Navštíveno 4621x

Ahoj jelikož musím vyměnit přední světla na mé A3 tak bych vás chtěl poprosit zda by jste mi někdo z vás neudělal VT nemůžu se totiž rozhodnout které z těchto dvou by byly lepší zda zůstat u origo faceliftových a nebo černých angels eyes. Který by jste mi doporučily vy? Předem děkuji

Origo světla

a nebo tyto

27.03.2009, 20:41 |
soda tak tady asi neni co resit. urcite origo!
jinak na VT to nejsou moc dobry fotky ;-)
Jako ostatní,ke stříbrné ty černý nebudou to pravý ořechový...
taky se přikláním k origo
co to plácáte?? ke stříbrné se černé lamy hoděj víc než dost. lepší než chrom, ty na svěltých autech zanikaj. Hodim foto kámoše Vectry, stříbrná s černejma předníma lampama a je to paráda. Jinak samozřejmě origo jsou origo. Záleží na tom co chceš a upřednostňuješ. Origo, je samo lepší kvalita, tuning hezčí vzhled.
no tady bych řekl že lepší vzhled bude s originálníma světlama...!
tak první ze slíbenejch fotek Vectry.

2

trocha skryté reklamy na AHC :-)

tak a ted bych se i hádal jestli na stříbrné auto nejsou lepší černé lampíííííčky. tak šup šup a bijte se se mnou.

28.03.2009, 11:59 |
clown hlavne, se zeptej nekoho, kdo to ma, jak to sviti ..,
design nedesign .., aby to nebylo jeste horsi nez ty tvy stary vypaleny ..

28.03.2009, 12:00 |
PL113 Tak na ty vectře jsou bombový!
Ale řekl bych, že je to daný tou lištou na nárazníku a taky ta černá volně přechází do masky. Takže tam ta černá splývá a nenarušuje...A3 tam nic takového nemá, tak by to možná vypadalo jako 2 monokly, nicméně rozhodně by to stálo za vyzkoušení:)
no to jsou názory. na A3 je vnitřek masky taky black. takže by to mělo bejt ok. a v čočkách na vectře jsou xenony, takže svítí to pecka. max spokojenost.
a nebo koupit origa a vnitřky začernit. a bylo by to super.

28.03.2009, 12:19 |
PL113 To jsou názory?
Tak se podívej jak na vectře splývá maska se světlama a na A3 nesplývá...nic to nenarušuje, to nevidíš? A jasně jsem napsal že by to stálo za vyzkoušení...
novotny.dave, teď jak jsem viděl tu Vectru tak úplně měním názor, musíš si tam dát ty černý s "krásnějma" chromowejma čočkama, nějaký megahnusný mračítka a hodně coooool nálepku...
jinak tu vectru potkávám každej den:-)))řekl bych že černá bude lepší a svítí mu to taky hooodně dobře
to PL113: já to myslel v dobrym. tvůj názor byl dobrej. tak se nečil. reagoval sem na něj s tim, že je vnitřek masky v černé tak by to mohlo ladit.
to LUCASS: bez komentáře

28.03.2009, 17:17 |
Poky2 | Upraveno: 2009-03-28 17:18:25
Lucass: čekal sem za jak dlouho se ozve nějakej ... a bude kritizovat něčí auto...
Co máš doma ty za cooooooooooooooooool car že seš tak "WWWostrej"???
luda551: kdepak mě potkáváš??? =:o)

28.03.2009, 17:23 |
Poky2 luda551: tak to pak joo =:oD

29.03.2009, 13:29 |
zipp určitě origo
1) kvalita úplně někde jinde
2) budou mnohem líp svítit
3) nebudou vypadat jak pěst na oko

29.03.2009, 14:14 |
PL113 Satanda: však já to taky nemyslel zle, jenom mi přišlo že jsi slepý:D
Poky2, tak na fóru je to celkem čekaný že kritika přijde... Jestli mam Trabanta nebo Ferrari, co to změní na tom že se mi to nelíbí?
Tiež si myslím že origo budú lepšie a tá Vectra vyzerá prinajmenšom divne :o))))

29.03.2009, 19:06 |
zipp hlavně ty "tuningový" světla vypadají dost lacině - obzvlášť ty na té vectře

