Navštíveno 6650x

kamarád scháni nějakou skořepinu , chce to do feldy, asi by koupil starší aby byla levná, za 15 stovek už jich je dost i s pojezdama, ale chci se zeptat jaký máte vy v autech a jaké mátezkušenosti -pohodlnost/výhoda oproti klasiceké sedačce/nevýhoda.
co sem koukal tak v jeho ceně sežene teda jen nesklápěcí, tak jako nevyhodu vydim že si v autě už nikdy neodpočine a nezasouloží.. a pak teda na dálky to asi nebude nejvhodnější ale je pravda že sem ve skořepině seděl tak max 5 minut víc o tom nevim tak zjištuju tady
za 1500 stovek je jich dost i spojezdama :-)
to mas recht ale co ta kvalita, jestli chce porádnou sedačku at si šetří penize a koupí něco kvalitnějšího což más 5000 a vejš, jen pojezdy nové stojí 1-1500,-
a další věc jestli to chce na běžně ježdění nevidím v tom žádnou výhodu sporotvní sedačky pokud nehodlá s autem jezdit závody
no takovýhe i minimálně jetý se dají sehnat za 1500 s pojezdama i s poštou, a nebo sou levný občas sparca sprint junior s prošlou homologací

jak piší o pohodlnosti ale nemůže bejt pak řeč, tzn necht si kamarad rozmysli proc je chce jestli jen pro paradu at v tom žadný komfort nehleda a koupí co mu přijde pod ruku
přece jen felicie má takový boční přetížení že je podle mě jedno jestli tam dáš dřevěnou židli z kuchyně nebo originál :)))
a šetřit na sedačce to nevim zdali se oplatí.... bude nadšenej až se mu vylomí z pojezdů :))

19.04.2009, 16:35 |
Kesam Pro paradu muže FKčka za 6800 obě s pojezdama new.
on si vyhlíd ty samý jako na foto ale bez poškození, dva kusy vč pojedů a pošty 3000kč
nepolohovatelnou ani zadarmo bych nechtel ja mam polohovatelnou sice jen od JOMu stala me 3tis. new a nemuzu si na ni nijak stezovat

to nevypadá zle akorá koukam že tam nemáš 3 ani 4 bodovej pás to se taky dá?
maiky46: Proč by se nedalo? Naopak,pokud chce někoho vozit vzadu,tak to jinak moc proveditelný asi není.
P3RF3KT: Jak se ti v nich sedí? Jednou jsem je viděl v nějaký akci i za 4,5t obě dvě.
polohovatelná 1300,- + pošta
kuchtas@seznam.cz

polohovatelná 1300,- + pošta
kuchtas@seznam.cz

Maiky:
by mě teda zajímalo, kolika bodovej pás má P3RF3KT na tý fotce ? :o)))
já tam vidím klasiku 3bod :-)
taky to tak používám na svých Sparco Junior

nevite jak je velká sparco sprint junior, jak se tam vejde velkej člověk, ilustračně foto jedné odjete

Já mám v autě Evo a nedám na něj dopustit, jen se asi bude blbě shánět za 1.500,-

20.04.2009, 19:15 |
BALI maiky:juniory jsem měl ve fáčku a vešel jsem se... 188cm a asi 120kg :)
Ja musim rict ze mam od autostylu za 2500kč jedna sedacka a nemuzu si stezovat!!

tak kámoš koupil ty autostyle , zatim v nich sedí a řiká že pohoda tak za trojku co chtít no, a já si asi kupim tu odjedou sparco chce za ní 6 kil i s dovozem a hodim ji na kolečka od kolečkový židle, k pc či do garáže to bude pohodovej posez a 6 kil si myslim že je sluná cena i když je v tomhle stavu
... taky bych rád anatomku, jen mi řekněte vy s nepolohovatelnou jak ke to s těma delšíma cestama cca 3-4 hod. na pohodlnosti.
tyhle sedačky jsou tak pro nějaký Pygmeje, já musel jet jednou v takový sedačce asi 2 hodiny a příště bych šel radši pěšky než jet v tomhle..
tak co by si chtěl dají se sehnat min použity za 3,5 tisíce sedáky pojezdy a 3 bod pásy

21.04.2009, 22:02 |
Pluto Měl jsem Sabelt skořepinu. Trubková konstrukce, nepolohovatelná. Byly ve Felicii a musím říct, že se mi v nich jezdilo lépe, než v originál sedačkách. Po dlouhé cestě jsem z nich vylezl a nic. Z originálů jsem lezl jak lemra :-))))

21.04.2009, 22:12 |
Rudi seděl jsem v těch sedačkách za 15kil a jel bych v tom maximálně tak 20km a pak bych rychle vylejzal, děsně nepohodlný. To už je lepší sehnat starší sedačky z nějakýho sportovního modelu.
Mišell: tak to kdybych tu akci videl uz mam davno dve ja kupoval zatim jen jednu abych vyzkoušel zda se bude vejit atd. vse je ok a sedi se mi v ni celkem dobře. 400km v kuse a vystoupil sem z ni vpohode, za tu cenu si myslim ze neni co resit