Navštíveno 5782x

20.04.2009, 12:00 |
Poky2 Nevíte někdo kde se dá sehnat?
Narazil sem na to zatím jen tady
[ Link ] Ale v ČR zatím nic =:o(
Carbon není rozhodně podmínkou, může to samozřejmě být i z lamina, ABS atd...

20.04.2009, 12:03 |
Poky2 Je to totiž jediný rozumný co se na to hodí...
Jinak je to na BMW E46 sedan r.v. 2000.

20.04.2009, 12:04 |
Poky2
Mno nevím, koukám na to z leva, z prava, a podle mně se to tam teda vůbec nehodí.... ale proti gustu...

20.04.2009, 12:26 |
Alííí Mně se to líbí, jen jsem si pod názvem "odtrhová lišta" nedokázal představit o čem je řeč... :-O

20.04.2009, 12:30 |
Poky2 Ještě tada jedna z boku =:o)
Mě se to ale líbí, tak mi prosím pomozte...

20.04.2009, 12:33 |
Skury | Upraveno: 2009-04-20 12:41:23
EDIT: Beru zpět... já to pořádně neprohlídnul, jen náhledy a tak jsem se unáhlil.. na náhledech to vypadá podobně... :-X Pardon.
Hlavne na prvnim obrazku mas splittery na predni M naraznik...
Tohle "wannabe CSL" viko kufru nevypada zle, ale musi to byt opravdu cele viko, dela treba Vorsteiner, ale cena nechutna (v radech desetitisicu), repliky nejsou vonco vubec..
Dej tam jen M opravdu odtrhovou listu (treba
[ Link ] ) za par kc a cuss:)

20.04.2009, 15:22 |
Poky2 Martyn: ou, aha, chyba =:o)
Tu odtrhovou lištu tam už mám, ale líbilo by se mi spíš tohlento...
To se nedělá něco podobného na víko co bude vypadat podobně, za dobrý peníze a jen se třeba přilepí bez nutnosti výměny celého víka?

20.04.2009, 19:38 |
Kesam Vypadá to pěkně.

20.04.2009, 21:07 |
radek.613 | Upraveno: 2009-04-20 21:08:54
Cokoli na tu kapotu přilepené bude vždycky vypadat děsně a blbě, protože to bude "beďar" na již hotovém celku, bez potřebné návaznosti radiusů a křivek. V tomto jsem zajedno s Martynem, pokud už tam něco mermocí cpát, musí to být v kuse a tedy disponovat přirozeným tvarem celku (tzn celistvé upravené zadní víko). Někdo to sice nevidí, ale jsou lidi, co mají pro design cit a věř mi, vidět to prostě je, že to tam "nepatří"....
Poky2: ahoj cokoli by jsi chtěl tak dej vědět, dělám v BMW tak se ti na to podívám kolik to stojí a můžu ti to i objednat, ale připrav se, je to paleta
tohle v BMW asi fakt neee..:)
Hledej "CSL Trunk" a uvidis co najdes. Kazdopadne v cr asi nic moc, Evropa nevim, USA is the one:)))
Koukam ze na sedana toho moc neni, na coupatko jich je dost.. Asi proto ze na sedana se to opravdu nehodi:)
Tady treba plast..
[ Link ] A CF
[ Link ] ale postovne bude taky nehezke:o))
vopovaž se to dát na sedana... nesmíš na e46.bmwklub :-)
mě se to líbí.teda to BMW a jestli je na kufru něco, to by mě netrápilo :-) a ta červená s těma kolama docela pěkný :-) a dolaminovat se to muže vždycky aby to tam pasovalo :-)