Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > upgrade brzd, neco málo věci na s2000

o Navštíveno 7091x o
o 02.05.2009, 19:36 | xenonman | Upraveno: 2009-05-02 19:40:30
na suv jsou malinko větší kola, rozhodl jsem se pro upgrade brzd na 6ti pistky 356mm kotouče...
zde je mala ukazka před

foto k příspěvku  od xenonman

o 02.05.2009, 19:37 | xenonman
a po

o 02.05.2009, 19:38 | xenonman
a když už jsem v tom tak, aby to hodně nebylo líto tak jsem pro ni přípravil taky upgrade

o 02.05.2009, 19:38 | xenonman
a štelovák tuhost, výška předek a zadek

o 02.05.2009, 20:10 | Thullo
JJ videl jsem dnes nazivo a PECKA JAKO HROM! Chci rozhodne take!!!
o 02.05.2009, 20:45 | mamut
parada.nemas foto celeho auta i s tema kolama vypada pekne.jaka to je velikost ?
o 02.05.2009, 21:03 | Docthor
Kola 21",22" ? Hádám,nebo jsem úplně vedle:-))

Jak se dívám,tak brzdná plocha se zmenšila,ale obvod se zvětšil,jde to hodně poznat?Odpovím si sám,asi jo,když je to 6ti pístek že :-))
o 02.05.2009, 21:15 | xenonman
brzdy chci pořádně testovat, vč těch podvozku pač je chceme prodávat, ale nikdo tu němá pořádné zkušenosti s nima, kola jsou Kahn 22tky, brzdná ploch je větší než před tím a kotouče oproti originálu jsou také větší
o 02.05.2009, 21:34 | Docthor
Aha,myslel jsem že se zmenšila,neboť ten původní kotouč vypadá na širší brdnou plochu,ale teď jsem si uvědomil že ty nové ji mají zase delší,ono,těžko se to odhaduje z obrázků.Ale i tak krása..taky by se mi líbily takové brzdy:-))

myslel jsem toto:

foto k příspěvku  od Docthor

o 02.05.2009, 21:34 | Docthor

foto k příspěvku  od Docthor

o 02.05.2009, 22:22 | Thullo
2 Docthor:
Luki, ja do nich jdu 100% - je to neskutecny masakr! Dnes jsem u Dana (xenonmana) byl, kdyz to rozbaloval a malem jsem padl na prdel - fakt parada!!!
o 02.05.2009, 22:25 | Docthor
No jo,ale záleží taky na ceně že?Jestli ale bude přijatelná tak budiž,ale pokud budou stát jako D2 a pod kolem 40tis,tak to už je alespoň pro mě balík :-))
o 02.05.2009, 22:29 | Petura
slušenj kotouč, ještě aby byl zubatej a dá se použít na cirkulárku :-)

co je to za podvozek?
nabídnu Civic coupe jako testovací vůz :o)
o 05.05.2009, 18:24 | xenonman
dneska jsem řešíl hondu s2000 a takhle nějka to vypada jak bude čas udělám více fotek

o 06.05.2009, 06:13 | Daryl (A)
XYZ je ta cina co mi chodi porad do mejlu. Svetla nebo podobne by mi mene kvalitni mozna nevadily ale u brzd ...
o 06.05.2009, 08:51 | xenonman
no je videt, ze ani ten mail nejsi schopen přečist pořádně, je to Taiwan nikoliv čina a společne ze společnosti D2 mimo jiné XYZ má uplně identické produkty jsou už poměrně dlouho testováné věci, které fungují opravdu hodně dobře, kluci testuji na okruhách a silnicích, proto jsem se rozhodl to otestovat a zatím spokojenost...
o 06.05.2009, 08:53 | xenonman
jinak taiwan máš i 4 kolky, které tu spoustu lidi tohoto webu mají a jsou maximálně spokojení tzn ne všechno z východu je Čína a špatné
o 06.05.2009, 09:10 | Vasekkch
No zrovna D2 je fake TAR-OXu
o 06.05.2009, 09:35 | xenonman
fake jako myslis kopie :-), je to tak koupily vyrobek a udělali z něj kopie a ty prodavaj ale to sem nepatří kdo to dneska nědela ty kopie u automobilek seš toho svědkem dnes a denně

