Navštíveno 6153x

03.05.2009, 20:19 |
Davi-RS | Upraveno: 2009-05-03 20:26:08
Potřeboval bych radu k čemu sou ty 4ry vývody? Co sou označený šipkama ?? Pište:)

03.05.2009, 22:16 |
Hanes tam se nasazuje hadička podtlakového budíku a seřizují se tak k sobě jednotlivé komory, mám jedny doma tak se podívám kam to vede jestli nekecám,ale nejsem si jist že je tam mám, třeba mám jinej model
mam na broukoj totez a mam pocit ze Hanes nekeca... ale jistej si tim taky nejsu :-D

04.05.2009, 07:33 |
Hanes Tak jsem prohlédl ty svoje a mělo by to být tak jak jsem psal
Takze tam nemusi bejt tedy nic zapojenyho pri jizde?? jestli to tedy dobre chapu? nebo se na ne pak ma dat naka zaslepka? aby to nak neprisavalo?

04.05.2009, 14:55 |
Hanes Jasně, měla by tam být záslepka, jinak si to saje nepotřebnej vzduch.
ten měkej silenblok se brzo utrhne:)
jinak neporadím, del orta vidím prvně a jsou trochu jinačí oproti weberům, tkeýr mám doma jak 40tky závodní -z let 60/70, tak 45 pro silniční provoz - nově koupený..

04.05.2009, 19:33 |
zazaa aby to salo vzduch tak se to musi nejdriv povolit, je tam zavit a sedlo podobne jak u odvzdusnovaku brzd takze ani takhle by to nemelo podsavat
a jinak je to opravdu na pripojeni budiku co meri podtlak kdyz se synchronizuji klapky
Tak dekuju moc!! zase sem o neco chytrejsi a klidnejsi:)

04.05.2009, 20:31 |
zazaa a dej na to trumpetky bez nich ty karbce nefunguji :)
uz je tam mam:) tuto je fotka jak sem je tam hned dal,a este naka rada? klidne povidej

04.05.2009, 21:02 |
zazaa spis jen otazka pro zajimavost ... jak je mas osazene a konfigurace motoru ?
Jako konfigurace myslis jaky upravy na motoru sou?
1289cm3
63 koní - série
Komplet v barvě
Ostrá vačka 280/280
Odlehcený setrvačník (o 2kg)
Odlehčená řemenice na klice o O,5kg
Snížená hlava
Tvrdší pružiny na ventilech
Vyleštěné sací a výfukové kanály
Vyleštěné sací potrubí
Dvojité karburátory Dellorto DHLA 40
Odlehčená řemenice na klice (0,5kg)
Laděné svody+komplet výfuk+mugen
Omotané svody termopáskou do 1000 stupňů
No vidis,nektery si to tady najdou samy:) tak presne to co vidis na prispevku pred tutim,jenom chci rict ze nechci jezdit zavody,ale mam to jenom kvuli vzhledu a svezeni:)

04.05.2009, 21:37 |
zazaa myslel sem osazeni tech karbcu ... spis pro zajimavost zjistuju co kdo jezdi na relativne seriovem motoru
jako trysky a tak,to ti presne nereknu protoze ty karbece sem takle koupil,ale vim ze jezdili na 1.3 favu,to mluvis jako o mim seriovym motoru?:)