Navštíveno 4732x

Tak mi to nedalo,je tu jaro...

21.03.2009, 19:10 |
Nora pjekné potahy....

21.03.2009, 19:10 |
Nora a citlivý výběr barev k tomu... :-))
Nora:hlavně že plní funkci:o))

21.03.2009, 19:37 |
fredh ku*evsky malý, dyť to má ten pneumatickej podvozek ne? Tak tam dej pořádný loukotě kua
Je mozne, ze bych te nekdy potkal v Nyranech na tank ONO?
jako fredh,i když je to asi všechno o kompromisu...ale o chlup větší a hned to vypadá uplně jinak

Vo dva chlupy vetsi a ne takovy balony.
fredh,ebeerman:vím že jsou malý ale jak píšu je to tramvaj ne závoďák a pak taky na 18" by ten hydractiv postrádal smysl,takhle je to ještě o pohodlí na 16"
ten zadek mi nejak utkvel v pameti :-)
tapiku? balony??? to je předepsanej rozměr 205/50R16
No vypada to nejak divne, tenhle rozmer mam na astre a tak balonovite to nevypada. Jaka je sirka disku?

21.03.2009, 20:19 |
fredh tak nemusíš mít závoďák, abys tam mohl mít větší kola. Tohle podle mě je takový nemastný a neslaný, a ten podvozek si myslím, že by to snesl. Neříkám nízkoprofily, ale ani balony.
Ale je fakt, že na tomhle autě sem žádný pořádný kola ještě neviděl, je to takový moc obrovský auto no
mě se to nějak nepáčí......nicméně fakt bych taky nevěděl co na tuhle houpačku dát za kola :)))
Nismo.power: tak C5 týhle generace neni žádná krasavice,mě k tomu ty kola sedí ale co člověk to názor :-))) určo lepší než plechy

21.03.2009, 23:11 |
Kesam Malá jako prase:-)
Jéé, taky tu alespoň někdo pluje na dusíku :-) Já tedy provozuju kategorii níže - Xantie. Ale na C5 je to fakt těžký s kolama. To auto je takový mohutný.
Dudelina: Zdravim Citronáře :-))) , jo jo aby to nějak vypadalo musely by to být min.18" pak by se ale z houpačky stala tvrdá koza a to nechci něco jako kokta I.
neni pravda i C5 na 18" se umi krasně houpat

22.03.2009, 10:59 |
marlag | Upraveno: 2009-03-22 11:02:17
Lukin.xxx:moc tomu nevěřim,já poznam na tvrdosti i když to jen přezuju ze zimáků a to neni velkej rozdíl v rozměru 205/60R15...ale je to o proritách někdo chce krasavce,jiný jízdní komfort :o)
Lukin.xxx : Já mám koule v pořádku :-)),ne vážně ty jsou OK...
zajisté jen jsem chtěl naznačit že se daj použít jiné koule a auto bys měl stejně komfortní jak na plechach!ale každopadě kola na te tve c5 se mi líbi
Lukin.xxx :Díky,za první pozitivní koment,no ještě jsem nic neslyšel o tom že by se výměnou koulí dala měnit tuhost, samozřejmě krom případu kdy jsou koule už ko