Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > jak nalkovat plastový kryt motoru ???????

o Navštíveno 6425x o
o 13.04.2009, 22:34 | Forstik
Mám prozbu chtěl bych se zeptat jak bych měl postupovat při lakování krytu motoru ????????? Díky za radu

o 13.04.2009, 23:18 | Kesam
Záleží z čeho to je vem aceton na hadr přejed po něm a jestly leptá tak tam nemusíš dávat ani základ na plasty a per to na to rovnou akrylátem.
o 14.04.2009, 16:15 | jura.j
dal bych aspoň plnič
o 14.04.2009, 20:14 | existencex
pokud chceš aby to bylo hezký tak stopro dej plnič. pokud to je hodně hrubej povrch tak budeš muset dát i špryc. Pod metalízu to musí bejt vybroušený dokonale, pokud to bude jen akryl tak se nějaká drobnůstka ztratí ale nespoléhal bych na to.
o 14.04.2009, 22:21 | Kesam
Zbruš to pokud to chceš do hladka žádnej plnič nic tam nepotřebuješ to jsou keci vem to do 1500 brusem pod vodou a je to vím o čem mluvím mám doma micro lakovnu :-)Tedka jsem foukla celej interier auta stříkám taky. Plnič se dává kde se dělájí větší akce kitování atak.
o 14.04.2009, 22:28 | karma
Záleží jestli ho máš jako hladký nebo jsou na plastu třeba nějaké tečky. Zbruš ho 180 i hrubším, základ na plasty, stříkací kyt, 240, plnič a pak pod vodou 800...a barva
o 15.04.2009, 18:44 | jura.j
kesame , nechcu se hádat , ale taky už delší dobu lakuju a plnič je základ , bez teho ani ranu , určitě sis všíml třeba na filckách ,kerý majů přestříklý nárazníky , že se to lůpe.
každá normální vrchní barva potřebuje základ , železo se taky natírá první základem a potem vrchní barvů.

o 16.04.2009, 12:56 | EAST | Upraveno: 2009-04-16 12:57:19
s Kesamovym nazorem taky nesouhlasim.
Navic jak mu tady nekdo radite at to vezme hrubym smirglem, tak by si akorat nas.. do bot. Pokud by to vzal hrubym smirglem, tak se mu v tom postavy umele "chloupky" a pak bude rad kdyz to po tretim brouseni plnice srovna do hladka :)))
o 20.04.2009, 15:13 | Kesam
Jo udělá ti to chloupky já to řeším tak že z toho porovatého plastu obrousím ty pory a pak na to naperu barvu něco ti tam vyleze sjedeš to znova smyrkem ta do 1000 a stříkneš to na čisto.
Lakýra nejsem ale jsem schopnej auto nastříkat :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3215 sekund.