Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Tahokov

o Navštíveno 5145x o
o 16.04.2009, 12:23 | kadett
Zajímalo by mě kde jinde sehnat tahokov než v tuning shopech.Obešel jsem Obi,Baumarkt,Bahuhaus.Tam ho sice mají,ale za neuvěřitelné ceny a malé velikosti.Kde se dá sehnat tahokov s větším výběrem a v rozměrech 160 x 20 cm aspoň.Pokud někdo víte o něčem v okolí Brna,tím líp.Dík

o 16.04.2009, 12:32 | Luke-Jeep
čeveče koukal sem se na tahokov v Brně na ulici Skořepka (souběžná s Křenkou a je to na rohu spojnice cejlu a křenky... tam je nějaká firma s plechama nebo co a tam sem se koukal na tahokovy... měly určitě velký pláty... a prodávali i v menších... je to sice už nějakej ten pátek, ale myslím že tam pořád budou
o 16.04.2009, 12:51 | kadett
super díky moc,dnes tam kouknu
o 16.04.2009, 12:58 | DJ.UFÍK
hehe Ferona:o)
o 16.04.2009, 13:10 | kadett
pravda i ferona,tam v nejhorším taky kouknu.sice je to na opačný straně,ale co.chcu ale nějáký 6hran nebo čtvercový.snad to budou mit no.nebo sem si našel nějakou firmu na vídenské v černovicích,ale tam budu moct jet až asi další týden
o 16.04.2009, 15:42 | vectrak
Ferona je právě tam jako popisuje L-J :-)pak ješte na Vídeňské..
o 16.04.2009, 16:16 | kadett
tak sem tam byl a maj 1x2metry,docela výber,ptal jsem se jestli mi daj i menší rozměr,ale prej ne leda 1x1 metr.To bych bral,ale kdyby do toho šel někdo se mnou napůl.kdyžtak sem napište
o 16.04.2009, 16:53 | Luke-Jeep
Hehe no tak je to ferona no :-D ja dycky jezdil do te co je na videnske... at uz vepredu nebo vzadu :-D
o 16.04.2009, 17:35 | DaNNy
Euro Sitex v Příbrami. Velký výběr, celá role (1m x 2m myslim) vyšla na 600,-
o 16.04.2009, 18:05 | kadett
no kdybych využil 1x2m tak si to koupím,ale tolik nepotřebuju.libí se mě že maj na výber a docela hezký,ale nebudu si kupovat dvoumetrovej tahokov kvuli tomu že potřebuju 110x20 nebo kolik to je.v nejhoršim si to přemerim a treba me to vyjde na 100cm co potrebuju a nakoupim v tuning shopu,ale ja kosočtverce co tam maj nechcu.nevim no.pak zajedu do těch černovic se ještě poptat.snad tam pochodim lip.je to firma west steel myslim.na netu maj jen obrazky a různé rozměry ok,tak snad to delají na příní ty rozměry
o 17.04.2009, 20:06 | kadett
fakt by nešel někdo s tim tahokovem napůl?cena od 550kč za 1x2m a půlku nám dají taky.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3912 sekund.