jako na bmw si brembo řeklo 105tis by mě zajimalo kdo jima za tu částku dá
o 06.05.2009, 11:27 | Vasekkch
Kdybych měl na nové bmw v pořizovačce 1,5 mega, tak si koupim brzdy brembo za 105tis
o 06.05.2009, 11:37 | xenonman | Upraveno: 2009-05-06 11:38:03
jak pisi kazdého přeci věc co si na auto dá, ja jsem raci koupil brzdy na hondu, bmw a podovzek a jeste mi zbylo na kompresor na hondu :-) a celou dobu pišu, chci to poříadně vyzkoušet jak to funguje, když dobře budeme prodávat a nabízet...a je už kažehé věc a na jeho uvážení jestli da 105tis za brzdy nebo 35tis
o 06.05.2009, 14:56 | Thullo
Maximalni souhlas s Xenonmanem... je to fakt jedno uz dneska. Jiste ze tyto BRZDY si nebude nikdo davat na auto za 1,5 mega... ale o tom to neni! Dle me tohle koupi vetsina lidi, co maji auto do 200-250.000,- a tady si troufam rict, ze je to XYZ mnohem lepsi, nez to co na tech autech je origo ;o)

Ja naprikla do toho chci jit, neb Probe ma KRITICKY NEDOSTACUJICI BRZDY!!! Kde jaka Fabie brzdi lip teda...
o 06.05.2009, 15:14 | Tuner#2
Jako Vasekkch. Číně, Thaiwanu v tomhle prostě nevěřím a sice to může vypadat stejně, ale kvalita oceli, litiny a dalších je diametrálně jiná. D2 tady jezdilo na jedné Hondě NSX a už tam má zpět sériové bzdy :-))
o 06.05.2009, 16:18 | xenonman
co clovek to nazor, kamarad ma na aute rok a maximalne spokojen, praxe ukaže
o 06.05.2009, 17:41 | Tuner#2
Jasný, až praxe ukáže, ale u auta co stojí 1,5 - 2mega, váží skoro dvě tuny bych si to teda testovat netroufnul. Na závodech budiž, to auto má rám a každou chvíli se to kontroluje, ale v provozu?

Ještě k tomu východu, stačí mě porovnat kvalitu minibikeů Blata a těch levnějších kopií. Bratránek to měl obojí a nesrovnatelné. Na "číně" pořád něco vařil, neb upadlo, tohle, pak tamto a navíc některý věci ani vařit pořádně nešli co to bylo za materiály - hrozný bláto.
o 06.05.2009, 19:45 | Rajdlos
Nevim, ze furt existuje ten hloupy predsudek, co je z Ciny je zakonnite spatne, dnes se dela vetsina veci v Cine a vestina tech chytrejsich firem s vetsim kapitalem tam presunuje vyrobu a stavi tam fabriky. Nevidim na tom nic spatneho. Spousta smejdu se vyrabi kdekoliv na svete.

