o 20.03.2009, 16:54 | Timbo
tipl bych spis ze je to spinany spolu se servptronicem. jakmile sepne servotronic zapne se mlhovka.
o 20.03.2009, 17:28 | Alííí
Zlatý xenony v mlhovkách s použitelností POUZE při mlze (nikoli v noci, nebo za deště, jako to napadne každýho POS*ANÝHO ČU*ÁKA co udělal řidičák).
Ale jako parádička dobrej haluzz na srazu, třeba při slalomu.... :-DDDDD
o 21.03.2009, 09:00 | skuutr
to Alííí: heh, kdyz si predstavim jak by to blikalo....LOOOL :oD
o 21.03.2009, 10:25 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
h-honza: u nas je to prece mozny, i P206 ma predpisove umistenou zadni mlhovku :-D
o 21.03.2009, 10:47 | Nismo.Power
dodělat se to samozřejmě dá , kdesi na netu jsem na to viděl docela jednoduchej obvod včetně toho pohasínání, dvou fotobuněk na tyč řízení a vstupy z blinkrů..... nicméně je to k prdu, zaprvý mě s tim docela MB a určitý jiný auta štvou neb to svítí do ksichtu, zadruhý když to doděláš tak už tak to nebudu fungovat jako z fabriky pokud se nenapíchneš nějakym způsobem na čidlo polohy volantu + tachometr aby to fungovalo jak má a zatřetí si mlhovky s touhle funkcní maj jinou stavbu popř. dvě řárovky ale občas tomu tak nevypadá když svítěj na ksicht :)
radši sem ani nebudu psát kdy na to přišly v USA natož jak mnohem líp to tam je vyřešený aby se nějakej fanda nemců neurazil :)
o 21.03.2009, 11:18 | mishan
Nismo.Power: jak líp to maj vyřešený? zajímalo by mě to, tak pisni ;-)
o 21.03.2009, 11:35 | DaNNy
Nismo- Tak já se neurazím, ale ten postup by mě zajímal-kde jsi to na netu našel?? nemáš odkaz?? Vím, že např. u oktávky je na toto extra žárovka-tu bych tam dal taky...
o 21.03.2009, 12:55 | Nismo.Power
mishan : máničky nesvítěj mlhovkama ale maj na to speciální část světla v hlavnim světlometu která svítí "opravdu" do strany a dělá tu samou funkci jako ta mlhovka ..... celkově to tam frčelo už hrozně dávno,.... ted od toho a americe pomalu upouštěj a němci z toho dělaj vědu (samo za příplatek)
:)
danny , zkusim to pohledat....myslim že jsem na to narazil kdesi na německý ebay :D

foto k příspěvku  od Nismo.Power

o 21.03.2009, 12:57 | Nismo.Power
teda at to je vidět :)

foto k příspěvku  od Nismo.Power

o 21.03.2009, 14:53 | Nismo.Power
danny : tak sem hledal ale ebay i google nějak mlčí tak už mě fakt nenapadá kde jsem to sakriš viděl......
o 21.03.2009, 19:18 | Corry
to neni tak drahý...jsem to někde viděl na netu...
o 21.03.2009, 19:25 | HIGHTOWER
dal bych tam bokem na každou stranu jedno světlo nějak pěkně, napojil to na blinkr přímo na páčku, aby to stále svítilo, dal tam třeba 3 s zpožďovač po vypnutí blinkru a bylo by to v pohodě...
o 22.03.2009, 07:39 | tommas
Jo corner v hlavním světle mám i na Legacy, vypadá to podobně jako to popisuje Nismo.
Když jsem to poprvé v noci zjistil, tak si říkám, kua, co to je? A je to docela praktický.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3172 sekund.