Navštíveno 6647x

Chci si objednat wilwoody 4pístkový třmeny, ale můžu si vybrat ze tří variant velikostí pístků:
35.1mm
31.8mm
25.4mm
Jaký to bude mít vliv na výsledek? Budou brzdit G1 cabrio na 280mm kotouči

Vybral bych podle aktivni brzdne plochy kotouce. Taky bych rekl, ze bude zalezet na brzdovem valci a posilovaci, prece jen pretlacit vetsi pistek da brzdovemu valci vice zabrat.
Jinak Willwoody take umim :-)
a umíš je za 6600,-/pár s destičkama u mě na stole?:) Posilovač dám nejsilnější co se do VW dával, takže z B4 passata.
myslim si ze ano, zitra kouknu
a já chtěl dneska objednávat :) tak počkám do zítra. Jinak označení Powerlite 120-8729 , 120-8728, 120-8727 a desky Powerlite 4-Pot Pads Fast Road (Smart Pad)

23.03.2009, 13:32 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-03-23 13:33:53
Čím větší průměr pístků, tím delší bude krok pedálu pokud nezměníš HBV a taky bych se podíval na brzdnou plochu a na desky které k tomu budeš dávat aby byla síla rovnoměrně rozložena.
edit: NJ to je tak, když to mám půl hodiny rozepsané :-)
Tuner#2: třmeny jsou pořád stejně rozměrově, stejné destičky jen pístky jiné. Tak doufám, že při jakékoliv velikosti pístku bude rozložení dostatečné, jinak by mi to hlava nebrala, proč by to tak vyráběli. Asi vezmu zlatou střední cestu 31.8mm a dál se uvidí jak s brzdovým válcem a posilovačem.
zkus vydrzet do zitra odpoledne, vim, ze to nejspise beres z UK Ebaye, sice se asi na 6600Kc nedostanes, kdyz prictu poslani penez atp. ale to je fuk, zitra mrknu
já koukal na
[ Link ] , ale to je jedno... počkám, řekneš cenu a rozhodnu se :)
od nich to prave beru :-))) hehe tak to bude 100% lepsi cena, tak zkus vydrzet nejsem dneska v kanclu

23.03.2009, 13:44 |
Rajdlos | Upraveno: 2009-03-23 13:45:05
ja myslel ze tady, zde to vychazi na ca stejne
[ Link ]

23.03.2009, 14:59 |
Kesam Tam pak musíš namordovat nějakej adapter?
Kesam: namorduju ho tam :D
Vasekkch: jak to vypadá ten adaptéér,jinak ty brzdy vypadají fain za tu cenu...
Thomas: adapter si musim vyrobit sám.. jeho výsledná podoba je zati neznámá :)
Rajdlos: Je to obracene. Vetsi pist pretlacis snaz, nez mensi. Je to jednoduchy. Pri stejnem pistu v hlavnim valci plati ze cim vetsi pist v trmenu, tim vetsi sila na kotouc ale kratsi chod pistu a naopak.
koukal jsem na ten web a to jsou ty wilwoody fakt tak levny o.O ??? To teda docela cumim! 100 liber za trmen? nebo to je za dva? to asi ne co. Da se nekde sehnat nejaky katalog nebo datasheet s rozmerama tech trmenu abych si podle toho mohl vybrat neco na auto? Na francouzsky auta asi primo nedelaji.
Vasekkch: tak koukam do dealerskeho ceniku a ty blbci tam vubec nemaji uvedeno tohle zbozi :-/ tak jestli na to spechas tak to radsi primo objednej, protoze komunikace s nimi by byla zase na par dni

24.03.2009, 13:02 |
R19 Rajdlos: za kolik bys je sehna ty tedy ty 4pístky hod mi to kdyžtak na mejla violentr19@seznam.cz dík
Web vyrobce www.wilwood.com, tez dost informaci vcetne cen www.timms-autoteile.de
Vy toho naděláte s cenou. Já měl oba nové brzdiče průměr pístku 34mm za 2.400,- a Wilwood si tam klidně napíšu fixou :-D
JOKE

24.03.2009, 14:31 |
R19 Tuner#2: jj jasný třmeny ze š130 to jo ale tam je problém c tom že na větší kotouč jsou krátký tam je to kolem těch 250 origo myslím je 247 nebo tak nějak
R19: Tak potom z 1203 jako má TUNER na Zelence :-)
Ale u 1203 už je právě cenovka podobná jako u těch wilwoodu...

24.03.2009, 15:56 |
R19 nemáte foto těch z toho TAZe 1500? tam myslí byli taky nevýte rozmět kotouče. Ale jak je již napsáno tak sehnat tydle brzdy to je problém a za tu cenu se koupí ty wilwoodu. Kouknu jaký ceny mi pošle Rajdlos
Thomas: Tak to nevím, nikdy jsem nové z 1203 neřešil.
R19: Tady je porovnání desek z 1203 a Š 130, foto brzdiče tam TUNER bohužel nemá, ale je to takový větší 4P z Š130
[ Link ]
Jo a kotouče na tom má HPRka 288mm.
bohuzel jak pisu nemam cenik, ale je to zhruba to co je na webu krat kurz + posta

24.03.2009, 17:06 |
R19 Rajdlos no kdy ho budeš mít +/- nechvátám na to
je tu nekdo kdo ma podobnme ty wilwoody? jaka je cca vaha jednoho trmenu?
tak jsem to nasel, ty 4 pistky se pohybuji kolem 3 liber (cca 1,5kg) coz je opravdu mazec...
uz jsem tam psal, cekam na answer
Rajdlos: Potom bych také poprosil o ceník sem nebo do mailu,díky.
Tak brzdy jsem schopny dodat cena je ca 6500-7000 s dopravou. Bohuzel doprava na jeden par vychazi na ca 30-40GBP do Cech.
Cena se pocita cena v GPB krat kurz (devizovy prodej) -5% + ca 30GBP za pár brzdičů za poštu. Je to samo s ceskym dokladem a zarukou. Jsme platce takze mozno odepsat DPH :-)
Ale cena je to furt hodne pekna.