Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Nova autodilna v Praze na individualni upravy

o Navštíveno 4399x o
o 23.03.2009, 17:04 | Rajdlos
Od 1. 4. 2009 otevřena nová autodílna v Praze - Horní Počernice - ulice Lukavecká !!!

Individuální úpravy autmomobilů.

Reference na www.evolution-cars.eu

Dílna se bude nacházet v nově zrekonstruovaných prostorách průmyslového areálu, nedaleko sjezdu silnice E65 na Mladou Boleslav.

Kluci jsou fakt neskutecne sikovny a hlavne peclivy. Takze kdyby mel zajem nekdo cokoliv udelat, necht se ozve, na strankach jsou kontakty.

o 23.03.2009, 17:10 | Kesam
Ten kluk je borec jsem četl v reportážích a dělá fakt pěkné kousky naprosto originální to MB SLK DTM to bude brutal :-)
o 23.03.2009, 17:13 | Rajdlos
Dílna je fakt nová, čistá. Velká vrata, rovné příjezdovky. Hlídané.
o 23.03.2009, 19:52 | Jindrs
jj neuveritelne sikovny byl jsem u Davida kdyz to mel v Litvinove a jen jsem valil oci
o 24.03.2009, 07:34 | TheTimo
s Davidem jsem měl tu čest a musím říct, že jeho práce je exkluzivní!!!
o 26.03.2009, 11:41 | DJ.UFÍK
zvladne vymenu motoru a trosku brutalnejsi upravu?:o)
o 26.03.2009, 19:37 | Mario
jeee, tam jezdim :o) lukavecka, prumyslovy areal. do colorlak-servisu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3937 sekund.