Brzd bych se treba tady u toho nebal, je to jen kus odlitku, jestli nekdo ma potrebu zaplatit 3x tolik a vice, aby tam mel napis Brembo to uz je kazdeho boj, segmenty na brzdice se daji pouzit od jinych vyrobcu stejne jako u Bremba. Bal bych se spise podvozku, co to vydrzi.
o 06.05.2009, 19:58 | tappaja
Snad ta ocel nebude blato. Sice maj vyspelej ocelarskej prumysl, ale jestli je to podobna kvalita jako kotouce na ameriky, startery, rozdelovace, tak potes prdel... Cas ukaze, jestli budes mit za 5tis km sjetej kotouc nebo netesnici pistky, pokud ne, muze se jit brembo vycpat:o))
o 06.05.2009, 21:16 | rebel
Vypadá to super šel bych do toho taky.Daj se ty brzdy koupit na passata
o 06.05.2009, 22:51 | spunt
to Xenonman : jak to je pohodlny na tech 22kach ??? mam stejny na origo 19" a je to tak akorat .
o 11.05.2009, 23:11 | xenonman
ja myslim, že brzdy na passata nebudou problém stačí mi pisnout podívám se po tom,

spunt: 22 jsou celkem v pohodě, zimní mam 19tky a to vůbec nic není znát a letní malinko tvrdší, ale nic hrozného dá se s tím jezdit i po Praze
o 12.05.2009, 08:39 | cendler
spunt : na passata jsou taky jen si vybrta jaké 4, 6 písty a průměr kotouče taky dost variant
o 12.05.2009, 20:42 | Tuner#2
Rajdlos: Vím jaký problémy měl s Al slitinama Kábrt, jeho brzdy ze začátku tekli, přidírali se pístky atd.

Předsudky nemám, jen v audiu je pár firem (třeba Vincent), který dělá opravdu kvalitní věci, ale zas na druhou stranu je to v poměru k braku opravdu jen zlomek. Když jsem viděl loni na Sinsheimu celou halu plnou "číny", tak sice to rádio na 2m vypadalo jako Pioneer, ale na omak laciné plasty a nebyla vyjímka že kolečko na volume zůstalo v ruce. Nebo třeba izolace kabelů co tam měli - to smrdělo úplně nehorázně, dát to do auta, tak je to na rakovinu plic za týden... Takže ano, umí udělat kvalitně, ale opravdu jen zlokem produkce když to vezmu v globálu. Toť můj názor a ono zas tolik firem se tam nehrne. Např. Sharp pořád dělá všechny své TV v Japonsku a i proto může dát 3 roky záruku až do domu narozdíl od těch dalších...

Ale dost OT, tady to ukáže čas.
o 12.05.2009, 21:24 | Rajdlos
Jde o to, ze pokud si to nekdo zakonnite objedna z Asie hned je to smejd, pokud si nekdo koupi Wilwoody jehoz naklady na vyrobu jsou smesne a 4pistky nebudou taky z exra materialu, tak je to ok. O to jde. Vzpominam si, kdyz jsem nabizel tyhle sety na otestovani de facto za nakupky, tak lidi ohrnovali nos a odkazovali se na brzdy K-sport, co videli v GB, bohuzel tupci netusili, ze je to taky Asie. Lidi jsou bohuzel dementni.

Jde o to, ze smejdsky veci se delaji na celem svete, ne jen v Cine. Je to bohuzel jen hloupy predsudek, ze co je z Ciny je shit, lidi jsou bohuzel otupeli vietnamskejma trhovcema, se kterymi si to spojujou. Na kazdem vyrobku z 90%, co jsem si za posledni dobu koupil, je made in china, a to znackove obleceni, doplnky na kolo Scott, na auto atp.
o 13.05.2009, 06:22 | sanjasin
Rajdlos: Zkus si koupit čínský auto :).
o 13.05.2009, 07:53 | Vasekkch
Rajdlos: ty tady ale mícháš dvě věci dohromady. Jedna věc je výrobce, který přesune svou výrobu do číny nicméně se drží stejných výrobních postupů, materiálů a když to bude chtít prodávat, tak to proleze zkoušebnami, TUV, apod. Takže je jedno jestli se ten výrobek vyrobí v usa nebo v číně. Druhá věc je ale ta, že číňan veme šupleru, udělá fake a ještě si na to vyrazí značky o schválení, atd.
o 13.05.2009, 08:07 | Rajdlos
Vasekkch: kdyz si to myslis, ze to takhle funguje, tak proc ne :-) Mozna bys ses divil, kolik autodilu mas na aute z Ciny ani o tom nevis, to ze sis je koupil v D, US, GB nic neznamena, mozna tak Tvuj lepsi pocit :-) A jakej je rozdil, ze nejakej pan Kabrt okopiruje brzdy a prodava to u nas? Aha v tom, ze to neokopiroval Cinan, takze to bude urcite kvalitni.

