Navštíveno 6046x

Nesuďte pls kvalitu VT je to jen tak hraní abych si udělal představu. Rád bych věděl váš názor jestli výfuky ano nebo ne a pokud ano jestly tyto nebo popřípadě jiné.
díkes

Taky jsem pro - pokud budou takoveto decentni jak mas na VT
výfuky ano, tažný ne, ale to asi slyšet nechtěls
tazny dolu a vyfuk jen jeden par :)
jako vsichni...bez taznyho super..
Tažné pryč a jeden dvojpár doprostřed, přeci.... s odlučovačem oleje :-D
no co je v tech dirach pod svetlama?
Me by se tam libily dve na miru udelany koncovky...

09.04.2009, 12:50 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2009-04-09 12:51:32
100% ANO, tažné přidej pár kč, když jde o vzhled a kup to odnímatelný a je to ok celé

09.04.2009, 14:52 |
fredy mě by se taky 100% líbilo víc kdyby jsi to zabudoval pod světla na obě strany, to by bylo super, ale horší řešení...
jestli si dobre pamatuju, tak tazny musi byt kvuli kavaranu, kterej taha ;-)
to je naraznik z hondy civic ne?

09.04.2009, 19:43 |
JP Já bych se to bál dát tak natěsno k nárazníku, nevim teda jak moc se vejfuk na Trabantu hřeje, ale aby pak ten nárazník nebyl opálenej...

09.04.2009, 21:27 |
Kesam Jo pěknej trabík představ nám ho. více fotek díky .
zabudování výfuků pod světla je neřešitelný a bylo by to pořád hnusně očouzený.
Tažný stopro zůstává protože za trábošem často jezdí karavan a ten doma nenechám když jedu na srázek:))
nárazník je opravdu ze civica myslim že je to 3dveř 5 dvířko má takovej decentnější. Dokonce přední nárazník mam taky z hondy ale taky drobet předělanej.
Jo a odnímatelný tažný je technicky hodně náročný kvůli prostoru tak se do toho pouštět radši nebudu:) nechci řezat podlahu
trocha chlubení snad neuškodí:)

Super trabi,roštěnky taky :o))

10.04.2009, 10:38 |
caras puvodne jsem si myslel ze na prvni fotce chces ty koncovky dat pod svetla rikal jsem si jo cool- jinak varianta 2x2 je taky gut a celkove trabik je megahustota fakt se ti povedl :-) kolik ti to tak papne?
trábi dobrý , vejfuky nevim proč každej musí mít dva dvojitý..... když dva tak po jednom na každou stranu , a vůbec mi k tomu autu nesedí ta přední ochrana proti srnkám :)
dva dvojitý jsou proto že jsem jich měl doma víc ale tyhle jediný se mi líbily. o jednoduchých přemejšlim do budoucna.pokud máš nějakej typ na hezkej model tak sem s tim.
Srnkolap je tam protože se mi líbí a každej svoje auto formuje směrem kterej je mu nejbližší. Navíc do traboše stačí kopnout a má předek rozbitej - to mě nehrozí.
Tim papáním jsi myslel benzínek? kolem 6 litránků na sto. když ho proženu tak až k 10 litrům
kdyz koukam na tu predposledni fotku tak ten karavan chapu :-)

25.04.2009, 23:48 |
*DM* TC v Lounech,jestli se nepletu.Už se těším,až se potkáme v kategorii OTHER SCENE někde letos