Navštíveno 5510x

tak zase po nějaký době hážu aktuální fotečky ...
jak šel čas....
old..

...něco málo jiného

hezky :-) jen bych dal do kol stredy a odstinil to sani, zbytek je veci vkusu kazdeho soudruha :-)

13.04.2009, 19:43 |
TROY a já čekal Le mansy ;)
mazec! nejkrásnější na celým autě je ten motor ;)
...jasně středy mám jen už nebyl čas :) a odstínění mám už taky jen je na povrchovce...
TROYjáčku... to ještě nejsou ty kola :))) hodil sem je tam jen pro zajímavost a mile mě to překvapilo ..ted váhám zda budu nové ubec kupovat :)
Moc pěkné.Jen ta barva není pro mě.Ale jinak fakt moc pěkný.

13.04.2009, 19:54 |
TROY :) tak kup svináčku RSa ;))

13.04.2009, 19:58 |
Kamil moc pěkný, to sání je masakr, akorát ty mračítka se mi tam nelíbí
Lukášku nice :) už se těsím jak to uvidim v realu :)

13.04.2009, 20:04 |
TROY "Lukášku" :-D LOL
TROY: tak když se ti to tak líbí tak můžu napsat at tobě Víťánku ;)
Honzináču ty si to zase roštípl:)
no nebylo to UNO nejlepší? :)
Luke: šak mě znáš :) ja jsem ho chtel taky rozveselit :)
to je hrozná móda ty zrcátka z M3 :-DDD
Hele neopic se s tou barvou kol jo? :-D
Jako tykkev + to je hrozna moda s tema tmavejma kolama :-D
Only_One... neblázni :)
tykeev co to meleš :)
Luke-Jeep ..ticho tam :)
Az na ty ugly mracitka parada, 1A+:) sani libovka..
Le Mansy BBS? Genuine nebo repliky?
hoši sakr dejte pokoj :)
Martyn..volil bych stejnak BEYERN :) a co se týče mračítek pořád sem na váškách..ale říkám si když už jsem si dal s něma takovou praci, tak at si chvilku posedí :)

13.04.2009, 22:18 |
Prady Hezký, jen nechápu proč jsi ty zadní kouřový crystaly vyměnil za seriový? Podle mě jsou daleko hezčí ty crystaly..., ale celkově moc pěkný auto!
Nádherné auto a moc pěkný styl úprav.
Nádherné auto a moc pěkný styl úprav.
Prady... jednou na to příjdeš :)

13.04.2009, 22:25 |
Kesam Parádička Palec hodně nahoru
to Nevřis:
to měl bejt joke :-)
to víš... dneska je cpe každej všude... a pak když to člověk vidí na origo M3, tak mu to ani nepřijde

13.04.2009, 22:27 |
mishan | Upraveno: 2009-04-13 22:29:12
Kesam: za ty prachy investované do fiesty, která teměř nemá motor, si skoro mohl mit i tuhle M3, která jede ;-)
Nevřiskuuu.. a kdy konečně pujdeš na tu brzdu, jak si sliboval? co? :-)
mishan ..neboj šecko bude:) ...jsem vubec rád, když se na Moravu dostanu:/ a místo toho, abych pokecal s rodiči, tak trčím na dílně.....
tykeev... bylo mi jasný :))) ale je to tak
Nevřis: no to jsem teda zvědaváá :o)

14.04.2009, 03:28 |
Tichy Nevřis: zase si nezklamal. BOMBA. Ty cerny kola seknou moooc.
nevris: co si proved s puvodnima kolama? nejsou na prodej?
jinak zajimavy ze M3 a bez origo dalky a bez klimy... mam to stejne ale v 328 no:(
kola jsou už dááávno pryč... co se ti nezdá? kdyby klima tak by tam už stejnak nebyla :DDD a na dálkách se ti nezdá co ??? vše je origo
To je bejvalka od m3 maniaka ze? Kdysi mne v ni vozil-jela perfektne.Ted s tim sanim to musi bejt narez.Jinak mne se nejvic libi v puvodnim stavu na origo kolech ale to je kazdyho vec a i takhle to neni spatny:))

15.04.2009, 11:12 |
RedBaron | Upraveno: 2009-04-15 11:17:41
Já jsem taky pro původní stav, navíc až se auto bude někdy podávat, každej kupec bude rád když ten origo stav bude a i v případě skalního tunera si to bude chtít vytunit sám. Každej ví že pokud auto jezdilo na devatenáctkách a tenounkých slupičkách, bude mít vytloukanej podvozek a vnitřek a pokud s ním jezdil pán na originálních šestnáckách tak je i záruka toho, že neměl další blbý nápady po dobu vlastnictví auta.
RedBaron..přijed se svézt a poznáš sám v jakém je to stavu :) jinak ... s každým autem co jsem vlastnil se mi nepodařilo najet víc jak 5tis km. A co se týče uprav nemyslím si, že je to nějakej skok do tuzingu, nebo do něčeho co by nějak markantě změnilo origo stav M3jky ... prostě mě origo Mkové kola nikdy nebraly ..tečka :)
hm solidní plechofka sevřisku:) a nekecej že nemáš čas pokecat když si tady hned šmejdíš po legu a hledaš chlast:)
Nevřis: V klidu, to nebylo na tebe, myslím že víš jak BMW nezprznit. 5tkm to jsem najel teď za dva měsíce :o)
RedBaron..v poho:)
KhuTchi..ticho tam :) čas by byl ale měl si kolem sebe společnost, tak sem něchtěl rušit :)

16.04.2009, 12:05 |
assassin | Upraveno: 2009-04-16 12:05:55
nevris: aha.. ja myslel ze je origo dalka v klicku, ja mam prave nakou dodelavanou a vypada podobne jako ta co mas ty.. tak to me zmatlo..
no klima je prekvapujici.... ze si ji nekdo kdo koupil M3 nepriplatil.. u moji 328 me to taky prekvapuje...
ale taky mi to nevadi, vzdycky v aute s klimou nastydnu:)
M3kola by se mi libili, ale zase Mkovy veci na neMku jsou tak trosku traparna no.. kdyz uz jsou pryc nema smysl resit:)
kazdopadne nadherny auto:)
měl si mně klidně vzrušit:))