Mi pripominate cloveka, co rikal ze by si na auto nedal nikdy nic z Ciny, a koupil si doplnky od IN.PRO. Samozrejme protoze IN.PRO je prece Nemecka znacka, a zarucena kvalita, bohuzel vetsinu veci vyrabi pro ne Cinani. Stejne jako dalsi tuzersky znacky FK, JOM, Raid atd. atd. Bohuzel lidi o tom nemaj ani sajn.

Jen pisu, ze to moc vsechno dramatizujete.
o 13.05.2009, 08:42 | xenonman
přesně jak píše martin, důležítá věc je ale ta, že tu lidi odsuzujou něco co vlastně ani na živo neviděli natož třeba montovali sami na auto, pokud se vrátíme k brzdám tak nebudu říkat že je něco best, ale za tu cenu je to hodně dobré, při montáži vše padlo jak ma i hodně tak i na bmw na své místo, nic skříženého i když jsem pak přeměřoval šuplerou tak vše sedělo. auto bzrdí, brzdí o dost víc něž serie tzn zatím vše funguje. a čím dríve se smířítě že většína věci je z číny nebo taiwanu tím lepe pro Vás :-) vč spojek, které prodávají amici jako své, ale výroba v je číně a takhle bych mohl pokračovat vč elektronu všechny repliky jsou made in china atd....
o 13.05.2009, 12:32 | tappaja
Rajdlosku, precti si jeste jednou A PORADNE, co ti Vasekkch napsal. Ma pravdu a takhle to funguje.

Muzou bejt a jsou vyjimky na obou stranach, ktery potvrzujou pravidlo. Pak je na tobe to otestovat a podat nejakej objektivni soud, jestli to za to stoji.
o 13.05.2009, 13:25 | Rajdlos
Ja to cetl a chapu ho. Ty jsi zase precti co jsem psal ja, vetsina vyrobku FK, JOM, Raid jsou cina, coz jsou jedny z nejvtsich tuningovych firem v Evrope. Jenze lidi si mysli, ze kdyz si to nekoupi z Ciny, ale od techto zminenych firem, ze dostanou lepsi kvalitu. Jestli si myslite ze od nich leze neco zkusebnami, tak jste fakt naivkove :-)))
o 13.05.2009, 14:22 | tappaja
No ale me prijde, ze michas do jednoho pytle plagiatory a ty vyrobce, ktery ve snaze snizit vyrobni naklady, tak presouvaj vyrobu do ciny.

FK, JOM, Raid atd je cinska firma? Neni, jen se to tam vyrabi. Napada me primer, ze kdyz si treba firma jako Garret necha udelat turba v cine, aby snizila naklady, budou stejne kvalitni jako ty vyrobeny v evrope nebo kde se to dela.
A pak si koupis turbo, ktery vypada uzasne, kopie Garretu z ciny a ono vydrzi par km.

Par veci sem uz z ciny bral, kvalita kolisa, nekdy je to spicka, ze jen cumim a nekdy to snad letoval nejakej hociming nekde v garazi a musel sem to po nich upravovat.
o 13.05.2009, 17:02 | Rajdlos
Ano FK, JOM, RAID jsou ryze cinske produkty jen v hezkych a uhlednych krabicich a s navody, potazmo pochybnymi TUV.

S tim presunutim nemas zase tak pravdu, viz firmy jako Good Year, pak par svetovych znacek v oblasti elektroniky. Chteli snizit naklady bohuzel kvalita sla take dolu. To same textil.

