Navštíveno 5867x

V pátek dovezeno z lakovny, odstín se mi líbí, na kola ještě příjdou červený proužky po obvodu a chtěl bych ten přední nárazník dát jinej, nechci už žádnou laminátovou lopatu, akorát starosti s tím jsou.
Ty foe srry, nejde mi to tam nahrat.tady si to velikost upravuje samo?
Moooc pěkný! Ale jak si sám říkal, ten přední nárazník raději vyměň :)
Hanys73:To chce, musí se to nějak šikovně vymyslet, aby to ladilo:-)
Fakt pekny auto, libi moc. Ten naraznik celkem sedi na Japan style.

22.04.2009, 10:47 |
Hanys73 | Upraveno: 2009-04-22 10:49:50
Záleží na vkusu majitele. Každý si dá přece na auto co se líbí jemu.
oPravdu povedená práce ale ten prední náraznik mi k tomu taky moc nejde,jinak opravdu super.
predni naraznik ven, na zadku mi uplne nesedi ty vejfuky, jinak moc pekny!
lak no comment - Ferrari hadr :-)
barva se fakt povedla, kola taky dobrý ale ten předek fakt jinej ...
nádhera až na ten předek :) za mě dát jinej nárazník a možná koncovky vejfuků neb tyhle mi příjdou poměrně malý vůči autu :)
jiný nárazníky a koncovky pryč, jinak super včetně kol
.. i když ty áčka teda moc nemusim..
předek trochu uhladit a rozhodně uzavřít nárazník a bude to pecka
za me moc ne, předek hroznej ten naraznik uz je fakt trochu extrem, na zadku bych dal jine masivnejsi vejfuky jak bylo receno a kola do jine barvy ale kazdemu se libi neco jineho :)
Líbí, ale ta přední lopata je děsivá

22.04.2009, 15:04 |
Kesam Mě se to zdá celkově pěkné. tam máš co v tom tahokovu?

22.04.2009, 17:03 |
Corry kola a gumy - rozměr ??? díky :o)
Pěkný, až na ten přední nárazník a ještě bych asi hodil tahokov vzadu do černé ;-)
..přední nárazník tak dobrej na zimu :)) zadní tahokov do černa a ty trapný koncovky jak ustřický trubičky pryč! pak to bude good
original je original..... a za me nelibi

22.04.2009, 20:02 |
Mr_xx Zlaty JDM styl.... :-X
předek se mi moc nelíbí.... jinak mám takovej pocit že jsem tohle dnes viděl jezdit po Rychnově n. Kn.

22.04.2009, 22:40 |
BALI sorry ale nelíbí... cero je nejhezčí origo vzhled... placatý a na kolech
Líbí,až na přední laminát...
Thomas987:Jo jo, byl jsem tam.)
pěkne možna bych, ale nedaval tak agresivni předni naraznik

23.04.2009, 22:36 |
Francouz | Upraveno: 2009-04-23 22:37:19
No tak za mě to auto jako celek moc dobře nepůsobí :o( !!! Lak ok, kola a snížení taktéž , ale jinak teda palec dolu !!!
T_omiQ: co to máš za odstín barvy? připadá mi to jako Brillant red z Audi S4
možná bych předělal výfuky na trochu větší, dále aby nekoukali toliko a tahokov dát asi do černý. ale jinak je to nádhera ;)
Jsem si včera hrál s tím tahokovem:-)
o 100% lepší s tim črnym tahokovem!
mas pekne udelany predni blatniky vs prah vs zadni blatniky to je moc pekny, ale dal bych nejakej decentni predni naraznik, oddelal bych to prodlouzeni kufru a myslim si ze bez tech prouzku na kolech to vypadalo lip... jeste bych dal kliky do laku a ten dverni ram... :-)
jo a to predfaceliftovy zadni svetlo bych vymenil za pofaceliftovy stejne jako ty predni pozicky... bez tech sroubku vypadaji lip.
hned to vypadá o mnoho, mnoho líp...
MattiK:Střední díl poface mezi světly jsem už sehnal a pozičky mám objednaný.
Ty kola sou opravdu moc kontrastní k tý červený, přidal bych do nich víc červený, aby se to trochu sladilo a bude to. Ten proužek je moc malej a je to jako by tam nic nebylo. Možná zkusit jak by vypadalo nějakym způsobem skombinovat červenou na ten límec.
na limec nee... pokud cerveny tak paprsky...