Navštíveno 10423x

malá předelávka, původně bixenon lampy made in Zlín od neznámého tvůrce

vše se poradařilo zadeklovat do originálu elektronika je uvnitř lampy, původně nefungovalo naklápění,vše se repáslo nalakovaly paraboly a vysledek zde

Me se tam ty cocky moc nehodi a hrozne divne kreslej, dit je to uplne rovny, co s tim je?

22.04.2009, 14:30 |
xenonman | Upraveno: 2009-04-22 14:36:07
vykresluje to přesně jak má, maj tam i fajfu na regloskopu to jde krasně seštelovat, musíš si uvědomit, že to auto stoji 1 m od stěny proto ti to mozná se nezdá, původně to není moc na fotkách vidět, ale opravdu se to někomu nepovedlo a byla tam nějaká divná hmota v parabolách :-) dle mě je to asi nejlepší možné řešení a určitě o 100% lépe než bylo před tím a na závěr majitel je spokojen a wo tom to je
Tak to je prostě mazec :) neviděl jsem snad ani jedna světla, které by se ti nepovedly
pekny pane
ale kde mas ostrikovace? :-)

22.04.2009, 15:24 |
Kesam Hmmm zajímavé.
jak si zakázník přál tak má, pokud by chtěl dodělat ostřiky není problém vymění se jen nadobka, nathaj hadice udělá se díra do náraníku, přimontovat ostřiky a je to :-) třeba mám těd na prodej superb bi lampy a jsou kompeltní vč hadic a nadobky na ostřik vše jen plug&play
Je fakt, ze to je hodne blizko, ale kdyz si vybavim jak stojim pred garazi, tak je videt jak to jde cca. od pulky doprava nahoru, tohle vypada uplne rovne, ale tak hlavni jak to bude na silnici...
xenon: je mi jasny, ze to umis
to bylo spis rejpnuti :-)
btw: teoreticky, pokud by si nekdo nechat dotahnout i ty ostriky a naklapeni, pak uz je to uplne legal, ne?
práce na 1čku ale ta černá varianta je hrozná :/

22.04.2009, 18:54 |
Katy jedinečné.

22.04.2009, 20:04 |
Mr_xx Jednim slovem - Luxus !
2xenonman:mel bych na Tebe dotaz, rozlepil jsem na Bore svetla a chci striknout do barvy ten chromovany plast mezi parabolou a plexi. vytahnul jsem ho, obrousil chrom a co ted? je treba ten plast striknout i zakladem na plasty nebo mi to chytne i bez nej. Jakou barvou to strikas? Nebude vadit obyc akrylu ve spreji ta teplota? je lepsi matovka nebo lestkla? diky
Asi zakladem na plasty nic nezkazis, ale mela by stacit obyc zakladovka nebo pokud to mas vybrouseny nejakou 1000-1200 smirkem pod vodou, tak bych se nebal to striknout rovnou v tenky vrstve. A pouzil bych matnej sprej.
Pekne,jen OT:co na to rika hlidani praskle zarovky kdyz je tam vybojka?Ta pak preci nepozna ze nesviti,ne?
antonio: obrousit chrom, plnič a pak opet obrousit následně pak barva mat lesk to je na tobě nechat zaschnout nejlépe přez noc a je to
ufik nemá co hlasit chybu je to připojené u bory na originál elektroinstalaci, která hlidá pouze jestli tam proud jde nikoliv odběr
xen:A u aut co hlidaji ono zarovku to jde nejak vyresit?Neni to muj pripad ale zajimame to:o)
p.s.na VW polo jsi nekdy delal cocky?:o)posledni dobou nad nima uvazuji:o)
xenon: Da se tenhle bixenon modul sehnat i pro auta s RHD? tzn. ty cocky kreslili zdrcadlove obracene?
badczech, moc nechápu funkci pokud bude auto jezdit u nás je jedno do jakých lamp to bude dávat fajfku to bude kraslit furt stejnou tzn EU, bohužel přepínání nemají, originál xenon čočky ano
ufik:mam skladem Canbus xenony které maj vyřešen problém hlídaného odběru v sobe
Dane psal jem ti mail az se ukazu na ICQ muzeme se o tom pobavit?Jake jsou moznosti a potom i ceny?

25.04.2009, 01:24 |
badczech | Upraveno: 2009-04-25 01:29:24
xenon: Ale ja nejsem v cechach.. Ja jen, ze jsem tenhle bixenon modul schanel pro moje auto v australii ale dela se jen pro LHD.. Nebo pokud o necem vis, kde treba zapatrat..

03.05.2009, 19:19 |
Zbyna Na kolik vyjde tahle uprava, bez toho lakovani na cerno? Kolik na to potrebujes casu? dik

05.05.2009, 18:26 |
xenonman | Upraveno: 2009-05-05 18:27:27
info po tel, cena dle výberu starteru,realizace otazka jednoho dne nebo spiše dopoledne
badzech
to jsem přehledl, bohužel dostuponost levostraného světla nemám povtrzenou