Navštíveno 5091x

Porádí někdo pls, kde s za jaký ceny se dají sehnat hydraulické vspěry menších rozměrů, které bych mohl použít buď místo origo vspěr v kufru, aby se otvíral hydraulikou nebo také např. na vyjíždění zesilovačů v audio zástavbě?
Snažil sem se pátrat po netu, ale narazil sem jenom na nesmyslný příslušenství k nějakým strojům apod, ale to co hledám sem nikde neviděl.
Věřím, že s tim už někdo zkušenosti má a že poradí. Díky.
Obrat se na tady ty. Mě dokonce vyšli tak vstříc, že mi vzpěry poslali zdarma na odzkoušení.
[ Link ]
to Tweety kolik chteji za vzperu cca ??
Těžko říci. Já jsme od nich potřeboval velké vzpěry která byla natlakována na 2500N a za tu i s tlakovacím ventilkem chtěli asi 800 kč. je to jak na co ale ty malé určitě moc drahé nebudou.

14.04.2009, 09:17 |
jamie.thomas | Upraveno: 2009-04-14 09:24:14
Tweety_xx: Nejsem si teď jistý, jestli jsem to popsal úplně správně, jelikož se v tom zase tolik nevyznám, ale já si pod názvem hydraulické vspěry představuju vzpery, který pojedou přes nějaký kompresorek, který budu jen ovládat a samo mi to bude vyjíždět.
Předpokládám, že oni dělají jen klasické vzpěry (ale individuálních rozměrů).
A tak to nevím, ale zkus jim napsat třeba ti poradí nakoho se obrátit. Ale jinak bych pátral po firmách zabývajících se hydraulikou. Oni by ti měly poradit na koho ze obrátit.
Jamie.thomas:moc tomu nerozumim ale jak to popisuješ tak asi budou pro to co chceš lepší vzduchový písty s regul.ventily kde si nastavíš rychlost posuvu pístu.Hledej od SMC nebo FESTO
Zkus Ivouš CRX, má to v kufru.
hifim@ni@k: a nemáš na něja nějakej kontakt? Hledal sem ho mezi userama a nic :-(