Navštíveno 5052x

Zdravím,chtěl bych pořídit new laďáček,ale nechci oddělávat tlumiče výfuku a ostatní takový věci,ale chci aby měl decentní zvouček!Poradíte mi ze zkušenosti nějakej tip bo značku?dík
Nějak tě nechápu.Ty si chceš koupit laďák a nechceš sundávat ani koncovej tlumič???Sorry ale tohle mi nedává smysl.Co máš za auto a obsah???
Taky tomu moc nerozumim,rozepiš se trochu podrobnějc...
Nemyslí náhodou jenom koncovku výfuku?

20.04.2009, 12:32 |
Timbo logicky si z toho odvodim, ze chce decentni zvuk. vetsina ladenych koncovek neni poradne slyset dokud clovek nenahradi aspon jeden ze stredovych tlumicu trubkou nebo rezonatorem. tudiz bych rekl ze se pta po koncovce ktera ma hezkej zvuk presto ze tam stredy necha.
Timbo:Tak to ale taky mohl napsat že mu jde o koncovku a ne o laďák jak píše.
wimpyyy:Jako chtělo by se to už vymáčknout.
Sorry nedostal jsem se na net až teď,přesně jak říká Timbo,špatně jsem to napsal..jinak mám A3 1,8turbo
Určitě to bude krásné auto, a s motorem 1,8T je škoda toho nevyužít. Já osobně bych se na koncovku vyprdnul,trošku bych našetřil, koupil celý koncový tlumič + nějáký blow off ventil a budeš mít hodně nadupaný zvuk ;)
Hehe..peníze nehrají roli,spíš nechci,aby to řvalo!to moc nemusím!blow off už je samozřejmě v motoru:P
No vidíš, tak to už jsi na dobré cestě :) Ale opravdu bych volil celý koncový tlumič, teď jen záleží na tobě jaký tvar koncovky by měl mít, jestli kulatý,menší průměr nebo větší,nebo ovál, nebo dvojitá koncovka...A jestli chceš přímo na typ auta či nějáký UNI.
vyměním celý koncový tlumič,ale středy prostě zůstanou!asik kulatej většího průměru:D
jojo, kdyby jsi vyměnil s středový tak už by to mohlo dělat moc kraválu, nedej bože tam dát rezonátor :) No a značky... já bych se díval třeba po Remus, Laityng, ještě záleží jestli chceš nějáký universální nebo přímo na daný typ vozu (ty jsou o dost dražší).

26.04.2009, 10:38 |
Pajk Wimpyyy já tam Laityng mám a nejsem spokojenej. Šak se ozvi, můžu Ti to ukázat. Lidi hodně řeší toty výfuky:
[ Link ]
Pajku: jo to by bylo super,jak budeš mít časek chci se poptat na více věcí i ohledně motoru...=)