Navštíveno 7401x

Po skoro dvouleté přestavbě konečně skoro hotovo, tak hurá do krytiky i když vím ,že tady je to spíš o cleaningu :-)
ze je to v Brne jak je M-palac a hornbach .-)
Ještě všechno není úplně dotažený a čekám na pár veciček co se mi během té doby postrácelo :-)

11.04.2009, 22:32 |
Augi Za mě OK. To je focený v BRNĚ?
jj jako píše kral007 :-) jiný pěkný a "klidný" místo mě nenapadlo..

11.04.2009, 22:35 |
Augi ahá, králík byl rychlejší :-)
jinak se mi to libi, jen bych dal jeste kapotu do oranzovy

11.04.2009, 22:39 |
vectrak | Upraveno: 2009-04-11 22:42:25
No já to zatím nechal tak. Ke kolum si myslím, že je to ok. Jak budou jiný kola půjde i kapota :-)

11.04.2009, 22:51 |
Pekys interiér rozhodně 10bodů z 10. Jen ti nezdávidím ten odraz palubky na čelním okně.
Pěkná práce.
Interier moc peknej, exterier na me moc F&F :o)

11.04.2009, 23:48 |
*DM* Za mě palec nahoru a neboj,na ten odraz z palubky si zvykneš.
přesně jako tappaja ,moc laminátu , interier supr

12.04.2009, 00:51 |
Katy nakonec se ti to povedlo - za me pochvala !

12.04.2009, 01:53 |
Rudi rozhodně hezčí jak předtím, mě se to líbí!

12.04.2009, 02:47 |
TROY jiný kola ;)
paráda, za mě výtečné ...
opravdu se mi to moc líbí
To TROY: no a jaky by sis tam představoval? :-)
To Nevřis: jj komplet flock.. O údržbě radši nebudu mluvit :-D

12.04.2009, 09:12 |
vectrak | Upraveno: 2009-04-12 09:15:20

12.04.2009, 09:16 |
maxov kapotu do barvy auta,vubec mě tam takhle nesedí a vypadá to jako kdejaky druhy auto co si kazdej vul dava černou kapotu pže to je IN...:)
Interier nema chybu,vyvazeny barvy,decent parada...exterier F&F,dal bych jiny svetla,nejlepe bilo-cerveny krystalovy,zadni naraznik uz je taky dost okoukanej,shogun kridlo se mi nikdy nelibylo,ale na tohle to tak nak jde....Kdybys vyjel pred 3 rokama,tak bys byl hvezda...
před - tuzing
ted - paráda :)
jako ostatni :) intos naprosta pecka, uzasna zmena, z venku moc FaF :)
pěný, jen by byla možná hezčí klasická kapota, než černá.
jenom nechytaj se ti kamínky v nárazníku?
Za me palec hodne nahoru. Parada. Z venku moc FF, ale to je prave parada, protoze dneska se uz takovejch aut u nas moc nevidi.
paráááda! Snad jen tu kapotu bych hodil do barvy vozu, jinak super ;)
toto je muj sen.....jinak fakt krasavice....
Za mě super ! Jen ty kola to posouvájí stále trošku ... jiné kola a bude to 1*

12.04.2009, 10:37 |
mamut krasne auto

12.04.2009, 10:48 |
zipp | Upraveno: 2009-04-12 10:49:51
jako nismo.... předtím hnus, teďka krása :)
EDIT: akorát teda palec dolů za ty kola....
mam rád decent, ale Hondičce to takhle moc sluší...
je to povedený :)
To maxov:ja to tak dal protože se mi to libí v kombinaci s černýma kolama a né proto že to má každej. To je mi fuk :-)
Kola počítám ,že časem vyměním, ale zatím nemám úplnou představu co dát. Chtěl jsem nějaký černý s leštěným límcem,ale to opticky kolo zmenší :-(
Jinak pokud by někdo udělal VT kapoty do stejné barvy pro představu tak bych se nezlobil :o)
Jinak auto jak bylo předtím jsem tak koupil a představa byla hned jasná ,že bude vše jinak..

12.04.2009, 14:37 |
TROY vectrak
nějaký pure JDM :-)
...koupeno v bazaru na Vodařské? Hezkou dobu to tam chátralo :-(
Veľmi pekné, interiér žeriem :o)
taky libi, akorta nemusim ty kridlo shogun style
To Only_One: Music je jen tak light 2xsada kompa bez subu ,ten v kufru u tohoto auta nemá smysl a za sedačky jsem ho nechtěl..
To crestik: ne ne na vodařské jsem to měl jsem postavený cca 3 týdny pod plachtou to zase taková doba není jinak bylo v garáži.. auto mám cca 2 roky a bazar na Vodařské je rok a něco :-)

12.04.2009, 17:13 |
Mika .je to v celku pěkně vyváženě udělané auto, které určitě nikdo nepřehlédne, já osobně palec hore :-). Je pravda, že dnes na silnici potkávám jeden kýč za druhým, ale hlavně že má velký křídlo. Ať to nikde neroštípeš, byla by to velká škoda. ZDaR.

12.04.2009, 17:18 |
CRK

12.04.2009, 17:44 |
Kesam NP tedka jsem tě nepochápal jelikož se mi zdá že to auto je před i po stejné akorát new lak a introš jinak se na něm jako vzhledově nezměnilo vubec nic :-)
Ale vypadá to pěkně za mě palec nahoru .-)

12.04.2009, 18:13 |
Katy 2kesam: ja myslim ze i tak to staci k uspechu ;)
chce to polarizovaný sluneční bejle a odraz ve skle by neměl bejt problém ne? jenom je nezvyk když nevidíš skla u aut :-)

12.04.2009, 18:40 |
vectrak | Upraveno: 2009-04-12 18:49:03
To Kesam: Ono to vypadá že se nic nezměnilo a v podstatě to tak i je na pohled. Auto bylo komplet rozděláno a kdybys viděl stav předtím škoda mluvit.. Vyměněno je na autě skoro vše od brz až po stěrač, protože to byl od předchozích majitelů jeden velkej bastl,ale to je ostatně vidět. :-) Pokud tě to zajímá ,tak mrkni na www.delsol.estranky.cz ,ale není tam vše..
Jinak s tím odrazem v okně jsem neměl vůbec problém a ani jsem nezpozoroval žádnej rozdíl. Jak příště pojedu,tak mrknu :-)
máš to pěkný, akorád jak píšeš, že černá kola s leštěným límcem to opticky zmenší,to je sice pravda, ale radši je, než tyhle černé, které nejdou vubec vidět...nebo aspoň bych zkusil oranžovou linku po obvodu, ať trochu obživnou,takhle to vypadá jak velké "plecháče" ;-)

13.04.2009, 12:51 |
Katy ja taky nemam problem s tou moji stribrnou palub. v odrazu. zalezi taky na sklonu okna si myslim.
Super lepsi nez pred tim !!

16.04.2009, 15:47 |
vectrak | Upraveno: 2009-04-16 15:48:34
Tak jsem dnes koukal na odraz palubky v čelním okně a je to naprosto v pohodě.. Možná je to taky tím, že se flock neleskne tolik jako barva a nebo že je velkej sklon skla..Proto mi to předtím asi vůbec nepřišlo. :-)