Ja jen psal, ze lidi si casto Cinu spojujou s Vietnamcema a trznici. A ne ze vsechno z Ciny stoji za hovno, jak si kazdej mysli. Dneska je trh presycenej prevazne cinskymi produkty, ale malo kdo o tom vi. Hracky, textil, doplnky na kolo, auta, elektronika atd. atd. Nikde nepisu ze delaji hyper kavlitni veci, jen se mi zda hloupej neci usudek, ze "joooo to je z Ciny to je prece sracka".
o 13.05.2009, 17:35 | tappaja
No kazdopadne jim bude delsi dobu trvat, nez tenhle predsudek smaznou.

A fakt je treba Raid, FK, JOM cinska firma s cinskym kapitalem a cinskym vlastnikem? Nebo jen vyrabej=nakupujou v cine od ruznejch vyrobcu ruznejch shitu a pak to prezentujou pod svou znackou?
o 13.05.2009, 18:50 | Rajdlos
to posledni :-)
o 13.05.2009, 18:54 | Rajdlos
Ale jako spoustu veci shity nejsou, svetla dela jeden vyrobce a vsichni od nej nakupujou a jsou celkem povedene. Treba volanty Raid si myslim, ze taky hodne dobra kvalita. Budiky a prislusenstvi Raid taky. Horsi z tech znacek je Jom, od toho jsem moc zatim kvalitnich veci nevidel, ale taky cena je tomu zase prizpusobena, takze...

Jak rikam, nelze hazet vse do jednoho pytle. Jsou mene a vice kvalitni veci jako vsude jinde.
o 13.05.2009, 19:17 | tappaja
No prave, a jak mam na obrazku poznat, ze zrovna kotouce, brzdice jsou kvalitni? Od toho ses tu ty, abys to otestoval a pak dal vedet a ne jak Horst Fuchs vychvalovat to svoje zbozi.

Treba me se osvedcily svetla DEPO (Taiwan tusim), po 2 letech naprosta pohoda, sviti super, plast nezloutne, nepraska, koupim si je i na druhy auto, protoze provedeni bylo proste super.
o 13.05.2009, 20:20 | Rajdlos
Tak D2 je otestovana a nikdo nemuze cekat ze za 1/5 cenu to bude uplne stejne jako Tarrox, AP, Brembo, JS racing atp. Jak rikam cena odpovida kvalite, ktera plne dostacuje pro vyuziti, ke kteremu to slouzi. Dan ted namontoval ty XYZ a potvrdilo se to to same, brzdi to dobre.

Jinak Depo, Sonar je Taiwan a kvalita super. Sonar je nejvetsi vyrobce svetel na svete. Kdyz to srovnam treba se svetlama do OII, ktery jsou vyzloutly po par tisicich km.
o 13.05.2009, 20:31 | Tuner#2
Přesně jak jsem napsal s tím Sinsheimem. Pioneer, Alpine taky díky tlaku trhu přesunuli výrobu do číny, projevilo se to na kvalitě trochu (ono i díky snížení cen nemůže prostě mít rádio motorický panel, když stojí půlku co předchozí top model z japonska), ale pořád si drží v dané ceně nějaký ten standart.

Pak je tady ale výrobce, který se jmenuje Pionaar, dělá "přesné kopie" těchdle rádií, ale kvalita a i cena je o poznání nižší.

Do jaké skupiny patří tahle značka asi není těžké uhádnout. Ono v číně se taky dělá kopie BMW X5, ale že se to při crash testu zlomí i ve střeše? To je právě ten rozdíl kvality materiálů, stejně jako porovnání Blaty a číny atd. atd.
o 13.05.2009, 20:55 | Rajdlos
Tak auta jsou pro Cinany spanelska vesnice, shitova kvalita tomu odpovida, ale verim ze za par let to bude tezka konkurence pro svetovej trh.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4816 sekund.