Navštíveno 6365x

Nemá tady někdo zkušenosti s gumama falken Ziex (čína ? ) nebo Kumho Ecsta ? Chtěl bych gumy tak na 1 - 1,5 sezony v rozměru 235/45 ZR 17 s indexem 94W a trochu jeté tak na 5 - 6 mm sehnat nemužu v tomhle rozměru tak přemýšlím o nových.

16.04.2009, 21:56 |
šimák Ja jezdim na Kumho Ecsta 195/45/16 a nemužu si stežovat. dobře sedijou v zatačkach a cenově myslim taky super..
šimák: cenově se mi taky libí jako chtěl bych gumy do 3tis za kus když dalkši rok maji jit z domu ale zase mam nahon na prdel na ni 218 koní auto ma skoro 2 tuny a nerad bych si na druhou stranu nabil hubu.
S Kumho Ecsta mam dobrou zkusenost, i kdyz jsem zprvu k tyhle znacce nemel duveru. :-)

17.04.2009, 08:48 |
clown Falkeny jsem jezdil (ZIEX 512), pomerne tvrda guma, dost rychle se ojela .., cca 30tkm a mely pulku vzorku :o)) aquaplaning v pohode, v zatackach to rado cestovalo nekam do strany .., ale to pod Galaxy utika kde co :o)
Presel jsem na Hankook K105 a je to o poznani lepsi :o)
oboje 225/45/17
já jezdil na 3 autech 195/50 KUMHO KU31 a až slítám to co mám teď na autě tak si je kupím znovu, po cca 25tkm ještě víc jak 2mm vzorku, nepískaj, nehučej, za mokra taky dobře drží (Bravursky a CEAT co jsem měl předtím, tak ty klouzali)
Fajn vědět názory taky ty Kumha zvažuju.
Tak díky kluci jak mi dorazí prašule koupim KUMHO Ecsta KU31 SPT v 235/45 ZR 17 97w
kdyz jsme u tech zkusenosti, za dobrou cenu jsou Sava Intensa - jezdite je nekdo?

18.04.2009, 00:24 |
Shr3k Kumho je korejská značka a společnost cca 40 let stará. Falken je japonská značka cca 20 let stará, ale jako Ohtsu dělá pneu mnohem déle. Více viz
[ Link ]
Tak jsem ted koupil ty Kumho ECSTA KU31 SPT 235/45 ZR17 97W a zatím musím říct že spokojenost, drží dobře už jsem si je otestoval, nehučí, brzdná dráha také v pohodě a celkově mi příjdou zatím v pohodě no mám na nich zatim jen 700km a ještě jsem je nezkoušel za deště takže uvidime co budou dělat až bude mokro

jen pro ukázku jsou na kolech 7,5x17" a jsou hezky rovný žádný balóny ani Ačka

mam vpředu ziexy a co o nich mužu říct ? rychle se sjížděj pokud nejezdíš jak duchdce tim myslim rychleji než jiný , během 3 tejdnů sem se z 6mm dostal na 3 . Jinak když to odškrábneš nebo v zatáčkách nepískají a co se přilnavosti týče tak pruměr.
nevim co je ziex, ale Falkenum 512 sem dal přednost před P7000 a nelituju. Sedí skoro stejně, na vodě žádnej problém a vypadá to, že rozhodně vydrží víc jak Pirelli. Oproti Fuldám Extremo, který sem zul je to nebe a dudy.

06.05.2009, 19:19 |
Losky Mám Kumha ECSTA 205/55 R15 a taky spokojenost, předtím Dunlop Sport Maxx a řekl bych, že dost podobné pneu
No zkusil jsem co na nich auto zvladne a i za mokra sedí dobře a žádný hluk takže spokojenost velká za ty prachy