29.03.2009, 20:22 |
Poky2 Lucass: nějakou tu kritiku beru, páč co člověk, to názor, ale rejpání se mi nelíbí!
A víš co se říká...
proč kritik nenapíše píseň?
zipp: možná vypadaj, zas věc názoru, ale laciný rozhodně nebyly :o)
Kupoval sem je účelově, né jen pro vzhled...
niekto tu počpúva nounejm. Prečo kritik nenapíše pieseň :oD To je kokóóóót!!!!! Zavrite ho!!!! :oDDDDDDDDDDD

29.03.2009, 22:29 |
zipp Poky2: možná nebyly laciný cenově, ale provedením a vzhledem jsou :-)
Poky hod sem prosim tě foto origo a těch "levnejch" at viděj rozdíl. nebo z nich schořim. origo na A3 jsou samo lepší, ale záleží na něm co upřednostní. bud vzhled nebo funkčnost. u pokyho bylo rozhodující to, že série je nečirá a svítivost mezi origo a těmahle černejma je jako nebe a dudy. Jelikož se počítalo s montáží xenonu a tím vznikla nutnost světel s čočkou. faceliftové lampy tam nejdou, jelikož se muselo upravit okolí. a vzhled je milionkrát hezčí než origo. Na A3 by nej bylo origo a zatmavit je. na světlim autě prostě chrom nevynikne. a zase je to o tom, jestli chce funkčnost nebo vzhled. svítivost u origo určo lepší, ale takovej rozdíl v tom nebude. jak sem se sám přesvědčil u vectry. a normální kritika formou moc se mi to nelíbí a to mračítko bych sundal se bere, ale keci jaký tady jsou jo o hovn. . A svědčí o inteligenci autora. hm?? a honem do mě. šup šup. inteligenti projevte se.

29.03.2009, 23:27 |
luda551 | Upraveno: 2009-03-29 23:29:53
Satanda: moc pěkně řečeno jen do nich
zipp: ,,možná nebyly laciný cenově, ale provedením a vzhledem jsou???" sou to pecky světla hlavně pěkně svítí.
závist že na takový nemáš viď :o))))))))))
jinak tady origo

tak někdo udělejte pls VT ať se nehádaj

30.03.2009, 02:10 |
zipp luda551: no, ani ne čoveče, jednou jsem si takový světla na auto koupil. Po měsíci šly zase dál a dal jsem zpět origo, do kterých pak přišly bixenony.... Auto potom vypadalo hezky, žádná tuzingová splácanina a navíc pak dobře svítilo (což se o AE říct fakt nedalo)

30.03.2009, 10:40 |
Poky2 Slim: žádnej Nounejm neposlouchám,ale ty asi jo :-DDDD Páč kritik jen kritizuje a sám umí hovno...
A to si tu už budem nadávat do KOKOTÚ???

30.03.2009, 10:48 |
Poky2 Takhle to vypadalo před a po...
Určitě bylo hezčí origo žééééééééé???

30.03.2009, 10:53 |
Poky2 novotny.dave: z těch dvou lamp bych vypral ty origo a nebo koukni na
[ Link ] maj tu dobrej výběr lamp =:o)
2 Poky2: za toho kokota sa ospravedlňujem, včera som pil. Noname nepočúvam, ale ako Slovák ich poznám a viem že spievajú o tomto. Ale Ty ako čech to musíš mať jedine z tej pesničky, lebo samotného by Ťa to nenapadlo, nehnevaj sa :oD

30.03.2009, 11:48 |
xenonman | Upraveno: 2009-03-30 11:49:50
doporučul bych originál, ty činy nejsou špatné,ale funkčnost je hodně mizerná bohužel,
to poky 2 originál je originál, ale je to přeci každého věc co si dá na auto a zamlouvá se to hlavně jemu

tak vám všem děkuji za vaše názory a rozhodl jsem se pro originály

30.03.2009, 16:18 |
zipp novotny.dave: *THUMB UP* :-)

30.03.2009, 19:04 |
Kesam vectře slušej
Poky2, je to smutný, ale origo bylo opravdu hezčí, já tyhle "tuningovy" věci opravdu nemam rád a ještě k tomu na skoro sériovém autě...
Slim, =o)
novotny.dave, máš vkus chlape =o)