Navštíveno 5077x

Byla nefunkční ruční brzda,tak jsem si řekl že je třeba repas zadních třmenů.Dělal jsem to poprvé a opravdu největší pakárna byla to rozebrat.
Nejdříve jsem vše očistil,odmastil a poté stříkl základovkou a nakonec natřel Alkytonem,no doufám že to nějakou chvilku vydrží.
Nakonec přišly nové vnitřnosti.No není to jako z továrny,ale myslím že za 400 kč/ks (materiál)to je docela dobré.
Většina lidi mi říkala ať to opískuji a pak střiknu,ale mi se nějak nechtělo,tak doufám že se mi to nevymstí :-))

Hoj, na jaky to je auto? Mám Toledo 1L a kouse se mi rucka(taktez na zadku kotouce) Tak jsem taky premyslel nad repasi, ale tak nejak poruznu me od toho lidi odrazujou, ale koukam,ze to neni zadna traga a ta cenovka je v pohode..

19.04.2009, 03:14 |
Kesam JKak?KURVA DOBRE

19.04.2009, 08:26 |
kucik No myslim,že ta základovka nebyl dobrý nápad,jestli není nějak víc teplotně odolná,ale jinak to vypadá pěkně
Je to na FORD PROBE ;o) a taky jsem moc zvedavy, co udela ta barva...
Vzdy jsme na trmeny davali Hammerite a ten drzel perfektne i kdyz se to hralo poradne. V prodejnach Barvy-Laky mi vsude rikali, ze Alkyton tolik nevydrzi - a to nemluvim o zakladovce, u ktere uz vubec netusim.
2 Area51:
Co se te repase tyka, kdyz to zvladl Docthor - musis ty 100% taky ;o)

19.04.2009, 09:16 |
fredh je na tom prd, největší ojeb je znovunasazení těch gumiček a O krouřků
Jak psal thullo,je to na Probaka(nebo mazda mx6),a fredh má pravdu,nasadit tu prachovku s válečkem byl děs,ale asi je to v rukach,alespoň u mě :-))
Ok. pri vhodne prilezitosti se do toho pustim. :o)
Jen pro zajimavost, celej novej třem na tu moji obludu stoji 4-6tis... nechapu... :o))

19.04.2009, 12:44 |
mourl Koukám že jsi objednával vnitřnosti z ciziny,kde přesně prosím? díky
2mourl: Objednával jsem v Autoshop2000 pístky a sadu těsnění v Autokelly

21.04.2009, 23:33 |
Mario parada!