Navštíveno 6291x

Jeste by me zajimala jedna vec a to je....
kde to to polo vzalo?

jestli se to nedodava pro nas trh, tak je to treba Anglie, Japonsko, USA. Pro ruzny kontinenty se auta dost lisi:-)
u nas ani v nemecku jsem to nevidel,kazdopadne je to vec kterou bych docela uvital:o)sice mam klimu ale nekdy je treba vyvetrat:o)a dtahovat ty velka okna treba na dalnici je docela fukot a hukot:-D
a já bych to zas třeba u auta úplně oželil. Neb jsem to měl a na našich cestách mi to akorát setřepalo to sklo dolů a pak to drnčelo o kastli. Musel jsem to několikrát "znovupřeložit" a vypodložit. Ale je fakt, že jsem to okno měl skoro 3x delší než na tom pólu.
kdyby to bylo el. jako u BMW tak kdyz budu potrebovat vyvetrat tak je to pecka:o)
brácha to má v el. na Meganu :-) a pecka!!!
meli jsme to u Fiatu punto 3dv. :-))
Strejda to mel na zigulu v manualu a megapecka!
tapp: ty woe :o)))))))))))
Navrhuju zmenu na DJ.UŠÍK
Jako zrejme to k necemu dobry bude, montujou to na velky letadla a pak tim brzdej.
tappik jede :-D :-D lamu se pod stolem :-D
ty woe ja vas zabiju:oD :oD
ja to na twingu nemam tady taky ne ale Swift to mel a pecka:o) Uno to taky melo:o) kdyz tam clovek nemusi behat pres kufr tak by to mohl byt dobry:o)
Mel jsem na 3dv Xsare. Celkem fajn vec. Ale pouzitelna tak do 100km/h max.
ja to mel na 106 i na R5, ale vicemene nikdy jsem to nepouzil, mozna kdyby to meli elektricky abych se nemusel natahovat z mista ridice az nekam do prdele pro otevreni
Pred 14 dny jsem vezl kamosovi polo z Belgie a melo to takze pro belgicky trh se asi delali uska :-)
P306 to ma taky a obcas vyuziju
tssss, tohle ma snad kazda krabice - f eletrice... :))
nečetl jsem diskusi - přiznávám.
¨Třeba ford fiesta to běžně taky neměl ale fiesty vyráběný ve španělsku to měly jako vyjímku.Jednu tuhle mršku mam doma tak vím:)
starý dobrý Colt /1987/, co mi stojí před domem, má taktéž ouška :-)
mám to na 110R a taky luxus :-))
jj, taky mam. Tyhle okynka jsou bezva. Mam je ale dvakrat tak delsi... :o)

03.04.2009, 15:35 |
Prady Hele koukám na Polu nový kolečka moc pěkný :-) ...už bych taky moh nasadit zase letní kola, ty plechy jsou děs :o)

04.04.2009, 08:52 |
Drtič Do pravého ouška, mateřídouška....tralalala láááá

04.04.2009, 10:16 |
clown Galaxy je ma v socialu jen v manualu :o))), ale aspon se neserou motorky :o)) stejne jsem to otevrel jen jednou, kdyz jsem montoval zesiky :o))
bráchanec měl Nissan Suny Bluebird a tam se to ovládalo páčkama na středovém tunelu. Sice mechanicky, ale i tak to bylo pohodlné....