Navštíveno 5305x

Rad bych holce na fiestu nalepil folie - předpokládám že černý. jde mi o to že jsem zatim lepil jen jednou folie na karavan a to byly levný z baumaxu.
Nastříkal jsem okno jarovou vodou, přiložil folii a pomalu vyhnal všechnu vodu do stran. Nedopadlo to nejhůř ale po okrajích se to má snahu odlupovat.
jak přesně lepit aby výsledek byl super?
kde koupit folie v okolí Karlových Varů nebo Žatce?
díkes moc
koupi s v kazdym tuning shopu a pod... jinak je to desna pakarna:D nejlepsi je vyndat si okna ven a nechat do poradne vyschnout. Nikdy sem s olupovanim nemel problem. Naopak, neslo to dolu:D nekde sem zahlidnul i navod:)
[ Link ] atdy sem neco nasel ale on to neni. Lepil to myslim na kadetta v tom navodu. Ja musim rict ze po par zkusenostech je pro me lepsi dat kamosovi par filmu a on to nalepi bezva:D urcite bys taky nekoho sehnal:)
[ Link ] atdy sem neco nasel ale on to neni. Lepil to myslim na kadetta v tom navodu. Ja musim rict ze po par zkusenostech je pro me lepsi dat kamosovi par filmu a on to nalepi bezva:D urcite bys taky nekoho sehnal:)
no takovýho kámoše nemam zkusim se zeptat aspoň známýho tomu to dělal jeho kámoš:) Jinak dík za rady uvidim co se tu ještě objeví a pak to bude dokonalost sama:)jinak to vypadá že největší chybu jsem udělal v nedostatečném vysušení a v nekvalitě folie baumax:)